sunt dan, de vreo luna am un focus tddi 90cp, sedan ghia 2002
prima optiune a fost tdci dar, am optat pentru fiabilitate sporita, din cauza motorinei noastre extrem de proaste
masina este adusa din belgia, a avut 100000km, cu reviziile la zi, carte service completa, desfasurator al reviziilor
este o masina care tocmai a iesit din leasing si in afara de minusculele zgarieturi facute de inelele cucoanei care a condus-o, pe la incuietoare, impecabila vizual si tehnic - varianta facelift
este fabricata in spania, productie sfarsit de 2001 dar, in carte este trecut 2002
am dat pe ea 8400E, toate actele le-a facut firma, nu m-a mai costat nimic
are interior crem, comp.bord, inchidere centr., scaun sofer electric inaltime, geamuri, oglinzi, faruri electrice, piele volan si schimbator, parbriz si luneta cu dezaburire, jenti + rezerva aliaj, etc.
am facut revizia generala, cu toate ca nu era cazul, distributie(curea si rola) + ulei(Mobil FE 5w30, 6L) + filtre(ulei, motorina, aer, polen) + manopera(la service independent) = 7,5mil.
motorina bag de la petrom euro4
am facut deja vreo 2500-3000km - 2km drum de piatra(zilnic), se comporta exemplar, nu am greierasi(inca)
eu conduc economic in mare parte, pana in 120 dar, am mers si cu 180; consum: 4.8-6.3 pe toate drumurile
numai bine
-
d.dan - Incepator