ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

sunteti deacord ca topicul "inchidere topic periculos" a fost inchis fara acoperire regulamentara???

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Mar 2008, 01:50

da
18
50%
nu
18
50%

Voturi totale : 36

03 Feb 2008, 01:38

Ludicass: nu mai vreau o polemică ;)
În privinţa "vechimii" pe forum, cred că sunt înaintea ta. Aaaaa, tu te-ai uitat la nr. de mesaje. Daaa, elocvent criteriu ţi-ai ales :)
Am "the balls" şi mă exprim liber, fii fără grijă. Dacă vrei dovadă, întreabă-i pe cei cărora le-am devenit antipatic dorind ceva bun forumului, deloc personal.
Deci te rog să laşi sarcasmul deoparte că nu am vrut să scot din context nimic. Am şi specificat unde e mesajul original postat a.î. nu mă poţi acuza de "deturnare de context" ;)
Şi vezi că "nu am pus botul la miştoul tău" (mi-s scârbit de din-ăştia miştocari pe şosele). Doar că pe lângă postarea unei viteze atinse, ai recunoscut că ai mai scris şi la mişto. No comment !

Referitor la "..e mai lenes in gindire....sta, le analizeaza, si pac postarea......1 la saptamina, dar profunda, adinca, din putzurile gindirii! " cred că deja nu mai e vorba de atac la idee ci de atac la persoană.
Chiar sunt curios dacă moderatorii agrează aşa ceva. Dar, dat fiind faptul că am "o bilă neagră" :D, cred că chiar şi acum sunt în "minoritate" ;) :(

03 Feb 2008, 01:42

@Ludicass: Dinule, noi suntem amici, sorry, dar de data asta nu sunt de acord cu tine... :roll:

LE : si, asa cum te stiu, cred ca daca vei sta bine sa cugeti nici tu nu vei fi de acord cu tine...

03 Feb 2008, 02:02

Alen...eu stiu parerea ta si am mai discutat despre viteza la volan. Voi chiar sinteti copii daca va imaginati ca cineva aici pe forum si-a luat gama ST ca sa mearga cu viteza legala. Tare as vrea sa-l vad si eu pe ala. Tu ai mers cu mine, ai vazut cum merg...au mers muuulti cu mine si nu cred ca cineva s-a simtit in nesigurantza sau a tremurat in scaunul din dreapta. Nu-s nu stiu ce scula de sofer..dar am ani in care am mers numai pe masini sportive de sute de cai... iar cu ST-ul a durat pina m-am obisnuit sa merg asa cum merg acum..f. sportiv.

Revenim ciclic la acelasi subiect...viteza la volan, viteza ucide, cit e legal si cit nu e legal... si discutam aiurea..efectiv aiurea. Si venim cu argumente gen postarea ta cu pustiul cu dacia.... reportaj in care se spune clar ca pustiul de 20 de ani abia cumparase masina de citeva saptamini. Eu am mai avut o disputa aici pe forum cind m-am si retras temporar de pe forum, in care am spus clar..masinile astea de 150-300-400 cp nu sint pt oricine. Si atunci imi explicau unii cu mondeo de 135cp ca ce mare vrajeala sa conduci un RS4, un bmw M3. In 2 saptamini is mega soferi. Ei, uite vrajeala...la pustiul asta de 20 ani..care a luat-o si a facut-o praf in citeva saptamini! Aia 170 cp nu erau prea mult pt masina, ci pt el ca sofer, pt experienta lui.

Pe de alta parte, eu unu sint satul de soferi care raporteaza masina lor...de cele mai multe ori o masina de familie... la niste viteze gen 200-250 km/h. Au impresia ca cei care merg cu asemenea viteze dar cu masini sport facute sa mearga si sa se opreasca in siguranta sint niste nebuni. Oameni buni, nu mai comparati comportamentul masinutelor voastre normale la 170km/h cu cel al unei masini sport...ca e alta mincare de peste..e alta lume..alea sport sint facute sa duca vitezele astea si sa se si opreasca la vitezele alea. Incercati macar in dreapta sa vedeti cum e..si poate o sa intelegeti.

Obositor subiect...o dezbatere fara sfirsit.... ne invirtim exact ca-n vorba aia romaneasca....

03 Feb 2008, 02:07

$1 scrie:$2Obositor subiect...o dezbatere fara sfirsit.... ne invirtim exact ca-n vorba aia romaneasca....

pai d'aia zic si eu....fiecare si-a tras concluziile pe care le avea de tras si n-are sens sa inflamam spiritele iarasi
lasa mesajul scris cu rosu asa cum e, ca e bun asa, dupa parerea mea
in rest, s-auzim numai de bine :wink:

03 Feb 2008, 02:21

$1 scrie:$2b]Alen...Am inteles...e mai lenes in gindire....sta, le analizeaza, si pac postarea......1 la saptamina, dar profunda, adinca, din putzurile gindirii! :wink: Nu ma deranja daca dadea intreaga fraza si o supunea analizei publice....lexicale si de punctuatie! :P

Context suna cu totul altfel... mai exact:
"Care e ideea cu scrisul ala mare si rosu? M-am uitat in manualul de utilizare a masinii, si nu zice nimic de vitezele legale... Sau in curind o sa scrie pe bordul masinilor ca pe pachetele de tigari.. VITEZA DAUNEAZA GRAV SANATATII! :D Cred ca scris 1 singura data pe pagina ar fi suficient...."

Dar na, daca omu o fi pus botu la mistoul meu cu manualul, eu ce sa-i fac... :P

domnul meu, o sa zici ca am iesit sa te vinez :D ... dar:
esti prieten cu mariustom? eu am un prieten cu care pot vorbi precum am citat, fara sa ne "atacam" ba chiar o facem cu zimbetul pe buze; daca mariustom se simte afectat de cele citate, cred ca merita niste scuze, poate chiar un edit al postului respectiv, ce spui? :D

si probabil si fraza cu botul poate ar merita o cosmetizare (in cazul in care prietenia nu exista), ce spui?

merci

adispanu

03 Feb 2008, 02:58

Lidicass cred ca ti-ai gresit victima....mai cauta in alta parte
Cat despre limbaj (vocabular)....lasa de dorit

Respect
ToRnada

03 Feb 2008, 11:03

Credeti ca prin cearta asta pe un forum o sa reducem numarul mortilor pe sosele? Nu stimatilor, nu facem altceva decat sa creem antipatii individuale. Hai sa incercam sa lasam pe fiecare sa isi expuna parerea, sa incercam sa nu ne mai citam unul pe altul si sa nu mai facem comentarii gratuite la aresa altora.
Fiecare are dreptul sa-si exprime opinia personala.

03 Feb 2008, 12:12

STIMATI DOMNI...incepand de la postului Marius sau al lui Ludicas..SUNTETI OFFFFFF TOOOOPPPIIIICCCC!!!!

La prima abatere va luati WARN!!!

ON Topic: @Tornada: Se poate inchide acest topic?! Si-a atins scopul!?
Multumesc.

03 Feb 2008, 13:01

$1 scrie:$2oi chiar sinteti copii daca va imaginati ca cineva aici pe forum si-a luat gama ST ca sa mearga cu viteza legala

Wow, cand s-a adus la Ford modelul Gama ST ? ma duc sa imi iau si eu o gama, doua sa ma plimb cu ele.

1) Esti offtopic
2) Copil esti tu
3) Respect fata de membrii forumului = ZERO

03 Feb 2008, 13:26

$1 scrie:$2@Tornada: Se poate inchide acest topic?! Si-a atins scopul!?
Multumesc.

dupa cum am mai spus :
$1 scrie:$2arerea mea este cele 2 topicuri deschise de mine si-au atins scopul si aveti aprobarea mea (nu ca ati avea neaparat nevoie de ea) sa le inchideti si sa le arhivati .

Respect,
ToRnada

03 Feb 2008, 15:00

Multumim domnu', sunteti prea ingaduitor cu noi. :lol:

03 Feb 2008, 15:05

$1 scrie:$2ultumim domnu', sunteti prea ingaduitor cu noi. :lol:

:lol:
Subiect închis