""Ca şi în anii precedenţi, în perioada de raport, cei mai mari importatori de benzină au fost companiile „Lukoil-Moldova”, „Petrom-Moldova”,”Tirex-Petrol” şi „Rompetrol -Moldova”. Primele trei companii şi ÎS „Moldresurse” au deţinut poziţiile de lideri la importurile de motorină. Cotele cele mai mari la importul de gaze lichefiate le-au revenit companiilor „Tezed-S”, „Dominic”, „Lukoil-Moldova” şi „Konstatoil”.
Conform datelor ANRE, la 1 aprilie 2007, pe piaţa produselor petroliere activau 171 de titulari de licenţă, dintre care 17 - practicau importul şi comercializarea cu ridicata a benzinei şi motoriei, 83 -- comercializarea cu amănuntul a acestor produse, 13 -- importul şi comercializarea cu ridicata a gazelor lichefiate şi 58 - comercializarea cu amănuntul a acestui tip de gaze. În prezent, titularii de licenţe, care activează pe această piaţă, deţin 480 de staţii de alimentare cu benzină şi motorină şi 216 staţii de alimentare cu gaze lichefiate.""
Si acum va intreb si eu ,,cati dintre voi au alimentat la statiile din Germania si Austria? daca este cineva va rog mult sa va asterneti impresiile ,,eu am fost foarte multumit de mersul motorului ...,dar dupa alimentarea din RO si parcursul a 200 km am revenit la starea initiala ...