Salut,
Revin cu aventuri din jurnalul de bord al buburuzei
Tinta ST-ului Nordschleife, o mica vacanta din care 4 zile pe circuit, 29.05-02.06.2008.

Dupa cateva probleme de sanatate ale ST-ului, un mic accidentchiar inaintea plecarii cu cateva zile si ceva speculatii legate de ambreiaj, am reusit sa plecam. Am ajuns cu bine, 2000km fara probleme.

Dupa ce ne-am cazat am dat o fuga pe circuit

Noroiul de pe masina era de la noi din tara ca eram singura masina cu modelul ala tribal pe aripa, cred ca din cauza ploii a iesit praful strans acolo. De altfel o saptamana cat am batut drumurile prin strainataturi n-am avut nevoie de lichid de spalat parbrizul
In prima zi am reusit sa da-m cate o tura. N-am sa uit niciodata primul tur. Cum sta asta mica in viraje, e dementiala

Traseul destul de dur cu multe dealuri si curbe cu vizibilitate redusa, care chiar daca puteau fi abordate cu mai multe elan din cauza ca nu stiam circuitul nu m-am avant prea tare. Cand nu vedeam dincolo de viraj ridicam un pic piciorul de pe acceleratie, in schimb ceilalti care stiau circuitul treceau pe langa mine destul de tare, cei drept puteau si masinile lor mai mult mai ales pe liniile drepte

Sambata din cauza vremii circuitul a fost deschis mai tarziu
Oricum destui amatori

Duminica am prins si vreme buna, dar multa lume, coada la intrarea pe circuit, multe intreruperi din cauza accidentelor. Fiind deschis toata ziua am reusit 4 ture. Destule tinand cont ca franele sunt stock si se incing de poti face fripturi pe ele

ST-ul la intrarea pe circuit

Aglomeratie la intrare

Un grup de italieni, pe care n-am apucat sa-i cunosc, incerc acum sa intru pe forumul lor

ST-ul la iesire, coada aia nu era din cauza mea

Gasiti mai multe poze aici:
http://picasaweb.google.ro/mihaiaurel/NordschleifePoate pun si niste filmulete pe youtube.
O vacanta fantastica. Nordschleife isi merita renumele pentru toti pasionatii de masini si nu numai, pentru senzatiile si pentru atmosfera din jurul circuitului.
Sper sa repet experienta la anul.
Ceva noutati: urmeaza prima revizie, ceva lucrari de tinichigerie iar ST-ul isi asteapta noile aliaje
Sa ne auzim cu bine!