de SorinFord » 23 Feb 2008, 09:37
$1 scrie:$2elicitari...
Unde e acest Mondeo dezmembrabil ? Cat te-a costat plansa de bord ?
Ce model de Mondeo era ?
Poate mai au si alte "goodies"

Esti in Buc acum... sau in Galati ?
Vino la intalnire cu masina.. si schimbam noi bordul...
L.E. .. acum ti-am recitit postul de mai sus si vad ca zici ca nu ai vrut s-o iei din service cu bordul asa.
Salut... Firma de dezmembrari este pe drumul de URZICENI in comuna .. COSERENI si ii spune D&L parca... am mers ieri .. dupa el ... eu fiind din Galati ....masina o am in service... deoarece nu am aceeptat acel bord si mi s-a spus sa-mi aduc eu bord.... si ne intelegem dupaia .. pe acel bord peticit.. mi-a luat 300e.... iar pe acesta nou am dat 600e .. cu tot cu airbag.. dupa cum spuneam imi mai trebuieste parbrizul cu incalzile si vreo 2 conducte de la intercooler ... parbrizul nu prea vrea lumea sa-l trimita ...se feresc de transport.. ca se sparge.. etc etc... abia astept sa-mi scot masinutza din service dupa 3 luni de la un accident

.. din vina ..celor de la DRUMURI SI PODURI .. in judetul BUZAU ! ... unde nu era acel sant semnalizat....

...
o mana pe volan, una pe schimbator un ochi pe adversar altul la semafor, inima pulseaza, dreptul accelereaza, lumina verde a semaforului declanseaza si pleci...