ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Cati suntem?

30 Noi 2007, 17:16

Am si eu o curiozitate!
Stie careva numarul, macar aproximativ, al membrilor Clubului Ford si a repartitiei acestora pe orase (si poate, de ce nu, pe sexe)?
Daca da, sa ne spuna si noua.
Daca nu, poate ar fi interesant ca un administrator sa lanseze un forum avand titlul acestui topic, care sa contina topic-uri cu numele oraselor, iar fiecare dintre noi sa ne trecem la orasul respectiv.
Am putea astfel, intr-un timp relativ scurt, 2-3 saptamani - o luna (pentru ca banuiesc ca majoritatea membrilor intra pe forum cel putin o data pe luna, chiar daca nu posteaza de fiecare data) sa obtinem numarul aproximativ al membrilor Clubului si distributia lor pe orase.

Astept parerile voastre

30 Noi 2007, 17:19

Esti cool scorpio. Si eu m-am gandit sa facem un fel de chestionar sa vedem cati user activi avem pe luna pe forum. Si cat timp petrec acestia pe forum pe o saptamana.

30 Noi 2007, 17:21

pai sa o facem
hai ca incep eu

1.xdocx-daniel, bucuresti, in fiecare zi de cate 20-30 ori!

30 Noi 2007, 17:30

Cred ca e mai usor cu un chestionar.

30 Noi 2007, 17:38

chiar va plictisiti?
toate aceste date le gasiti la sectiunea 'membrii' (nick, locatie, nr de posturi, etc.). numarul total de membri il vedeti pe pagina principara, jos. azi: 8022.

30 Noi 2007, 17:43

dar nu toti sunt activi!

30 Noi 2007, 17:44

exista aici o lista cu membrii, locatii si numerele de masina:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... c&start=20

cred ca topicul poate fi abandonat si se pot completa datele din topicul de mai sus....

mai exista si o sectiune de suport (http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9309)unde unii au lasat chiar numerele de telefon pentru a fi "deranjati" in caz de nevoie.
Ultima oară modificat de bogdanv pe 30 Noi 2007, 17:57, modificat 1 dată în total.

30 Noi 2007, 17:51

in partea de sus a paginilor forumului exista un link "Memberlist".
Conform informatiilor de acolo, sunt 8022 de forumisti inregistrati.
Dintre acestia :
-4890 nu si-au specificat locatia
-17 sunt din judetul Alba
-10 sunt din Alexandria
-48 sunt din Arad
-2 sunt din Azuga
-54 sunt din Bacau
-32 sunt din Baia Mare
-4 din Barlad
-19 sunt din Bistrita
-16 din Botosani
-15 din Braila
-vreo 85 din Brasov
-1220 din Bucuresti
-35 din buzau
-vreo 10 din Calarasi
-163 din Cluj
-110 din Constanta
-65 din Craiova
-4 din Curtea de Arges
-10 din Dej
-vreo 10 din Deva
-18 din Focsani
-73 din Galati
-vreo 6 din Giurgiu
-cam 10 din Hunedoara
-115 din Iasi
-10 de prin Mangalia
-6 din Medias
-8 din Onesti
-45 din Oradea
-7 din Petrosani
-19 din Piatra-Neamt
-27 din Pitesti
-75 din Ploiesti/Prahova
-6 din Radauti
-2 din Rm.Sarat
-40 din Valcea
-9 din Resita
-7 din Roman
-12 din Satu Mare
-9 din Sf.Gheorghe
-42 din Sibiu
-4 din Sighisoara
-5 din Slatina
-9 din Slobozia
-25 din Suceava
-17 din Targoviste
-20 de prin Tg.Mures
-132 din Timisoara
-7 din Tulcea
-4 din Turda
-5 din Vaslui
-6 din Zalau

30 Noi 2007, 17:58

Cred totusi ca infiintarea cate unui topic pentru fiecare oras ar fi mai utila.
Un chestionar ne-ar ajuta sa aflam cati membri si de cate ori intra pe forum intr-o zi/saptamana/luna, nu si numarul total si distributia acestora pe orase.
In plus, daca se accepta propunerea mea, informatiile s-ar actualiza permanent, fiecare nou membru putandu-se trece in lista aferenta orasului sau.

octa, tu stii cati membrii ai clubului sunt din Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta etc?

30 Noi 2007, 17:59

De curiozitate, la ce ar folosi o astfel de statistica? Eu unul nu-i vad rostul...

30 Noi 2007, 18:06

De curiozitate :P

30 Noi 2007, 18:08

deci mie mi se pare buna

care-i rostu topicului cu nasterea misoginismului? dar cele 3 topicuri despre schimnbarea stergatoarelor?

problema e: facem topicuri separate pe fiecare oras? sau unu mare de tot, si lista o facem pe orase?

cred ca un astfel de recensamant ne-ar putea ajuta cind om avea asociatia, daca om aveao si pe aia vreodat' ...

baibai

30 Noi 2007, 18:09

$1 scrie:$2n partea de sus a paginilor forumului exista un link "Memberlist".

Din cate observ, mai mult de jumatate dintre membrii nu si-au specificat locatia (n-au vrut sau poate n-au stiut cum). In niste liste ale oraselor poate s-ar trece...

Oricum, a fost o simpla propunere, se poate renunta la ea, nu aruncati cu pietre! :(
:)

30 Noi 2007, 18:34

Si cand se ajunge la un singur post cu ~400 useri nu te plictisesti sa tot dai scroll? Dar daca se ajunge la 1000?

30 Noi 2007, 19:21

nu te plictisesti

la 100 useri ii scriem intr-un .doc si il atasam la ultimul post; la urmatorii 100 completam .doc

si tot asa, hop s-asa, iac'asaaa :D

in fine, cine nu vrea, sa nu se scrie, dar hai sa incetam sa daramam ideea omului

30 Noi 2007, 19:22

pai eu am inceput!
:lol:

30 Noi 2007, 19:29

BUCURESTI
1.xdocx-daniel, in fiecare zi de cate 20-30 ori!
2.adispan-adrian, bucuresti

nu inteleg la c ajuta sa stim de cate ori intram zilnic pe forum ... dar daca cineva vrea sa scrie, sa scrie :D

30 Noi 2007, 19:31

$1 scrie:$2prijin miscarea de emancipare a porcilor ordinari de la coltul strazilor

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

30 Noi 2007, 19:44

Eu unul cred ca avem nevoie de o aplicatie web(sau de mai multe), in adevaratul sens al cuvantului... care ar fi mult mai utila decat forumul. Forumul sa ramana doar pt discutii... Mai era ideea crearii unui sondaj in legatura cu experientele din service-uri... cu revieweuri...

Acum se pare ca se vrea si statistica asta.

Eu unul as putea sa ajut la crearea acestor aplicatii, dar, ideea e ca eu lucrez in ASP.NET si nu prea se pupa cu php, mysql, apache.. etc.

Daca serverul ce gazduieste forumul este pe Windows(XP SP2, 2000, 2003 server) si are IIS, poate pot sa ajut totusi.

Exista si forumuri in asp.net care probabil stiu sa faca import la phpBB. Deci s-ar putea trece totul pe aceeasi tehnologie.

30 Noi 2007, 19:52

Daca vreti una tare, hai sa stabilim o zi si o ora la care sa intram cat mai multi....sa vedem cati useri on-line scrie ca suntem ... :roll:

PS: cred ca vreo 300-350 oameni efectiv activeaza pe forum...

Cei care au 1 post, cred ca nu trebuie numarati....

30 Noi 2007, 19:54

$1 scrie:$2
problema e: facem topicuri separate pe fiecare oras? sau unu mare de tot, si lista o facem pe orase?

Cred ca ari fi mai bine/util/usor de inscris in topicuri separate pe fiecare oras

in fine, cine nu vrea, sa nu se scrie, dar hai sa incetam sa daramam ideea omului

Multumesc pt sustinere nea' Adi :D

PS: astept un semn de la tine
Ultima oară modificat de scor.pio pe 30 Noi 2007, 19:56, modificat 1 dată în total.

30 Noi 2007, 19:54

$1 scrie:$2aca vreti una tare, hai sa stabilim o zi si o ora la care sa intram cat mai multi....sa vedem cati useri on-line scrie ca suntem ... :roll:

Asta ar fi super tare... sa mai crestem si noi counterul ala care zice:

Most users ever online was 195 on Mon Jun 11, 2007 9:53 pm

:D

(chiar... ce-o fi fost in ziua aia de am intrat asa multi in acelasi timp? :D )

30 Noi 2007, 20:50

Eu propun altceva, sa se faca o sectiune cu orasele mari din tara pentru discutii ce tin de orasul respectiv, de ex intalniri, pareri legate de piese, service, proceduri cu autoritatile, zonele cu radar etc. In asa fel putem gasi ce ne intereseaza mai repede, iar daca e sa mergem in alte orase intram pe sectiunea respectiva. Sper sa se fi inteles ce propun eu :) Ceva de genul discutiilor legate strict de un model de masina. Eu am mondeo si intru acolo, daca vreau sa imi iau Focus si ma intereseaza ceva intru acolo si vad pareri preturi etc.

Sunteti de parere ca ar fi folositoare o astfel de sectiune?

01 Dec 2007, 02:42

$1 scrie:$2n partea de sus a paginilor forumului exista un link "Memberlist".
Dintre acestia :
....
- 40 din Valcea
....

Suntem 40 din Valcea ??? :shock:
Pai eu nu stiu decat 2!!!
Unde sunteti fratilor restul?

01 Dec 2007, 03:22

ne ascundem in Bucuresti :P

02 Dec 2007, 17:37

$1 scrie:$2e ascundem in Bucuresti :P

...toti ceilalti 37 ??? :roll:

PS: Smiley sa inteleg ca esti din VL?

11 Dec 2007, 01:06

un viitor posesor FF2 din caransebes,va multumeste pentru toate sfaturile de pe clubford :D

11 Dec 2007, 01:53

$1 scrie:$2e ascundem in Bucuresti :P

...toti ceilalti 37 ??? :roll:

PS: Smiley sa inteleg ca esti din VL?

dap, dar m-am mutat in Buc :)

11 Dec 2007, 02:43

O lista destul de cuprinzatoare ar fi cea de suport : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?p=150243#150243 . Altele ar fi cu posesorii fiecarui model in parte, alta ar fi Memberlist ordonata dupa numarul de mesaje (pentru a vedea cati/care sunt cei activi, daca asta va intereseaza in mod expres ; boti sunt stersi, asa ca numarul de membri este foarte apropiat de ce al persoanelor "fizice" care citesc forumul).

Si ca sa raspund la intrebarea din tilul topicului, "multi!" 8)

11 Dec 2007, 18:46

1.xdocx-daniel, in fiecare zi de cate 20-30 ori!
2.adispan-adrian, bucuresti
3.autonero-vlad, Cluj, zi de zi de 5-10 ori!
Răspunde