Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand
Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
29 Apr 2019, 11:08
Salut, in urma unor upgrade-uri au ramas piesele de mai jos:
1. Set scaune si bacheta focus 3 facelift titanium cu incalzire plus fete de usi care sunt izolate pe interior cu silentcoat si burete special
bonusuri: fetele de usi vin cu setul de lumini ambientale pe rosu cu cablaj, comenzi sofer, manerele interioare si tweetere spate
Pret: 1600lei
2. Navigatie Sync 2 focus 3 facelift , contine modulul APIM+display, modulul radio ACM, masca cu butoane, scheletul de sustinere
Nu am urmatoarele: card navigatie, media hub-ul si antena GPS
Pret: 1050lei
Toate sunt in stare foarte buna, o sa incerc cat de curand sa adaug si pozele necesare
10 Iul 2019, 06:09
Scaunele s-au dat, au ramas fetele de usi
1. Set fete de usi titanium care sunt izolate pe interior cu silentcoat si burete special
bonusuri: fetele de usi vin cu setul de lumini ambientale pe rosu cu cablaj, comenzi sofer, manerele interioare si tweetere spate
Pret: 500lei
2. Navigatie Sync 2 focus 3 facelift , contine modulul APIM+display, modulul radio ACM, masca cu butoane, antena gps, scheletul de sustinere
Nu am urmatoarele: card navigatie, media hub-ul
30 Iul 2019, 20:39
salut,
poti pune, te rog, poze cu fetele de usi? sau daca nu vrei sa le urci aici ci sa le dai pe mail, da-mi un PM te rog.
seara faina!
16 Sep 2019, 12:27
Salut, scuze de intarzaiere, fete de usi s-au dat
revin cu actualizare
1. Navigatie Sync 2 focus 3 facelift , contine modulul APIM+display, modulul radio ACM, masca cu butoane, antena gps, scheletul de sustinere
Nu am urmatoarele: card navigatie, media hub-ul

- sync 2

- sync 2
2. Volan focus 3 facelift cu incalzire, nu are butoanele de cruize control si si cele de comenzi cb (de pe stanga), e in stare foarte buna - s-a facut upgrade la cel de ST
Pret 450 lei

- volan

- volan

- volan
- Fişiere ataşate
-

- volan
29 Sep 2019, 10:56
Sus, la volan am adaugat butoanele de cruise si cele de comenzi audio, in acelasi pret