ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
27 Dec 2007, 03:11
Salut si "Sarbatori fericite" in continuare la toata lumea.
Am si eu nevoie de ajutorul vostru! Vreau sa fac un week-end la Roma prin martie 2008 si ma gandeam sa fac rezervari la avion si hotel din timp.
Vreau bilet dus-intors pentru 4 persoane si mai "low cost" daca se poate. Daca aveti ceva recomandari mi-ar prinde tare bine. De preferat ar fi cu plecare din Bucuresti.
Cu respect,
Catalin
27 Dec 2007, 10:16
Cel mai "low-cost" e Blue-air cu plecare de pe aeroportul Baneasa. Pentru pret si rezervare bilet vezi aici :
http://www.blueair-web.com/
27 Dec 2007, 10:49
Mergi cu masina!
Drumul e o placere, crede-ma
27 Dec 2007, 11:00
la 4 persoane chiar merita cu masina!!!
oricum , viziteaza myair, blueair, wizzair, easyjet,....
27 Dec 2007, 11:01
io am fo in toamna cu myair (
http://www.myair.ro); daca iei bilete din vreme pretul e foarte mic
LE: scuze, cu wizzair am fost ... cu exceptia decolarii cu 20 min mai tirziu din buc, totu a fo ok
Ultima oară modificat de
adispan pe 27 Dec 2007, 11:44, modificat 1 dată în total.
27 Dec 2007, 11:25
incearca sa te feresti de wizzair... ca numai probleme au astia
27 Dec 2007, 12:28
Toate companiile low-cost au probleme...relativ

Am inteles ca cica se intampla sa anuleze zboruri pe motiv ca nu ar fi destui pasageri.
Eu am fost pana in Paris dus-intors cu 120 de euro cu myair, nu au fost probleme de niciun fel. Am luat de pe net biletul ca nu aveam de ales, dar am inteles ca daca il iei de la reprezentantii din Bucuresti mai platesti o taxa.
Ba de fapt a fost una, vamesii sau angajatii din Baneasa ne-au usurat de cateva lucruri pe mine si pe colegul meu (mie mi-a luat aparatul de ras gillete mach 3 turbo si mi-au lasat capul, iar lui un parfum jumatate folosit). Ideea e sa nu iti lasi lucruri de valoare in buzunarele exterioare, ci sa le bagi mai adanc si sa lasi haine spre exterior. Oricum, cele cu adevarat de valoare le iei in bagajul de mana.
Tot ce "am inteles" de mai sus a fost de aici :
http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=280
27 Dec 2007, 19:51
Ohooo, multam'!!
Vad ca Wizzair au totusi cele mai bune preturi, ba chiar prea mici fata de restul.

Perioada ar fi 15 sau 22 martie.
Nu ma duc acum cu masina pentru ca vreau sa mai dau o raita prin Uniune la vara in concediu si atunci iau masina. Acum e ceva scurt de 3-4 zile max. Acolo gasesc eu o masina sa inchiriez, cred. (A-pro-pos: care e procedura daca stiti? E mai bine sa rezerv/inchiriez din tara sau gasesc acolo?). Imi iau navigationu' la mine si ...
In plus, se pare ca cealalta pereche (sot/sotie) cu care trebuia sa mergem, bat in retragere.
28 Dec 2007, 18:30
eu am fost cu volareweb.com de la timisoara la venetia si inapoi. daca iei din timp biletul si cauti ofertele (vezi data plecarii si sosirii) poti sa scapi destul de ieftin. pe mine m-a costat 60 euro dus-intors... asta fiindca pt. intors nu m-am incadrat intr-o zi cu oferta. toate taxele incluse. plus ca biletul l-am printat pe imprimanta personala, fara alte drumuri suplimentare (daca platesti cu card)...
succes, zbor placut si o vacanta minunata!
29 Dec 2007, 01:29
Am zburat cu wizz, totul a fost ok, si bilete f ieftine, daca le iei cu mai mult timp inainte.
$1 scrie:$2ncearca sa te feresti de wizzair... ca numai probleme au astia
Eu cred ca se incearca si discreditarea lor... ia uitate putin prin aeroport la plecarile lor si la plecarile altor companii, vezi unde sunt mai multi pasageri.... Probleme , inatarzieri si clienti nemultumiti sunt peste tot dar nu sunt toate mediatizate...
31 Dec 2007, 12:13
sa va spun una buna:
plec spre barcelona in vara, iau bilete la blueair bucuresti barcelona si retur.
fac check-in, ne urcam in avion , punem centurile si...
surpriza:
stwardesele anunta urmatoarea oprire: bacau!!!
adica s-au gindit ei ca ne trebuie o halta si la bacau, o aterizare si o decolare in plus care nu ere trecuta nicaeri.
nu pot sa va spun ce rahat de pista aveau aia acolo, aterizare pe ploaie, samd.
31 Dec 2007, 14:45
pai asta este una din practicile low cost
eu cind am fost in Germania au mai oprit la Arad pentru maxim 20 de minute de unde au mai urcat 40 de pasageri
personal nu ma deranjeaza aceste orpiri pentru ca ele sint in orarul de zbor si avionul ajunge la destinatie la ora programata
sti cum se spune daca nu iti convine te urci in klm tarom air france
31 Dec 2007, 16:15
nici cu taromul nu mai faci o smecherie.sunt varza.
31 Dec 2007, 19:11
$1 scrie:$2ici cu taromul nu mai faci o smecherie.sunt varza.
Cu astia nici macar nu mai apuci sa decolezi!
31 Dec 2007, 19:46

da din pacate ceea ce a fost ieri pe Otopeni ne face sa ne intrebam daca sintem din Africa sau Asia unde nu prea sint reguli de circulatie singura regula fiind ca tu de bagi primul in intersectie.
Bine ca nu a fost vorba de alta companie pentru ca nu mai ateriza nimeni pe Otopeni dupa accidentul de ieri.
Auzi sa `uiti` o masina utilitara porbabil din aia care care bagajele pe pista si Turnul sa de OK pentru decolare.
Chiar ma gindeam azi ca in timp de fetitele faceau instructajul pentru situatii de urgenta pe care nu il urmaresc dar le urmaresc pe ele cu o fac pe muteste, pe la jumatatea instructajului au luat-o pe arautra.
Ce or fi facut cei cu un singur zbor la activ ca nu stiau saracii ce sa faca.
31 Dec 2007, 20:27
Poate erau teroristii si nu stiam noi!?!?
07 Ian 2008, 16:07
eu am zburat anul asta cu Blue Air de 2 ori:
1. Noiembrie 2007 - Bucurest - Barcelona - Bucuresti - nu am facut nicio escala, cost dus intors cca 100 eur / pers cu toate taxele
2. Decembrie 2007 - Bucuresti - Treviso (IT) - Bucuresti - cca 200 eur / pers (bilet luat azi cu plecarea a doua zi).
Fara probleme de ambele curse, cu usoare intarzieri de cca 20-30 de minute in principal din cauza aeroportului Baneasa (in general pleaca mai tarziu decat e stabilit datorita aglomeratiei de la noi). Nu am avut escale neprevazute.
07 Ian 2008, 16:13
Ziceti total aiurea de Tarom... La capitolul piloti si aeronave sa stiti ca sunt peste multi altii mai "galonati". Si zic asta in conditiile in care anul trecut am avut peste 10 zboruri (nu sunt multe, poate), cu Lufthansa, SwissAir si Tarom... De departe zborurile Tarom au fost cele mai line, decolarile si aterizarile la fel, mancarea nu mai zic! A generaliza ca tot Tarom-ul e varza din cauza incompetentei celor de la sol e incorect...
07 Ian 2008, 16:21
pt pilotii de la tarom tot respectul.
am zburat cu easyjet, sky si cu british airways... si ai nostrii sunt mai buni

. am inteles ca si nemtii ar fi buni
dar ei nu tin loc si turnului de control.
07 Ian 2008, 17:05
$1 scrie:$2
Ba de fapt a fost una, vamesii sau angajatii din Baneasa ne-au usurat de cateva lucruri pe mine si pe colegul meu (mie mi-a luat aparatul de ras gillete mach 3 turbo si mi-au lasat capul, iar lui un parfum jumatate folosit). Ideea e sa nu iti lasi lucruri de valoare in buzunarele exterioare, ci sa le bagi mai adanc si sa lasi haine spre exterior. Oricum, cele cu adevarat de valoare le iei in bagajul de mana.
...chestia cu furtul din bagajele din cala nu este specifica companiilor low-cost...eu am zburat si cu Air France si cu Lutfhansa, si de fiecare data mi-au disparut diverse chestii din bagajele din cala...furtul s-a produs la intoarcere, pe aeroportul Otopeni, vinovati fiind evident angajatii aeroportului care fac transbordarea bagajelor din cala avionului pe banda rulanta de receptie...
07 Ian 2008, 17:36
Blu Air este una dintre cele mai bune companii low cost si au si rezervari online.Incearca.
07 Ian 2008, 19:49
$1 scrie:$2...chestia cu furtul din bagajele din cala nu este specifica companiilor low-cost...eu am zburat si cu Air France si cu Lutfhansa, si de fiecare data mi-au disparut diverse chestii din bagajele din cala...furtul s-a produs la intoarcere, pe aeroportul Otopeni, vinovati fiind evident angajatii aeroportului care fac transbordarea bagajelor din cala avionului pe banda rulanta de receptie...
Asa e, nu trebuia sa fac legatura intre companiile low-cost si furturile din bagaje. Alea sunt comise de ai nostri, in aeroporturile romanesti! Ai incercat sa faci plangere? Eu nu, ca m-am gandit ca sunt sute, si probabil nu va fi citita de nimeni niciodata.
07 Ian 2008, 19:54
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2...chestia cu furtul din bagajele din cala nu este specifica companiilor low-cost...eu am zburat si cu Air France si cu Lutfhansa, si de fiecare data mi-au disparut diverse chestii din bagajele din cala...furtul s-a produs la intoarcere, pe aeroportul Otopeni, vinovati fiind evident angajatii aeroportului care fac transbordarea bagajelor din cala avionului pe banda rulanta de receptie...
Asa e, nu trebuia sa fac legatura intre companiile low-cost si furturile din bagaje. Alea sunt comise de ai nostri, in aeroporturile romanesti! Ai incercat sa faci plangere? Eu nu, ca m-am gandit ca sunt sute, si probabil nu va fi citita de nimeni niciodata.
...n-am facut plangere, dar am un amic care a vrut sa faca, si i-au spus ca practic n-are nici o sansa, pt. ca n-are nici o dovada a furtului...
07 Ian 2008, 20:11
De aia am lacate la bagaje... Si nu chinezarii, ci lacate speciale pentru bagajele ce merg cu avionul (modelul aprobat si de americani si care poate fi deschis de vama lor fara distrugere)... De asemenea, de aia exista posibilitatea sa tragi bagajul in tzipla...
07 Ian 2008, 20:18
Treaba cu lacatele care pot sa fie deschise de americani ma intereseaza si pe mine!
Cat despre folie, niste smecheri.....
07 Ian 2008, 20:28
Stii cred ca legile lor sunt crunte in aeroport dupa 9/11. Am luat niste lacate Samsonite pe care am dat magica suma de 11 sau 14€ (2 bucati) si poarta sigla americana de control. O sa le pozez diseara.
07 Ian 2008, 20:34
De unde?
07 Ian 2008, 20:41
Din aeroportul din Madrid... Banuiesc ca orice aeroport care se respecta are asa ceva... Uite, asta e modelul exact, si e TSA approved:
http://www.amazon.com/Samsonite-Travel- ... 995&sr=1-1
07 Ian 2008, 21:02
Deci e clar, in niciun aeroport din Romania nu vom gasi!
Merci pentru poze, o sa le caut in Franta cand mai merg.