DEALER FORD ALEXANDRIA
De aproximativ 2 luni , la iesire din Alexandria , venind dinspre Bucuresti , PLUS AUTO COM deschide DEALER FORD si Service .Am trecut pe acolo si totul este bine pus la punct , seriozitate in showroom si service .Nota 10
Un prieten a reusit sa isi cumpere masina in leasing in maxim 4-5 zile , pe cand in Bucuresti l-au tinut 2 saptamani si pana la urma i-au spus ca masina nu a venit in tara .We live in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul
Cei din Teleorman sau judetele vecine care sunteti interesati de a va achizitiona un FORD va recomand sa luati de la ei decat din Bucuresti sau altii mai vechi in domeniu .
Un prieten a reusit sa isi cumpere masina in leasing in maxim 4-5 zile , pe cand in Bucuresti l-au tinut 2 saptamani si pana la urma i-au spus ca masina nu a venit in tara .We live in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul
Cei din Teleorman sau judetele vecine care sunteti interesati de a va achizitiona un FORD va recomand sa luati de la ei decat din Bucuresti sau altii mai vechi in domeniu .
- Jeorge
- Incepator
- Maşina: NOT YET
- VIN: 0wd231ss121001sqq
.
daca intr-adevar acolo a rasarit Ford-Nirvana!
dupa ce am iesit afara a venit la mine si mi-a spus ca ar putea sa faca rost de o piesa SH cu 150 euro...i-am spus ca il sun a doua zi dar nu m-am mai dus p acolo...si nici k o sa mai calc p acolo...