Discutii libere/forum

SPALATORIILE AUTO CARE NE FAC "VIATA GREA"

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

SPALATORIILE AUTO CARE NE FAC "VIATA GREA"

Mesajde Ady » 21 Apr 2006, 21:52

M-am gandit sa deschis acest topic fiind satul de superficialitatea unor spalatorii auto. Asa ca fiecare care are ceva de comentat la adresa lor sa posteze aici PENTRU A NU FACE SI ALTI USERI ACEEASI GRESEALA.

Saptamana trecuta (sambata) m-am decis sa duc masina la spalat deoarece nu-mi place sa o vad murdara. Am ales o spalatorie la care nu era aglomerat dupa un tur prin sectorul 3 m-am oprit la spalatoria de la capatul autobuzului 102. Aici un spalat este 80.000 (exteriorul), iar calitatea serviciului lasa de dorit.
Ce nu mi-a placut:
-Nu lasa destul timp solutia ecologica care inmoaie murdaria si astfel am plecat cu gainatul pe plafon :icon_biggrin:
-Nu mi-a dat masina cu ceara iar cand i-am adus aminte mi-a zis ca trebuia sa precizez de la inceput asta (cu toate ca este o operatie standard inclusa in pret )
-Am plecat cu contraaripile pline de pamant+capacele rotilor murdare
-Mi-a sters masina cu o carpa murdara iar la sfarsit se uscase praful in sensul de mers al carpei.
-oglinzile nici nu au vazut spalat
-chiar daca i-am amintit si faza cu ceara si cu oglinzile NU L-A INTERESAT... si mai atarna si la spaga :icon_mad:
CONCLUZIE:
-nu mai calc pe acolo...

Astept comentariile voastre, sunt sigur ca mai sunt si altii in situatia mea avand in vedere numarul de spalatorii din Bucuresti.

Ady
Moderator http://www.audiclub.ro -Ford focus tournier nov2002, 1.8tddi 75cp
Ady
Incepator

Mesajde ON_u » 22 Apr 2006, 00:21

Mai bine asa decat ceea ce a patito un prieten de`al meu acum cativa ani. S`a dus la o spalatorie de`aia automata......si cand a iesit cu masina de acolo se observa vopseaua la masina mată...zgariata!!!. Cauta alte spalatorii unde se face treaba k`lumea :icon_razz:
`04 Mondeo 2.0 TDCi 115CP
ON_u
Incepator

Înapoi la Discutii libere/forum