Imagini/Filme/Sunete diverse
20 Dec 2007, 20:58
so very sad.....

You`re crazy....it has no feelings!
20 Dec 2007, 20:58
super tare !!!! chiar imi era mila,...,noroc cu tipul ...LOOOOL
20 Dec 2007, 21:41

) frumos facuta chiar te simti naspa si porma vine ala si ti aduce aminte ca e doar un lucru
20 Dec 2007, 22:49
Din pacate nu am fost la Ikea in Bucuresti si nici nu am date daca a prins si la noi acest concept unde lumea este obisnuita sa dea bani in plus chiar si pentru a primi mobila direct in sufragerie in loc sa o care singur si sa o instaleze acasa.
Ca unul care sa stat prin Suedia si care ii cunoaste destul de mult pe nordici pot spune ca din pacate mai avem mult foarte mult pina sa ne comparam cu ei.
La ei este o adevarata isterie cu reducerea costurilor pentru a avea pretul cel mai mic vezi ci conceptul din fast food ul lor unde esti rugat sa iti debarasezi singur masa si astfel ei au mai putin angajati iar tu un pret mai bun la mincare.
Ce sa mai spun de statii peco express fara angajati unde pretul la benzina si motorina este cel mai mic chiar mai muca fata de Romania, sau de spalatorii unde bagi fise si iti speli singur masina.
La noi la moda este sa te dai jos din Jeep sa ii dai baiatului 2-5 lei sa iti bage un full.
20 Dec 2007, 22:54
hahahaha cat de tare e reclama
20 Dec 2007, 23:31
Nu vad nimic gresit in a te atasa de un obiect fara viata. De o lampa, de un calculator, de o casa, de o masina...
20 Dec 2007, 23:32
Fara sunet nu are nici un farmec

(
21 Dec 2007, 13:44
Daca as avea si o casutza mai mare (acu avem 3 camere, din care una video si una foto...), NUMAI de la IKEA mi-as pune mobila si alte dracii. Imi place la nebunie ideea sa bricolez singur, chiar daca piesele sunt gata facute. E senzatia aia ca participi real la casutza ta!