salut,
din punctul meu de vedere, diferenta dintre waze (care e online) si un alt gps stand-alone (chit ca este dispozitiv cumparat, sau integrat in masina sau orice altceva) este data de interactivitate cu net-ul, iar valoarea adaugata a waze trebuie sa fie chestii gen accident, radar, pericol, drum aglomerat, etc. totusi, daca te referentiezi la detaliile hartilor, ele ar trebui sa fie aceleasi la toate pentru ca in spate e o dracie de baza de date cu strazi (eu vad baze de date pentru ca sunt din domeniul it

). asta e asteptarea mea, posibil falsa.
eu nu vreau sa transform topicul intr-o polemica pentru ca nu asta este obiectivul meu (e ultima data cand raspund, oricum

). obiectivul meu a fost si este sa aflu daca harta Romaniei de pe un card de upgrade F6 este mai detaliata decat de pe F5, ce am eu, si repet, aici nu ma uit la bucatile de autostrada de 10-15 km care au aparut anul trecut (ca anul asta am mers la Oradea pe autostrada si ma arata pe camp), ci la strazile care exista de zeci de ani cu numerele lor si care nu apar la cautare. Si sincer, nu vreau sa dau 250 ron sa aflu raspunsul

Multa sanatate tuturor si drumuri bune, indiferent ca sunt gasite pe gps sau pe harti printate - the old fashion way.