Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
29 Ian 2008, 00:55
salut sunt nou pe aici si am probleme cu turbina de la un 2.0 tdci din 2004 si pina acum am inteles ca asta e problema destul de des intilnita la motoarele astea daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ii multumesc anticipat
29 Ian 2008, 01:02
Mutat la Help & Troubleshooting.
Ai urmatoarele posibilitati: Sa incerci la sectiunea "Vanzari" sa intrebi pe topicul celor de la Forcar sau ford_mazda sau sa cauti la dezmembrari (riscant).
Dar spune-ne si noua ce probleme ai si cine / ce diagnostic ti-a pus, pentru ca nu este o problema des intalnita la 2.0 TDCi.
29 Ian 2008, 02:49
Eu aproape de 10 luni caut si nu am gasit !!!!!! Am intilnit mai multe persoane care au avut probleme cu turbo la mondeo !!! La ford-car 3550 lei la Ford-mazda oameni neseriosi , timp de 20 de zile nu mi au dat oferta de turbo [se poate ca sant in concendiu ] .....
29 Ian 2008, 03:08
$1 scrie:$2color=red]Eu aproape de 10 luni caut si nu am gasit [/color]!!!!!! Am intilnit mai multe persoane care au avut probleme cu turbo la mondeo !!! La ford-car 3550 lei la Ford-mazda oameni neseriosi , timp de 20 de zile nu mi au dat oferta de turbo [se poate ca sant in concendiu ] .....
Sa intelegem de aici ca cei de la Forcar ti-au oferit doar pretul de zici ca nu ai gasit deloc???
29 Ian 2008, 03:57
Saptamana asta am sa-l cumpar

Eu am cautat modul fara turbo sau un turbo Sh. Un modul ar fi in jur de 400-500 lei noua si cu turbo e 3550 lei e o diferenta mare e un salar de baza pe o luna
De La fordcar am primit raspuns a 2 zi asta inseamna ca sant oameni corecti .
29 Ian 2008, 10:58
Cine doreste SH, mai e o varianta pe ebay!
29 Ian 2008, 11:30
laci, daca tu ai nevoie numai de parte electronica, ai putea sa incerci pe ebay.
devilu nu a spcificat daca are probleme mecanice sau tot la partea electronica.
29 Ian 2008, 15:19
Multumesc pt. sfat cu ebay ,dar nu ma pricep si mi e frica ca sa nu platesc degeaba .....
29 Ian 2008, 20:37
pentru turbo incearca aici :
http://www.publitim.ro/auto-moto-velo-p ... 6171706f60
este din timisoara dar poate te ajuta cumva
29 Ian 2008, 21:05
pai nici eu nu mai stiu ce sa cred cei de la ford miau zis ca e partea electrica de la turbo dar eu cred ca e si turbo deoarece merge foarte greu clappeta de deschidere si inchidere de la turbo si e ca si cum modulul nu ar avea destula putere sa o miste si din cite stiu clapeta aia trebuie sa se miste usor
29 Ian 2008, 21:19
mersi de ajutor dar cica reconditionarea poate varia intre 100 si 1000 de euro daca ajunge la 1000 nu se renteaza ca cu banii astia poti cumpara unul nou
29 Ian 2008, 21:28
nu stiu costurile , am dat doar peste anunt si l-am postat
30 Ian 2008, 01:12
Incearca si la cei la care ti-am dat linkul cu harta de erori;
http://www.kturbo.ro - sunt o firma din Timisoara ce stiu ca se ocupa cu reconditionari de turbine