ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
16 Mai 2006, 15:26
Va salut! Nu postez in alta parte pt ca deocamdata nici nu sunt posesor de ford ,dar pana in toamna vreau sa-mi iau un mondeo 2002 sau 2003 mai ales ca au mai scazut putin preturile din cate am vazut si sper sa mai scada pana atunci. Nu cred ca au o relevanta prea mare stelele Ncap ,asa ca m-as ghida mai mult dupa imagini (nefericite pt unii) luate din realitate,pt ca altele sunt conditiile si factorii de pe strada decat intr-un laborator.Concret - daca aveti poze sau link-uri - vreau sa vad cum "ies dintr-un mondeo"(sau daca mai ies vreodata).Numai bine!
22 Mai 2006, 17:27
Nu vreau sa postez poze , ca doar o data am fost in stare sa le vad, insa din 5 colegi (beti, intorsi de la un chef) doar 2 au scapat la un impact la 150 kmh Mondeo 2002 cu un stilp de beton. Ce-i din fata n-au avut nici o sansa iat cel ce statea in spate la mijloc a fost "atins" de motor ! Dar nu cred ca exemplul la 150kmh e relevant in decizia de a lua sau nu Mondeo, nici S klasse nu poate prea multe...
31 Mai 2006, 12:19
o cunostinta........e sigura faza...audi a6 a luat in plim un parapete de beton la 160........amandoi juliti el si prietena dar au scapat fara spitalizare. Masina praf...motorul sub caroserie.
sotul fostei mele diriginte era cu frate-sau in masina si pe soseaua oradea-bors cu un audi a6 m,ai vechi din 97 au intrat cu 160 in stalp.....dar in lateral.........unul a murit pe loc, celalt la 2 zile......parintii cand au auzit au facut atac de cord.....norc ca era ambulanta acolo si i-a resuscitat........