Probabil, acum e cerere pe internet. Sigur le gasesti de vanzare pe OLX.
Asa inteleg unii sa "
munceasca" si sa faca bani.
In trecut si mie mi s-au furat, nu o data, ci de patru ori capacele de la jantele din aliaj, asta pana ce am vandut modelul respectiv, cu toate ca imi placea foarte mult acel model si am cumparat alt model de jante, ceva asemanator cu ce ai tu in poza la care nu se puteau scoate chiar asa de usor capacele.
Sfatul meu, ar fi sa incerci sa le cumperi de noi din magazin sau reprezentanta, sau sa mergi personal la un centru de dezmembrari de unde sa le iei si sa le cumperi tu cu mana ta.
Altfel, daca le cumperi de pe OLX sau oricare alt site de pe internet, poti avea sansa, prin absurd, sa le cumperi tot pe ale tale... si, astfel se creeaza un cerc vicios prin care cel care castiga bani din asa ceva va avea mereu comenzi si o "
ocupatie" din asta pentru ca o data vandute capacele furate de la tine o sa prinda "
gustul afacerii" si o sa fure iar alte capace de la alte masini sau poate chiar din nou de la tine...
Daca le cumperi de noi sau personal de la dezmembrari intrerupi intr-un fel acest cerc vicios.