Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

RCA

28 Ian 2008, 13:57

Vreau si eu un pret pentru RCA la un Focus din 2005, 1560cmc. Astept un PM

28 Ian 2008, 16:53

RCA pt 6 luni si pt 1 an pt masina din semnatura ..

Re: Inchei asigurari tip RCA, CASCO etc.

12 Apr 2009, 16:51

As avea nevoie de o info daca se poate. Am vazut ca exista o reducere de 50% pentru persoanele cu handicap. In aceasta categorie intra doar persoanele cu handicap detinatoare de autoturism cu adaptari sau pur si simplu orice pers cu handicap poate beneficia de reducerea asta? Mersi

12 Apr 2009, 17:11

Nu toate persoanele cu handicap au nevoie de modificari la masina, dar asta nu inseamna ca sunt cu mai putin handicap...
Probabil Ionutz iti va da detaliile exacte (suntem totusi in RO si nu trebuie neglijat asta :D )

12 Apr 2009, 20:26

In tarife este data aceasta mentiune:
50% reducere pentru persoanele cu deficienţe locomotorii, deţinătoare de motocicluri şi de autovehicule adaptate infirmităţii lor, inclusiv cele primite de acestea în folosinţă, probate cu documente justificative.

13 Apr 2009, 12:15

Mihai a intuit perfect situatia. Intradevar mama nu are nevoie de adaptari ale masini pentru a o putea conduce iar in certificatul de handicap nu este specificat tipul de handicap(locomotor sau de alt fel ... desi in cazul asta poliartrita se incadreaza la handicap locomotor)
Concret, intrebarea mea ar fii ...cum stabilesti daca o persoana are sau nu deficiente locomotorii, avand in vedere ca in certificatul de handicap nu este specificata boala si chiar daca ar fii .... cum ar stabili un agent de asigurari daca boala respectiva se incadreaza sau nu la handicap locomotor?
Mersi

19 Mai 2009, 23:23

nu ma mai ocup de asigurari, se inchide.
Subiect închis