ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
30 Dec 2007, 01:08
am gasit parbrizul spart la masina , unde trebuie sa ma adresez?trebuie sa am ceva la mana ca sa il pot schimba?
30 Dec 2007, 01:12
daca ai CASCO traseul este urmatorul: politie, constatare asigurator, service, gata
daca nu ai CASCO traseul se simplifica functie de maruntii pe care ii ai: service sau forcar, comada, montaj si gata.
30 Dec 2007, 01:25
asta e problema ca tocmai ce imi expirase casco , si nu stiu daca trebuie reclamat la politie asa ceva. mai merg la politie? imi da ceva la mana pentru ca servisul sa-mi schimbe parbrizul?
30 Dec 2007, 02:26
eu am schimbat acum ceva timp un parbriz si nu au cerut dovada sau altceva ...
30 Dec 2007, 02:44
Depinde de service. In mod normal pentru orice interventie trebuie dovada de la Politie.
30 Dec 2007, 20:56
Vreau sa iti spun o poveste. Un prieten isi sparge parbrizul. "Aranjeaza" un derapaj pe centura in care au sarit pietre tocmai in parbrizul sau si reclama accidentul. Se rezolva totul pe asigurarea masinii care a derapat. Eu NU recomand nimanui asa ceva! Mi-am amintit doar, apropo de topicul tau..
30 Dec 2007, 22:01
Pai plateste casco ai rabdare sa fie valabil si du-te si o dovada de la politie.Apoi mergi la casco sa-ti schimbe parbrizul.Asta daca poti sa mergi cu masina asa...
30 Dec 2007, 22:06
Pai cand faci asigurarea casco trebuie sa te prezinti cu masina la "inspectia vizuala".
31 Dec 2007, 01:08
$1 scrie:$2ai cand faci asigurarea casco trebuie sa te prezinti cu masina la "inspectia vizuala".
Si nu numai... Fac poze de ceva vreme pana si la ITP!
31 Dec 2007, 02:33
depibde de agentul care face asigurarea si de relatia ta cu el.....
in principiu cei de la parbrize nu cer nici o dovada pentru asta. l-am gasit spart si gata nu e accident sau incident in trafic si daca nu implici asigurarile nu ai treaba. daca era masina lovita era altceva.
poti aranja si cu un nene sa spuna ca a aruncat pietre din roata dar trebuie sa fii convins ca va cumpara povestea politaiul si apoi asiguratorul lui...
31 Dec 2007, 15:09
$1 scrie:$2sta e problema ca tocmai ce imi expirase casco ,
Cand innoiesti casco nu-ti face nici tata mare poze la masina!
31 Dec 2007, 22:56
@BoogY: paote in Bucuresti-Ploiesti nu, dar in Oradea sigur nu merge asa.
06 Ian 2008, 12:57
sall...am un focus hatchback...2003...eu l-am schimbat pe calea grivitzei...tel..6655070\6652516..bafta..!!!