Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Răspunde

Piese de pe Ford Focus-ul meu lovit (an 2008)

11 Oct 2016, 23:44

Vand piesele de pe masina personala pe care am lovit-o . Partea din fata nu este .

am o capota si bara fata noua pe care le-am cumparat cand am vrut sa repar masina , dar am renuntat

jante originale , sunt pe 16 . Foarte ingrijite , nu au fost frecate de bordura sau ceva , doar cateva ciupituri de la pietre , iar una are o zgarietura mai mare , se vede in poza
Imagine

Imagine

Casetofon sony , il dau separat sau la pachet cu boxele sony de pe fata + tweetere

Imagine

plansa de bord este buna daca intereseaza pe cineva

Imagine

volanul in 3 spite . are uzura normala , iar airbagul este crepat (nu sarit ,asa e cam de un an)

Imagine

scaunele si interiorul sunt foarte ingrijite si arata foarte foarte bine

Imagine

am macaralele de pe spate electrice + instalatia din ambele usi + butoane daca cineva vrea un upgrade de la geamuri manuale

bari transversale pe plafon din aluminiu (modelul cu canal in care se pot prinde bari , etc)

Am lovit masina si incerc sa vand ce mai e bun pe ea . Daca cineva e interesat de ceva imi poate da pm sau sa scrie aici .

Re: Piese de pe Ford Focus-ul meu lovit (an 2008)

12 Oct 2016, 12:25

Ce culoare este masina? Pune niste poze si cu exteriorul!

12 Oct 2016, 12:32

Pune si preturi. Cat vrei pe jante?

12 Oct 2016, 14:19

Salut. Ma intereseaza si pe mine jantele (se dau cu piulite si inele de centrifugare?) Cotiera originala este?

12 Oct 2016, 18:52

mutica , masina este gri inchis . pun o poza cu o alta masina de pe internet pentru ca nu am poze din pacate. Se vede putin si in poza in care e deschisa usa si se vede scaunul soferului . Din caroserie nu mai am usile de pe spate , iar usa soferului e avariata.

Imagine

Jantele le am pe olx la 1800, dar aici pe forum le dau cu 1600 . (eu le-am luat in martie cu 2000 cu tot cu prezoane)
Nu le dau cu prezoane deoarece masina a stat avariata 2 saptamani intr-o parcare si mi le-au furat. Au lasat doar cate un prezon pe fiecare roata ... mda

Cd playerul Sony s-a dat

12 Oct 2016, 20:24

Ai dat si rama de la cd player? Daca nu, o vreau eu. Da-mi un mesaj

12 Oct 2016, 22:05

Boxele sunt cele cu membrana de carton sau cu membrana albastra? Ai setul fata spate? Pret?
Gurile interioare de aerisire, un pret te rog!

Multumesc!

13 Oct 2016, 09:33

am dat si rama si boxele cu mmebrana albastra impreuna cu cd playerul.

gurile de aerisire le mai am cu 50 lei . Daca le vrei trebuie sa astepti pana saptamana viitaore pentru ca masina o desfac la bunici si e la 50 de km de mine si ma duc acolo doar cand se strag mai multe piese

14 Oct 2016, 23:43

S-au vandut :
-usa sofer si ambele usi de pe spate
-haionul
-aripa stg si aripa dr
-pompa de servodirectie
-fuzeta pe aprtea dr
-barile transversale de pe plafonul masinii
-cd playerul sony , cu rama si boxe

Mai am multe piese de interior sau de pe la motor . Interiorul e impecabil , masina a avut putin peste 50,000 km . Plasticurile din portbagaj sunt foarte foarte bune , nezgariate sau murdare . Scaunele fata si banchetele sunt curate si arata foarte bine.

Mai adaug cateva poze.

-putea spate complecta cu tot cu telescaope - 400 lei cumplecta
Imagine

-toate plasticurile din portbagaj + mochetele laterale intro stare impecabila- 250 lei toate
Imagine

Imagine

Imagine

-plansa de bord , stare buna , fara zgarieturi - 1400 lei numai plansa sau 1600 lei cu tot cu airbag pasager , volan + airbag sofer si calculator airbag

-acele de bord care se vad acolo , sunt cu ecran rosu - 200 lei

Imagine

-scaune fata cu airbag , fara incalzire + bancheta spate , toate in stare foarte buna - 350 lei
bancheta e uda in poze . Am demontat-o si a inceput sa ploaie si a plouat putin pe ea.

Imagine

Imagine

19 Oct 2016, 17:11

Caseta de direcție o mai aveți dacă da va rog să-mi trimiteți un mesaj la 0763602111. Mulțumesc frumos anticipat!

20 Oct 2016, 23:50

cum ai lovit masina de nu au sarit airbagurile?

21 Oct 2016, 17:29

Nu am nimic cu colegu, ca si eu am fost in situatia lui si ii urez vanzare placuta si rapida.Dar am si eu o intrebare pentru domnul moderator care,cand am fost si eu in situatia colegului mi-a inchis chiar si topicul in care am pus doar unele lucruri la vanzare de pe masina mea personala care era avariata,pe motiv ca "nu am voie sa beneficiez de ajutor din partea colegilor de forum pentru a imi vinde parti din masina personala care mi-a fost lovita" adica nu am voie sa postez anunt cum ca imi dezmembrez masina personala.Domnul moderator,acuma nu se mai incalca regulamentul???

24 Oct 2016, 20:01

Buna seara! Un pret pentru pachetul cu macaralele spate?

24 Oct 2016, 22:13

11 bzm o sa iti dau sms .

livyooo macaralele spate + butoane + instalatia electrica din usile spate sdi usa soferului + butoanele de pe usa soferului + fete de usi spate si sofer sunt la 500 lei

29 Oct 2016, 10:12

Salut,blocul de lumini este cu funcție auto și proiectoare,

08 Noi 2016, 15:52

Salut , m-ar interesa si pe mine niste preturi pentru ceasuri si sa imi spui te rog culoarea ,maneta semnalizare, si panou sigurante (vreau o poza la acesta ), si eventual blocul de lumini daca are functie de proiectoare.

14 Noi 2016, 20:22

Salut, roata de rezerva? Un pret te rog!

16 Noi 2016, 07:08

Jok3r ceasurile sunt pe rosu . maneta de semnalizare este cu CB . iar la panoul de sigurante o sda iti fac o poza zilele astea. blovul de lumini este fara proiectoare

19 Noi 2016, 21:05

Salut,un rulment de fata ai cumvA?mi-ar trebui de dreapta,STI cumva dacă se potrivește și de pe o parte pe alta?

21 Noi 2016, 20:50

Ma intereseaza busonul de la rezervor si un pret la el.

26 Noi 2016, 09:14

Buna.

Ma intereseaza barele transversale. Va rog un pret si niste poze .

Multumesc.

15 Dec 2016, 16:10

Salutare,
Ai vandut cumva bara fata si capota pe care le-ai cumparat pentru reparatii?
Daca nu, ce culoare au si la ce pret sunt?
Multumesc!

18 Dec 2016, 14:26

din pacate nu mai am piesele care le doriti .

31 Dec 2016, 21:13

Salut instalatia electrica de la geamuri ai taiato sau demufata se poate monta usor pe o masina fara geamuri electrice pe spate si un pret doar la instalatie

29 Apr 2017, 18:46

Salut, mecanismul de inchidere/deschidere portbagaj (partea cu motorasul) mai este? Daca da, un pret te rog.

30 Apr 2017, 11:31

Buna ziua, gurile de aerisire mai sunt?

14 Mai 2017, 17:20

Salut, mai ai cumva lampa de iluminare din portbagaj?

14 Mai 2017, 23:39

Modulul ABS ESP il mai aveti?

16 Mai 2017, 20:01

salut...ma intereseaza o gura de aerisire. multumesc...

04 Iul 2017, 08:02

Amortizoarele pe fata se potrivesc pe coupe? Un pret se poate?
Răspunde