Discutii libere/forum

Short-cut-uri in Bucuresti

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Short-cut-uri in Bucuresti

Mesajde shine » 01 Feb 2008, 18:32

Nu stiu daca s-a mai discutat despre asemenea subiect, dar consider ca e o idee foarte buna.
o sa incep cu prima scurtatura.
1. traseul de urmat Universitate - Carrefour Orhideea. mergeti pe Regina Elisabeta, apoi Kogalniceanu, apoi pe Splai. cand ajungeti la intersectia cu soseaua Cotroceni, nu mergeti inainte pe Splai. faceti dreapta pe C-tin Noica pana la prima intersectie, unde faceti stanga pe Calea Plevnei, pana aproape de Soseaua Orhideelor cand faceti brusc stanga in curtea Carrefour. Rezultat -> O economie de minim 20-30 de minute.
2. Universitate - Facultatea de Drept. se merge pe IC Bratianu (dinspre Universitate spre Unirii), pana la a 2-a straduta pe dreapta- strada Doamnei (magazin Lee-Cooper), strada cu BNR. se urmeaza cursul strazii pana la Calea Victoriei, se traverseaza Calea Victoriei si se merge pe langa BFP (fostul Bancorex) si se merge pe strada Eforie pana cand se infunda in strada Anghel Saligny, Strada cu Primaria unde se face stanga si se iese in Splaiul Independentei chiar la Benzinaria Petrom. de acolo se urmeaza Splaiul. - traseu alternativ.
3. Eroilor - Universitate . Cel mai scurt si usor drum e drumul drept respectiv pe Kogalniceanu si apoi pe Regina Elisabeta , dar cum e interzis cu exceptia RATB, va sfatuiesc sa nu. Varianta cea mai simpla ar parea splaiul pana la unirii, apoi pe IC Bratianu, dar nu e asa. Cel mai usor e ca de la Eroilor sa se traverseze apa si sa se mearga pe Stirbei Voda si sa se tina Stirbeiul pana in apropiere de Sala Palatului, unde se face stanga in Ion Campineanu, dupa care fie se urmeaza Campineanu pana in Magheru, fie se ia pe Victoriei, apoi in Regina Elisabeta apoi Universitate. rezultatul -> 25 de minute salvate fata de varianta Unirii (asta se intampla la mine pe la 7:30 dimineata).

Astept completari...daca imi vin in minte, le notez si vi le zic...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde Zanga » 01 Feb 2008, 18:43

eu vreau o "teleportare" din drumul taberei spre centru :lol: ....stiu misiune imposibila :lol:
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde danim » 01 Feb 2008, 19:16

$1 scrie:$2u vreau o "teleportare" din drumul taberei spre centru :lol: ....stiu misiune imposibila :lol:

Ahaaa. Mai ales portiunea Favorit-Razoare-Eroilor.....Sigur si la teleportari ar fi aceeasi coada si daca, doamne fereste, se amesteca particulele tale cu ale altcuiva? Asa ca, mai bine masina ta si rabdare.
New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
danim

Maşina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
VIN: WF0FXXWPMFRS79361

Mesajde Tiry213 » 01 Feb 2008, 19:29

Zicea videanu ca in 5 ani o sa fie de 4 ori mai aglomerat.
Iar razoare e in top la capitolul aglomeratie.
Ghencea - Razoare - Eroilor - Universitate - 2.5 ore record la 8 dimineata . Cel mai bun timp 45 minute vara .
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde shine » 01 Feb 2008, 19:51

din cate stiu eu, in zona amintita de voi, zona Favorit - Razoare stiu ca sunt niste zone rezidentiale. m-a dus un taximetrist odata pe acolo de nu mai stiam cum ma cheama. cert e ca a reusit sa ocoleasca zonele aglomerate. ii spusesem din start ca daca ma duce la locul X pana in ora Y (lucru care mi se parea mie imposibil - era cam 8-8:30) ii ies 20 de lei bacsis pe langa rotunjirea de rigoare....deci se poate....trebuie sa fii indeajuns de nebun...aaa...sa nu uit...a trecut si printr-un parculet...printre balansoare si leagane...(fara copii)...
deci daca va plac sporturile extreme...nu ar fi o problema...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde Mihai L » 01 Feb 2008, 19:51

Ce tot ii dati cu Razoare, fratilor, ca ar fi aglomerat?
Cu siguranta nu ati ales sensul potrivit de mers... :mrgreen:
(nevasta-mea trece dimineata pe acolo si e liber pe sensul catre Plaza)
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Tiry213 » 01 Feb 2008, 19:55

Am vazut si eu, cum e pe acolo. 2-3 masini la semafor, iar in sens opus 2-3 km de cozi :))
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Alen » 01 Feb 2008, 22:50

cred ca in curand n-o sa mai aveti nevoie de masini in Bucuresti....
n-o sa mai aveti pe unde merge cu ele... :twisted:
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde O'neill » 01 Feb 2008, 23:46

$1 scrie:$2red ca in curand n-o sa mai aveti nevoie de masini in Bucuresti....
n-o sa mai aveti pe unde merge cu ele... :twisted:

...si o sa ne plimbam doar noi cei din provincie cu fordurile si o sa va povestim si voua ce misto e! :twisted:

Si apoi daca nu ar fi blocajele si aglomerarile astea ar mai exista topicul "Pe cine am mai vazut in trafic?" :twisted:
V-ati mai putea voi intalni si saluta in trafic? Nu!! Vedeti, exista si parti pozitive nu numai negative. :roll:

PS. Merg si eu des in Bucuresti, fratele meu locuieste si lucreaza acolo si sincer... va compatimesc. :cry:
O'neill
1nsane Member

VIN: BECIULDOMNESCROSU

Re: Short-cut-uri in Bucuresti

Mesajde alexandrusavu » 02 Feb 2008, 00:21

$1 scrie:$23. Eroilor - Universitate . Cel mai scurt si usor drum e drumul drept respectiv pe Kogalniceanu si apoi pe Regina Elisabeta , dar cum e interzis cu exceptia RATB, va sfatuiesc sa nu.

Eu fac de 2 ani de zile drumul dinspre Eroilor către Univ căci am serviciul la Cișmigiu. N-am avut probleme cu poliția pe sensul acela interzis.
De multe ori chiar am mers cu poliția rutieră în spate sau în față și nu am fost oprit. Tind să cred că nu este vorba de noroc chior. :)
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Re: Short-cut-uri in Bucuresti

Mesajde muzica9 » 02 Feb 2008, 00:38

$1 scrie:$2
$1 scrie:$23. Eroilor - Universitate . Cel mai scurt si usor drum e drumul drept respectiv pe Kogalniceanu si apoi pe Regina Elisabeta , dar cum e interzis cu exceptia RATB, va sfatuiesc sa nu.

Eu fac de 2 ani de zile drumul dinspre Eroilor către Univ căci am serviciul la Cișmigiu. N-am avut probleme cu poliția pe sensul acela interzis.
De multe ori chiar am mers cu poliția rutieră în spate sau în față și nu am fost oprit. Tind să cred că nu este vorba de noroc chior. :)

eu zic ca te risti. amenda pt interzis e mare+puncte
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Tiry213 » 02 Feb 2008, 01:36

Iti ia permisul pentru interzis.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde melcu79 » 02 Feb 2008, 01:50

Vestea buna e ca am raspuns la toate intrebarile voastre, cunosc toate shortcuturile din Bucuresti, inclusiv una pentru cei ce vor sa iasa din Drumul Taberei pe la Razoare.:twisted:
Vestea proasta e: daca o sa le stiti si voi nu va vor folosi la nimic, pentru ca TOATE strazile din B vor intra in reparatie pe termen nedeterminat (asta povesteau geniile de Videanu si Udriste).:x

PS. NU stiu nici o scurtatura dar faza cu reparatia este aproape reala (adica nu toate ci majoritatea)!
Sa auzim de bine si sa mergem la fel!
melcu79
Gold Member

Maşina: Fusion Comfort,2007, 68 cp

Mesajde alexandrusavu » 02 Feb 2008, 02:10

Pentru mersul pe drum cu "interzis" primești 2 puncte + amendă. Nu-ți ia permisul...
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde adipit » 02 Feb 2008, 06:35

cred ca scurtaturile sunt buen si in functie de intervalul orar, de pa A1 pana in Dristor am incercat o groaza de combinatii ideea e sa iti alegi bien ora sa prinzi cel putin un drum impotriva fluxului.

care ziceti ca e cel mai bun shortcut ptr asta?

nu cunosc strazile asa ca explic babeste
1. intrat pe A1 si tinut drept pana la Cora trecut si de Cora, pana pe Splai apoi drept
2. imediat cum intru in Bucuresti facut dreapa pe Industriilor (cred) tinut drept pana la Razoare, Facut dreapta tinut drept pana la Marriot iar dreapta pe langa Casa Poporului apoi nebunia cea mare de la "fantani" si tot drept dupa Nerva Traian facut dreapta si ajuns pe Calea Dudesti
3. linia lui 41 pana la pOdu Grant cobrat la Basarabi, apoi pasaj Victoriei, Obor, Piata Alba Iulia, Dristor (asta e ce amai criminala)

alte idei? :D
adipit
Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Tdci 109cp

Înapoi la Discutii libere/forum