Discutii libere/forum

Cine stie sa`mi traduca ceva din polona in romana????

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Cine stie sa`mi traduca ceva din polona in romana????

Mesajde alecsutzu » 09 Ian 2008, 23:57

Am incercat cu diversi translatori online, dar nu da rezultate!

Obie kwatery, ktore rezerwowalismy za Panstwa posrednictwem (Miscolc-Tapolca na Wegrzech i Arbore w Rumunii) spelnily nasze oczekiwania i jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu.Jedyna uwaga jest taka, ze w przypadku kwatery w Rumunii (Arbore) wlasciwe byloby dolaczenie do oferty mapki z lokalizacja. Domy w tym rejonie Rumunii najczesciej nie maja numerow na bramach. Przyjechalismy w nocy i znalezienie budynku na terenie wsi bylo trudne... Sam obiekt jest nowy, a wlasciciele dokladaja wszelkich staran aby zapewnic udany pobyt turystow. Kwatera jest z pewnoscia godna polecenia.
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde stdanm » 10 Ian 2008, 00:31

e de bine alecsutzu :))
stdanm
Gold Member

Mesajde Alen » 10 Ian 2008, 00:34

e ca-n reclama aia..........."ford"... :wink:

acu' serios vorbind, eu am inteles asa: ca pana in vara viitoare, regiunea de nord, Bucovina, inclusiv comuna Arbore, va fi cedata din nou Ucrainei, in baza tratatului "Basescu-Cuckma" (sau ceva de genul asta)......
asa ca de la anu' o sa inveti ruseste... :D :D
Ultima oară modificat de Alen pe 10 Ian 2008, 00:38, modificat 1 dată în total.
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde stdanm » 10 Ian 2008, 00:37

parca aveam un polonez pe forum, avea un focus st... portocaliu. cauta pe la masinile membrilor si da-i un pm
stdanm
Gold Member

Mesajde bogdanv » 10 Ian 2008, 00:55

zetemte, il gasesti si pe insomnia racing. este fondatorul clubului insomnia....
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde bravetoy » 10 Ian 2008, 01:22

intr-adevar e de bine. vorbesc croata si pot pricepe despre ce e vorba in mare. suna cam asa: ambele camere pe care le-am rezervat in apropierea judetului (?) nostru (panstwo) la Miscolc-Tapolca in Ungaria si Arbore in RO ne-au indeplinit asteptarile si am fost foarte multumiti. singura probleme e aceea ca in ceea ce priveste locul de cazare din Romania (Arbore) ne-am descurcat greu cu harta din oferta care se referea la localizare. Casele din aceasta regiune a RO nu au portile numerotate (?) Am ajuns noaptea si orientarea pe drum (?) a fost dificila (zice si de noroi cred - budynku na terenie "noroi pe drum, poteca"). Cladirea e noua si proprietarul ne-a spus ca - face tot ce-i sta in putinta pentru a satisface turistii. Locul acesta de cazare este cu siguranta o buna recomandare.
sper sa-ti fie de folos intr-o prima faza.
Ultima oară modificat de bravetoy pe 10 Ian 2008, 13:22, modificat 1 dată în total.
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Mesajde Cosmin. » 10 Ian 2008, 01:51

$1 scrie:$2etemte, il gasesti si pe insomnia racing. este fondatorul clubului insomnia....

Unul dintre fondatori :lol:
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Mesajde alecsutzu » 10 Ian 2008, 14:41

saru`mana bravetoy....kiar imi e de folos! ms!
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde bravetoy » 11 Ian 2008, 01:17

cu placere, imi pare rau ca n-am putut fi mai precis.
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Înapoi la Discutii libere/forum