ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
09 Ian 2008, 23:57
Am incercat cu diversi translatori online, dar nu da rezultate!
Obie kwatery, ktore rezerwowalismy za Panstwa posrednictwem (Miscolc-Tapolca na Wegrzech i Arbore w Rumunii) spelnily nasze oczekiwania i jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu.Jedyna uwaga jest taka, ze w przypadku kwatery w Rumunii (Arbore) wlasciwe byloby dolaczenie do oferty mapki z lokalizacja. Domy w tym rejonie Rumunii najczesciej nie maja numerow na bramach. Przyjechalismy w nocy i znalezienie budynku na terenie wsi bylo trudne... Sam obiekt jest nowy, a wlasciciele dokladaja wszelkich staran aby zapewnic udany pobyt turystow. Kwatera jest z pewnoscia godna polecenia.
10 Ian 2008, 00:31
e de bine alecsutzu

)
10 Ian 2008, 00:34
e ca-n reclama aia..........."ford"...
acu' serios vorbind, eu am inteles asa: ca pana in vara viitoare, regiunea de nord, Bucovina, inclusiv comuna Arbore, va fi cedata din nou Ucrainei, in baza tratatului "Basescu-Cuckma" (sau ceva de genul asta)......
asa ca de la anu' o sa inveti ruseste...
Ultima oară modificat de
Alen pe 10 Ian 2008, 00:38, modificat 1 dată în total.
10 Ian 2008, 00:37
parca aveam un polonez pe forum, avea un focus st... portocaliu. cauta pe la masinile membrilor si da-i un pm
10 Ian 2008, 00:55
zetemte, il gasesti si pe insomnia racing. este fondatorul clubului insomnia....
10 Ian 2008, 01:22
intr-adevar e de bine. vorbesc croata si pot pricepe despre ce e vorba in mare. suna cam asa: ambele camere pe care le-am rezervat in apropierea judetului (?) nostru (panstwo) la Miscolc-Tapolca in Ungaria si Arbore in RO ne-au indeplinit asteptarile si am fost foarte multumiti. singura probleme e aceea ca in ceea ce priveste locul de cazare din Romania (Arbore) ne-am descurcat greu cu harta din oferta care se referea la localizare. Casele din aceasta regiune a RO nu au portile numerotate (?) Am ajuns noaptea si orientarea pe drum (?) a fost dificila (zice si de noroi cred - budynku na terenie "noroi pe drum, poteca"). Cladirea e noua si proprietarul ne-a spus ca - face tot ce-i sta in putinta pentru a satisface turistii. Locul acesta de cazare este cu siguranta o buna recomandare.
sper sa-ti fie de folos intr-o prima faza.
Ultima oară modificat de
bravetoy pe 10 Ian 2008, 13:22, modificat 1 dată în total.
10 Ian 2008, 01:51
$1 scrie:$2etemte, il gasesti si pe insomnia racing. este fondatorul clubului insomnia....
Unul dintre fondatori
10 Ian 2008, 14:41
saru`mana bravetoy....kiar imi e de folos! ms!
11 Ian 2008, 01:17
cu placere, imi pare rau ca n-am putut fi mai precis.