Ma pun si eu pe lista, cu toate ca nu sunt chiar proprietar al unui Ka. Il conduc din cand in cand, fiind masina mamei.
1. Oana
2. Dan alias mielu'
3. dragos
4. Cristi alias Cryy
5.dani
6.andreea_kristal87
7.angelboy
8. xdanx
9.Lari
10.maharvey
11. badmania98
12.ciprib
13. Angelus
14.Sinna
15. alexzander80
16. gabri_oana
17.sharkka
18. Ray_
19. Sosta
20.placebo720
21.Mihai666........ La Multi Ani!!!!!
22.Safiremy...nu am mai intrat de mult, dar pe Bubu a mea o iubesc inca.
23. Adrian aka Ilovemyka
24. Buza
25.bogdan2201
In alta ordine de idei vad ca pe forum isi fac aparitia tot felul de "evoluati" care isi dau cu parerea de una, de alta, desi nu cred ca au condus vreodata un Ford Ka. Nu e nici cea mai mare masina, nici cea mai scumpa, nici cea mai buna...e doar o masina care ne place si pe care o indragim. Asa ca Alex-1121, lasa-ne te rog cu aerul de superioritate pe care il etalezi pe aici si explica-mi si mie care e problema cu masina asta. Nu iti place tie si trebuie sa impartaseasti asta cu toata lumea ? Sau e o masina care nu se ridica la inaltimea standardelor tale de om cu o vasta experienta in ale masinilor ? Si ca sa iti raspund eu la cateva dileme:
1. Faza cu agatatul folosind texte de genul "dam o tura" mi se pare o taranie si este caracteristica unei anumite parti a populatiei. Aici conteaza persoana, nu masina. Ca fac eu asta in Ka-ul meu sau tu in Ferrari-ul/ Mercedesul/Vw/Fiat-ul tau tot taranie mi se pare....mai mare sau mai mica, proportional cu masina
2. Prefer sa dau 4000-5000 de € pe o masina buna decat sa-mi iau un cazan de masina de la bulgari sau mai stiu eu de unde cu 3000 de euro si sa fiu "cool" ca am "bemveu". Il schimb la 2 luni ca imi dau seama ca e o bomba si imi iau altceva. Si tot asa. Si se cheama ca am experienta
O viata frumoasa in continuare si sfatul meu este sa-ti iei Mithubishi. Altfel risti sa te arate lumea cu degetul pe strada: "Uite-l ma si p-ala, are Ford...stii tu..Ford...aia de fac panaramele alea de Ka-uri"