Discutii libere/forum

Concediu 2006

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Concediu 2006

Mesajde zaboss » 14 Mai 2006, 17:25

Cum se apropie concediul, aştept sugestiile voastre... Ţinând cont că la... bagaje intră şi una bucată drăcuşor de 2 anişori, mă interesează următoarele caracteristici minimale:
- în apropierea unui oraş mare,
- semnal Zapp (EVD-O ar fi perfect, că am nevoie pentru internet, vocea nu mă interesează),
- drum decent până acolo,
- condiţii de cazare adecvate... drăcuşorului (neapărat TV cablu în cameră, frigider),
- obiective turistice sufieciente pentru o săptămână (am de gând să fie o săptămână într-un loc şi o săptămână în alt loc, sper ca săptămânile să fie una după alta :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: )
Dacă mai îmi vin în minte, mai spun. Ce ne-am gândit noi: Bucovina + Maramureş.
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

buna sugestia ta....

Mesajde verga_Cip » 25 Mai 2006, 13:51

nordul moldovei e o varianta buna. apoi poti continua in maramures...
tre sa ai grija cu cazarea, asta datorita cerintelor tale. drum bun, fara probleme. dupa ce treci de bacau spre nord, obiective turistice si nu numai cat incape. poti face o escala si la lacu rosu sau ceahlau la izvorul muntelui - durau.
manastirile sun de vizitat, unele au cazare BETON. si nu rata gura humorului - campulung moldovenesc ... zona aia! e super.
BAFTA!

PS: nu e exclus sa trag si eu o fuga in vara asta prin zona aia. am ceva prieteni prin suceava care m-ar putea ajuta.

drum bun.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Paulp » 25 Mai 2006, 18:26

Eu anu asta fac circuit prin Romanica: Iasi-Nordu Moldovei-Borsa-Sapinta-Oradea-Scarisoara-Arad-Timisoara-Cazane-Herculane-Valea Oltului-Transfagarasan-Bucuresti-Mamaia-Iasi
Focus 2002, break, Ghia, 1.8 TDDI, 90CP...
Fost focusar, allways focusar!
Paulp
Petrol Head

Maşina: Fiat Linea, 2011, 1.4, Active

Mesajde bog26m » 26 Mai 2006, 01:06

pfaaaaaaaaai, ai socotit si citi km o sa faci? Eu merg la mare - in linie cit mai dreapta.Sint din Maramures, e super de vizitat, dar eu fiind "de-al locului" simt nevoia sa merg altundeva.Oricum, vine vara, asa ca va urez concediu placut tuturor!!!
Ford Focus 2015 1.6
bog26m
Incepator

Mesajde Paulp » 26 Mai 2006, 07:52

Probabil vro 4000, dar la cit consuma forduletul, ce mai conteaza ;)

Am facut acu 2 ani o alta varianta, mai scurta: Iasi-Mamaia-Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Bilea Lac-Sibiu-Alba Iulia-Cluj-Sovata-Sighisoara-Slanic Moldova-Iasi, cam 2000 de km :). Dar pe atunci aveam Nova, ceva ai grumanda la benzina :)
Focus 2002, break, Ghia, 1.8 TDDI, 90CP...
Fost focusar, allways focusar!
Paulp
Petrol Head

Maşina: Fiat Linea, 2011, 1.4, Active

Înapoi la Discutii libere/forum