Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

s-a nascut inca un focus norocos

03 Mai 2007, 06:39

in data de 23.04.2007 s-a nascut oficial si focusul meu , inmatriculata . toate au decurs ok acum cand privesc in urma .vad ca toate se uita la final atunci cand finalul este fericit . multumesc lui dumnezeu ca au venit si numerele la timp pentru ca altfel in minivacanta stateam si ma uitam la ea . doresc la toti viitorii posesori de ford sa se rezolve lucrurile in timp util asa cum s-au rezolvat la mine . :D e o masina reusita , care se comporta foarte bine la drum , reactioneaza foarte bine in situatii grele si neprevazute .
FiÅŸiere ataÅŸate
ford focus.JPG
(65.57 KiB) Descărcat de 720 ori
focus.JPG
focus.JPG (23.63 KiB) Vizualizat de 4674 ori
Ultima oară modificat de ella79 pe 07 Mai 2007, 08:25, modificat 1 dată în total.

03 Mai 2007, 06:51

Felicitari!

P.S. Cam turtita in prima poza.. :mrgreen:

03 Mai 2007, 08:34

$1 scrie:$2elicitari!

P.S. Cam turtita in prima poza.. :mrgreen:

tuning! 8)
parca mai aveai un thread ? :shock:

03 Mai 2007, 08:39

vreo 2 parca :D

Re: s-a nascut inca un focus norocos

03 Mai 2007, 08:43

" reactioneaza foarte bine in situatii grele si neprevazute. "

deja ?????

PS: sa o stapanesti sanatoasa

03 Mai 2007, 13:03

Frumoasa masina,multi km fara probleme.In prima poza,are trasaturi gen ferari. :D :D :D

03 Mai 2007, 16:48

Ellutza nene, abia ai inmatriculat-o si deja ai trecut prin situatii grele si neprevazute? Nr. inmatriculare 007 ? Nu-i bai, sa te bucuri de ea!

07 Mai 2007, 08:29

ciudat dar asa este .... desi are doarv 3300 km si vreo luna si o saptamana .este teafara .... despre numarul de inamatriculare preferam sa fie 007 .

16 Mai 2007, 12:17

Foarte frumos. Felicitari pt alegere.
Mi se pare mie sau liniile in prima poza aduc fff mult cu cele de la Volvo?
:twisted:

16 Mai 2007, 21:33

Super masina si culoarea,dar de ce-ti ascunzi numerele,crezi ca o sa o furam?

07 Iun 2007, 12:45

hello din nou . am revenit .... este o super masina si merge ca unsa . am ajuns deja la aprox. 7000 de km desi o am de 70 de zile . am mers cu ea peste tot in tara . eu sunt super incantata de masina.ceea ce pot spune este ca si-a reglat si consumul si intr-adevar merita banii . acum pot spune ca e o masina pentru buzunarul meu . sper sa ramana tot asa .

07 Iun 2007, 12:46

ff-ghia-136 sa-ti raspund la intrebare cu furatul . nu-mi este frica ca mi-o fura cineva . am facut asa numarul dintr-un singur motiv : din momentul cand am primit numerele am fost suparata pentru ca le consideram super aiurea . acum m-am obisnuit si cu ele si totul e ok .

07 Iun 2007, 13:36

ce numar ai??? nu cred ca sunt mai aiurea ca ale mele.....dar sincer....mie mi`au placut de la bun inceput....B-59(6)-UOI ! :)

07 Iun 2007, 14:16

$1 scrie:$2ello din nou . am revenit .... este o super masina si merge ca unsa . am ajuns deja la aprox. 7000 de km desi o am de 70 de zile . am mers cu ea peste tot in tara . eu sunt super incantata de masina.ceea ce pot spune este ca si-a reglat si consumul si intr-adevar merita banii . acum pot spune ca e o masina pentru buzunarul meu . sper sa ramana tot asa .

Ouch!!! 100 km /zi!? Ai avut treaba nu gluma!!
Daca tot colinzi tara, cand treci prin Bacau da un semn. Asa a facut si Adi, asa face si Paul ... slava domnului ca Bacau e in drum spre... spre ceva!! :lol: Ca de trecut, se trece pe aici!! :lol:

Bravo! Hai, sa auzim la 700 zile de 70 mii!! :shock:

07 Iun 2007, 15:26

ce`i asa mult??? tata are masina de 1 an si 9 luni....si are trecut de 59k.....opa....tre sa`i fac comanda de piese pt revizie...... :)

07 Iun 2007, 15:52

$1 scrie:$2e`i asa mult??? tata are masina de 1 an si 9 luni....si are trecut de 59k.....opa....tre sa`i fac comanda de piese pt revizie...... :)

taicatu e neamt? ca aia fac asa de multi km intr-un an si ceva

07 Iun 2007, 15:54

nop....e un transit connect care`l foloseste atat in interes personal....cat si in interes de servici.....tocmai am vb cu el....si mi`a zis ca are 62.000km si ca revizia e deja facuta..... :D

07 Iun 2007, 16:30

pai vezi daca e si in interes de skarbici e usor

24 Noi 2007, 12:50

cand o sa fie ca noua masina mea .... am sa revin cu poze dupa ce se naste a doua oara . sper sa fie o nastere cat mai repede si sa fie intr-un ceas bun ..... mi-e dor de ea !

24 Noi 2007, 19:19

ouch , ce-a patit ?
cu dorul te inteleg prea bine, ca am fost si inca sunt patit.

24 Noi 2007, 19:23

baga mai multe detalii despre ce-ai patit. si...insanaosire grabnica.

27 Noi 2007, 10:40

firul evenimentelor banal .... rezultat focusul meu sub un camion . masina arata nasol ..... ocupantii masinii nu au avut absolut nimic . masina are multe " bube " . dureaza 3 saptamani pana vin piesele si inca o saptamana montatul lor . deci s-ar putea sa fac sarbatorile fara ea .

27 Noi 2007, 12:05

ufff...nasol....imi pare rau....
vina cui???

29 Noi 2007, 10:22

normal ca a celui care conducea fordul :p . acum e la doctorul collina motors popesti leordeni . asteptam piesele din germania . cu actele a mers ok pana acum si nu au fost probleme .

29 Noi 2007, 12:57

Dupa ce se termina reparatiile si o iei, da-ne si noua te rog amanunte cum a decurs: cum s-au miscat cu reparatiile , daca au fact-o bine, etc...

Oricum 3 sapt sa vina piesele mi se pare cam mult. Am patit-o si eu, pe garantie, dar tocmai d-aia zic....

29 Noi 2007, 16:13

urat. airbaguri sarite ceva?bine ca nu ati patit nimic

29 Noi 2007, 16:31

nu au sarit airbagurile ca nu avea viteza . nimeni nu a avut nimic nici o zgarietura .... desi masina arata rau . bine ca ocupantii sunt ok ca masina se repara .... adica le inlociueste .
ii cam trebuiesc multe :)) asa ca e ceva de asteptat ..... acum si eu sper sa nu dureze 3 saptamani . mi s-a zis ca spera ca pana pe 15 dec sa fie gata . acum d-zeu cu mila .

29 Noi 2007, 16:34

probabil daca o sa-mi permita am sa fac si o copie dupa reparatii .... piesa costul si manopera .... ca alta data sa stiu ce si cat costa. da asa e daca o faci pe casco si garantie dureaza mai mult . presupun daca o faceam cu banul jos erau mult mai rapizi . drumurile catre service sunt deschise , o sa trecem saptamanal pe acolo ,desi-mi este foarte greu sa o vad .

19 Mar 2008, 07:42

De luni pot sa spun ca s-a nascut a doua oara focusul meu . l-am asteptat mai ceva ca pe un copil ca sa se faca bine . acum stiu doar un lucru ca este nou ..... miroase a nou in interior , a iesit bine si sunt multumita . a durat ceva , dar ce sa-i faci in viata nu le stii pe toate . pot sa zic ca suntem fericiti acum . dupa ce o spal si o fac curata ( e cam prafuita ) am sa pun si poze . Sincer numai doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut noi , este greu ne-au trebuit un camion de nervi pe fiecare saptamana trecuta . dupa cum se zice " pana la dumnezeu te mananca sfintii . "
Copie dupa factura nu s-a putut .... dar a costat enorm .... si noi am mai platit o suma mica pentru ce casco nu a acoperit .
Acum nu-mi ramane decat sa ii uram bine a revenit in familia noastra si .... a reaparut inca un focus pe sosele . :)

19 Mar 2008, 10:39

bine ai revenit printre noi. imi pare sincer rau pentru ce a-ti patit. sa stapanesti sanatoasa masina si sa te duce pe unde vrei tu
Răspunde