Discutii libere/forum

atentie unde parcati !!!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

atentie unde parcati !!!

Mesajde tomcatmouse » 11 Ian 2008, 16:18

astazi asteptam o persoana pe Maniu si am obs ca cei de la urban dadeau de zor zapada de pe trotuar in strada cat mai aproape de banda libera de mers,,de unde am dedus ca cineva urmeaza sa vina si s-o ridice de acolo,,interesant este ca tipii treceau cu lopetile printre masini ,,am numarat cat am stat acolo ,de cate ori u atins un opel astra ...,credca am ajuns la 15 si a trebuit sa plec ,,acum ma gandesc cu groaza ce urme au ramas pe biata fieratanie :( ...nu intereseaza pe nimeni ,asa ca mare atentie unde parcati !!!
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Re: atentie unde parcati !!!

Mesajde SliceofLife » 11 Ian 2008, 16:34

Aceeasi chesti s-a intamplat pe obregia.... dar inainte cu o zi a pus politia biletele in geamul masinilor ca posesorii sa le mute de acolo pt o zi sa se poata face dezapezirea. Nu a mutat nimeni nici o masina asa ca a 2a sau a 3a zi au intrat cu lopetile printre ele. Daca le mutau puteau intra direct cu utilajele.
Si o alta chestie de bun simt ar fi fost ca proprietarii autovehiculelor sa curete singuri zapada din jurul lor si atunci nu ar mai veni nici un "taran" cu lopata de tabla sa zgarie masinile.
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Maşina: Fiat Grande Punto, 2007, 1248cc, 75cp - M-Jet

Mesajde tomcatmouse » 11 Ian 2008, 16:45

zapada a fost curatata cu siguranta ,,numai ca au depozitat-o pe trotuar ...,si sincer acum unde dracu s-o arunci ??eventual in masina si o descarcam pe camp :wink:
tomcatmouse
1nsane Member

Mesajde gigi » 11 Ian 2008, 17:22

daca te uiti prin oras, de ex chiar pe iuliu maniu, cel putin o masina din 3 e cu zapada pe si pe langa ea. deci foarte multi nu au pus mana pe lopeti sa-si deszapezeasca masinile.
2002 Ford FOCUS 1.6 101 CP, HatchBack, Black
gigi
Member

Maşina: Ford

Mesajde tomcatmouse » 11 Ian 2008, 17:30

daca va gaseati masinile desenate cu lopata ,nu stiu daca se mai carcotea pe tema asta ..... :wink:
tomcatmouse
1nsane Member

Mesajde Maximilian » 12 Ian 2008, 11:41

Eu am vrut sa o deszapezesc, insa din cauza faptului ca nu sunt locuri de parcare, soferi mai nesimtiti au lasat masinile fara nicio jena si mi-au blocat-o.(au blocat si circulatia de fapt unde au pus masinile, adica intre mine si masina din fata mea e distanta de un metru, si ei intra cu botul intre ele, ne blocheaza pe ambii, sau parcheaza in paralel de o bordeaza pe toate partile) Astfel, am dat zapada jos de pe ea, dar de pe langa masina nu am reusit pentru ca sunt alte masini puse prea aproape de ea, iar noaptea cand nu sunt altii sa o blocheze chiar sa stau sa deszapezesc nu imi arde. Si asa, eu acum sunt deja in sesiune, nu am neaparata nevoie de masina, iar ca sa ies cu ea in trafic si sa nu am unde sa o mai parchez nu ma incanta.
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Înapoi la Discutii libere/forum