Discutii libere/forum

Nu stiu pozitia sigurantei ventilator habitaclu

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Nu stiu pozitia sigurantei ventilator habitaclu

Mesajde damianovici » 09 Iul 2015, 14:14

Va salut. Ajutati-ma si pe mine va rog cu o problema. Detin un ford focus 2 1.6 tdci 90 cp combi din 2005. De 2 zile nu-mai mai functioneaza ventilatorul de aer habitaclu pe treptele 1,2,3- functioneaza doar de treapta 4. Am tot citit aici pe forum despre aceasta problema. Problema vine din partea sigurantei care se afla unde va pe ventilator. Eu nu dau de ea!!! Am vazut ceva turoriale si pe youtube.. Dar eu nu o gasesc ( am desfacut torpedoul am cautat in spatele lui si pe ventilator dar nimik). Ma puteti ajuta si cu alte locatii- unde ar putea fi pozitionata la modelul meu? Am cumparat rezistenta si n as vrea sa mai dau o gramada de bani vreunui electrician care o sa mi desfaca tot bordul. Ms
damianovici
Incepator

Maşina: Ford

Re: Nu stiu pozitia sigurantei ventilator habitaclu

Mesajde damianovici » 09 Iul 2015, 21:57

Rectific!Se numeste rezistenta treapta ventilator.
damianovici
Incepator

Maşina: Ford

Re: Nu stiu pozitia sigurantei ventilator habitaclu

Mesajde Officer » 10 Iul 2015, 10:30

Te rog sa ai grija unde deschizi topicuri noi. Puteai gasi/cere informatia de care ai nevoie in sectiunea Focus 2. Exemplu:

viewtopic.php?f=54&t=95090&p=1358164&hilit=siguranta+ventilator#p1358164
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Înapoi la Discutii libere/forum