ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
20 Dec 2007, 03:16
$1 scrie:$2ahahha i-ai innebunit si pe baietii de pe fiat club cu stickerul ala
Ce vant te duce pe fiat club? Cauti stickere cu rechini?
20 Dec 2007, 03:18
gasiti in mall paul&shark la capodopera. toate articolele au atasat cate un rechin sau/si un tatuaj:p
20 Dec 2007, 03:25
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ahahha i-ai innebunit si pe baietii de pe fiat club cu stickerul ala
Ce vant te duce pe fiat club? Cauti stickere cu rechini?
iti cautam tie sticker cu rechin pe google si tot de tine am dat pe fiat...chiar ma gandeam....uite ma ca au si astia nebunu' lor care cauta rechinu...si cand ma uit..erai tot tu
20 Dec 2007, 03:30
$1 scrie:$2asiti in mall paul&shark la capodopera. toate articolele au atasat cate un rechin sau/si un tatuaj:p
Si presupun ca nu vand doar rechini.....
Din punctul meu de vedere fiecare rechin are atasat cate un articol. MA duca sa vb cu un vanzator de acolo poate bea o bere....
20 Dec 2007, 03:32
Tare

tare de tot faza. Multumesc ca ai incercat sa-mi cauti. In principiu enigma cu provenienta e rezolvata acum mai trebuie doar sa fac rost. Dar nu stiu cum de ai vazut in Al Padrino. Cand am intrebat eu se uitau cam stramb la mine aia - uite-l si pe nebunul asta.
Ai vazut ce nick am pe clubfiat?
20 Dec 2007, 03:41
hahah da..ai acelasi nick ca si aici
Eu am vazut la Al padrino la universitate... am biroul al 5 minute de magazin si obisnuiam sa intru pe acolo sa mai belesc ochii la ce mai au aia... stiu sigur ca aveau intre alte modele de zdranganele de pus pe masina si rechinii aia care ii vazusem si in cora in aceeasi perioada... in cora la pantelimon
20 Dec 2007, 10:39
Bre, zamolxes are rechinu, l-a pus fostul proprietar. Care nu e pocait sau prea credincios. Si din ce am inteles e de la Paul & Shark luat. Dar nu mai stiu de ce l-a pus acolo.
20 Dec 2007, 11:45
si unde parcheaza zamolxes masina si intre ce ore e plecat de acasa?
@Fiesta 1.25i, hai bre ca aproape ti-am gasit sticker
20 Dec 2007, 14:31
Zamolxes nu parcheaza masina ca vrea lumea sa ii imprumute pe termen mai lung rechinul. El se plimba toata ziua pe langa gradina botanica.
20 Dec 2007, 17:24
$1 scrie:$2u am vazut la Al padrino la universitate... am biroul al 5 minute de magazin si obisnuiam sa intru pe acolo sa mai belesc ochii la ce mai au aia...
Pai si daca tot e la 5 minute de tine nu mai poti sa dai o tura sa vezi daca mai au.... ar fi un foarte bun cadou de craciun pt mine...
Daca mai are altcineva chef de fapte bune si de facut cadouri de craciun primesc cu placere
20 Dec 2007, 18:53
Nu te astepta sa puna cineva bani sa-ti ia rechinul. Eu i-am rugat pe baieti sa puna mana de la mana si sa-mi ia noul Mondeo cu vreo 6 luni inainte de lansare, fusese si ziua mea, si nu au vrut
21 Dec 2007, 00:02
Dar s-a facut liniste nu gluma...
sa nu uit... am nevoie de doi rechini...
21 Dec 2007, 01:34
Pfui, bine ca vin sarbatorile si parcheaza zamolxes in Berceni, ca nu mai poate lumea sa-i ia rechinu' ca e sub stalp la luminite.
PS: Incercati Zubruwka cu suc de mere. Eu sughit deja
21 Dec 2007, 01:49
Am vazut acum pe o masina stickerul ala cu peste al pocaitilor. Mai are si o cruce mica in el. in afara de peste.
21 Dec 2007, 18:09
$1 scrie:$2fui, bine ca vin sarbatorile si parcheaza zamolxes in Berceni, ca nu mai poate lumea sa-i ia rechinu' ca e sub stalp la luminite.

Ghici cine mai sta in Berceni...
22 Dec 2007, 15:12
Oh crap...
24 Dec 2007, 07:06
No crap. Crap bad fish. SHARK! si cum ziceai?... B 77 BLD?
24 Dec 2007, 12:05
Deci eu imi iau seif! Acu intrebarea e: cat ma costa unul sa bag toata masina, ca nu pot sa-i demontez fundul...
24 Dec 2007, 13:09
@zamolxes: da' suportii de numere nu ii vrei??
24 Dec 2007, 18:19
Oh shark! (nu crap, da?)
Am uitat complet de aia. Cum facem? PM?
19 Ian 2008, 21:31
ce va agitati atit nu merge masina fara rechin ?