ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Mondeo 2004

27 Apr 2006, 14:43

Tocmai mi-am achizitionat un mondeo 1.8 benzina din 2004. Sincer sa fiu m-a convins forumul, prima mea obtiune fiind Octavia. Masina arata impecabil, are 25.000 km la bord shi imi place de mor. Dar evident exista shi ceva care sa-mi strice toata placerea: dupa ce merg putin, cand apas acceleratia la fund decelereaza de parca ash pune frana. Este ca shi cum i s-ar "taia" benzina. In plus, parca nici forta nu prea are (totushi, 125 de cai ar trebui sa spuna shi ei ceva...). Any ideea?

27 Apr 2006, 16:58

din cite stiu, unele masini au un fel de protectie sa nu se tureze prea mult motorul, si anume, in viteza I, nu urca mai sus de 6000 de turatii (chestia cu 6000 e doar un exemplu).Am vazut asa la o Skoda Felicia, in treapta I de viteza, cind trecea de 5000 si ceva de turatii, se intrerupea alimentarea cu benzina.In cazul tau cred ca e vorba despre aceeasi problema.

29 Apr 2006, 01:23

Din cate stiu eu,la numarul maxim de turatii specificat in cartea auto.,la motoarele pe injectie se taie alimentarea!Deci nu e nimik grav!

03 Iun 2006, 11:51

Am si eu un Mondeo Trend din 2004 identic..1.8i 125 cp...Am si o Vectra A...Si la mine Mondeo are sub 40,000 km...Pe portiuni relativ scurte se misca mai greu..masina este destul de grea comparativ cu Vectra care avea motorul de 2.0i......Nu am porbma de care vorbesti ...sa i se taie brusca daca apesi mai tare....La drum intins isi da drumul cu adevarat insa cred ca pentru portiuni mai scrute mai erau necesari cai in plus sau un cuplu mai bun

03 Iun 2006, 18:17

Mihaipg ai citit regulamentul ? http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=759

TOPIC CLOSED
Subiect închis