Salutare,
Am beneficiat si eu de serviciile OBDTUNING pentru Mondeo MK4 din 2011, motor 2.0 TDCI varianta de 140 cai
Am optat pentru stage1, respectiv aprox 161 cai si cuplu 370
Pot sa spun ca sunt foarte multumit de masina, de cand am facut operatiunea am aproximativ 600km rulati, deci mi-am putut face o idee

Cuplul este maricel, chiar fata de versiunea care vine standard cu 163cp, poti rupe aderenta la roti chiar si in treapta 3-a

. Nu obisnuiesc sa omor masina dar am fost curios dupa resoftare.
La drum lung este o placere, masina pare mai usoara acum, depasirile le fac mai usor si cu incredere si mai in siguranta.
Am incercat-o in toate variantele sa vad pe ce plaje trage, am ramas surprins sa vad ca trage bine in toate treptele, chiar si in treapta 6-a pe la 100-110 are mai multa viata decat inainte
Consumul a scazut si el, cel putin in afara localitatii, am facut 400 km, un drum Bucuresti- Veliko (BG) si inapoi iar consumul a fost de 5.9 cu mers nu chiar cuminte.
Inainte se invartea la un consum de 7 in afara localitatii, mers destul de tare.
Masina o am de doi ani si deja ma cam plictisisem dar acum cu acest plus de putere o sa ma mai bucur de ea o perioada
Multumesc Alex, sunt super incantat de masina acum