Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

meeting pentru toti cei care au fiesta!!! nu conteaza model

06 Ian 2008, 10:10

POLIVALENTA 12 IANUARIE ORELE 17:00 CUM URCI NE GASIM PE DREAPTA PE STRADUTA 3 FLASHURI SA NE CUNOASTEM SI ODATA AVARIII!!!!

06 Ian 2008, 14:02

discriminareeeee !!!! :lol: :P

06 Ian 2008, 14:29

Clar discriminare avand in vedere ca s-ar putea pe 12 sa ne vedem cu totzi sa mai asteptam rezultatul votului pt 12 daca nu dau o fuga
Cu Stima

06 Ian 2008, 14:38

Este deja in desfasurare discutia despre intalnirea ClubFord din ianuarie 2007 in Bucuresti : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=10798 .

1. Nu este o idee buna sa se faca 2 intalniri in acelasi timp, in acelasi loc si la doua ore diferenta. :D Asa ca voteaza, te rog, optiunea ta in poll-ul respectiv.
2. Data, ora si locul in care se va desfasura intalnirea se stabileste prin poll, adica cand poate majoritatea (iar ceilalti se conformeaza daca pot) si nu cand poate/vrea initiatorul topicului.
3. La intalnirea care se va face ca urmare a chestionarului te asigur ca vor fi destule fieste.

Numai bine!

06 Ian 2008, 14:45

8) am inteles ,,incepem sa facem diferente :roll: ...bine..bineee..bineeeeee...

06 Ian 2008, 14:52

Eu chiar am propus o intalnire a celor care au nr de inmatriculare B-48-CMB. Nu am fost decat eu... :evil: Nu stiu domle de ce n-a mai venit nimeni :?:

06 Ian 2008, 16:12

fiestars, intalnirile mono-model n-au avut succes pana acum. vezi intalnirea sierristilor unde m-am infiltrat si eu cu c-max-ul precum si altii (cu granada, opel-uri etc).

oricum, iti recomand si eu sa urmaresti topicul referitor la intalnirea generala a clubului ford, daca pica tot pe 12 eu zic sa mergi acolo :)

06 Ian 2008, 18:16

$1 scrie:$2daca pica tot pe 12 eu zic sa mergi acolo :)

daca nu, risti sa vii singur la intalnire... :D

08 Ian 2008, 01:43

sau poate gasesti pe cineva care face de trei ori din avarii si o data din flash si te mai duce prin intunecimi pe acolo.....pe linga lac... joke desigur!

vina la intilnirea din topicul de mai sus si facem un colt cu fiesta, un colt cu mondeo, un colt cu sierra, un colt cu focus si punem toate colturile intr-un cerc ca sa fim fiecare in coltul lui.

daca nu esti obisnuit cu noi iti spun eu ca sintem foarte ordonati: ne asezam in ordinea numerelor de inmatriculare, dupa care in ordinea venirii pe forum, apoi in ordinea virstei, apoi in ordinea capacitatii cilindrice si apoi dupa marca de masina pe care o conducem fiecare. pentru a te incadra si pe tine in coloana, te rog sa postezi aici toate aceste date astfel incit sa iti putem atribui numarul de ordine cu care sa vii si cu care sa intrii in coloana, precum si ora la care trebuie sa fii acolo astfel incit sa fie o sincronizare perfecta pentru ca se va filma....si trebuie sa iasa bine. oamenii mai cu vechime stiu de asta si cred ca au uita sa scrie acest lucru. oricum esti binevenit, vorbesc serios.

a ...si era sa uit trebuie sa vedem cum facem cu tinuta caci new commerii trebuie sa vina in costum si cravata in culoarea masinii (daca a ta e neagra ai scapat usor caci multor colegi le-a fost greu sa faca rost de costum si cravata verde pentru prima intilnire!).

08 Ian 2008, 11:27

...mai, nu mai fiti rai, omul afost bine intentionat si foarte entuziast...

08 Ian 2008, 12:35

Speram sa stie de gluma, ca altfel...ii taiem spoileru' !

08 Ian 2008, 13:42

Daca nu gasesti costum la culoare, poti sa-ti revopsesti masina dupa costumul pe care il ai. Acceptam si asa membri noi.

08 Ian 2008, 18:43

cravata neagra, costum negru, camasa alba, pantofi noi (eventual de carton) si vata-n nas....

scuze, nu m-am putut abtine.... :D :D

09 Ian 2008, 01:35

Si neaparat, sa nu uiti sa-ti aduci haine de schimb, pentru dupa botez... Sau, avand in vedere anotimpul, s-ar putea sa scapi mai usor si de data asta sa-l facem cu zapada si-atunci sunt de ajuns doar niste haine mai groase :)

$1 scrie:$2u chiar am propus o intalnire a celor care au nr de inmatriculare B-48-CMB. Nu am fost decat eu... :evil: Nu stiu domle de ce n-a mai venit nimeni :?:

Poate n-ai fost destul de convingator. Io zic sa mai incerci odata, cine stie... :D
Subiect închis