M-am intors. A fost frumos dar tare obositor. Nu am avut la dispozitie decat doua zile, vineri si sambata. Sambata pe la 18.00 am plecat spre casa. Perioada reducerilor e pe sfarsite, am vazut magazine aproape goale. Concluziile:
- merita, chiar si preturile fara reduceri sunt mai mici decat la noi (in mall, nu compar cu preturile din piete sau magazine obisnuite);
- daca mergeti, mergeti pentru cel putin 3 zile, altfel e prea obositor si stresant;
- consum de benzina: 7,2 / 100km, deci aproape doua rezervoare de benzina (1100 km) - 130 EURO. Cazare, la apartament, la o familie de romani care inchiriaza numai la romani - 25EURO/pers - Fam Manescu. Va dau site-ul si ai recomand cu cea mai mare placere:
http://www.cazare-viena.ro/ro - conditii exceptionale la preturi care nu se compara cu preturile de hotel.
- nu plecati fara GPS;
- SCS nu prea merita. Preturile sunt aceleasi pe Mariahilferstrasse si aici gasesti intradevar lucruri frumoase si de calitate;
- Parndorf este foarte OK, insa eu acum nu am prea gasit ce cautam, respectiv adidasi si imbracaminte sport de la Nike, Puma, Adidas, modele urate si scumpe, in rest gasesti tot ce vrei si daca stau bine sa ma gandesc, daca vreti doar cumparaturi nici nu are rost sa mai mergeti pana in Viena, Parndorf e arhi-suficient.
- pe autostrada e boierie, daca aveti "pilot automat" il setati si aia e, doar sa nu adormiti:)
- exemple de preturi: geaga de iarna - 15 - 20 EURO, blugi - 10-30 EURO, bluze -5-25 EURO, camasi -10-30 EURO, tricouri - 5-30 EURO;
Urmatoarele reduceri sunt prin august din cate stiu eu, probabil mai trag o fuga atunci.
Hai, numai bine si calatorii sigure.