ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

De la cine am luat masina

14 Feb 2008, 19:02

Buna seara

M-am tot gandit sa deschis un topic gen " de la cine m luat masina"

Si aici nu ma refer numai firmele de unde am ridicat masinile ci si la persoanele cu care am colaborat, daca ne-am simtit trasi in piept daca am fost tratati ok sau nu
Ma gandeam sa vedem si ce firme de leasing merita enumerate

Am sa ii las pe altii sa deschida drumul si am sa revin si eu cu nume si detalii

O seara excelenta

Re: De la cine am luat masina

14 Feb 2008, 19:15

Casa Auto Brasov
au fost super ok pana sa le platesc masina dupa au fost cam lenesi , insa la prima revizie a fost ok

14 Feb 2008, 19:29

$1 scrie:$2color=#4080BF]Casa Auto Brasov [/color]
au fost super ok pana sa le platesc masina dupa au fost cam lenesi , insa la prima revizie a fost ok

ehh este normal :) am mai auzit de astfel de chestii i cazul meu ma bucur ca nu

Eu am luat masina de la BDT am lucrut cu benni ciopasiu , totul a fost super de la bun inceput chiar si dupa cand m-a sunat sa ma intrebe daca sunt multumit

La inceput am mers la colina une cand m-am dus cu banii in mana nu m-a bagat nimeni in seama
La romcars am dat peste cineva foarte plictisit care a incercat sa imi vanda altceva decat doream eu .. BIG MISTAKE as zice pentru ca banii sunt ai mei si eu stiam ce vreau si cat pot sa ma intind
Leasingul l-am facut pe firma cu otp leasing care au aprobat dosarul in 2 zile , primesc notificari prin sms si ma anunta cand am de plata , termenul limita si normal cat am de plata

Sa vedem acum cum sa mearga treaba cu prima revizie la 2500 . la cum merg cu ea cred ca o sa mai dureze cam o luna.

Masina consuma 10 acum o saptamana . acum a inceput sa fie in jur de 8 ceee ce este ok avand i vedere ca nu este rodata

In orice caz consider topicul util mai ales pentru cei care vor sa isi ia ford

Cu bine

15 Feb 2008, 09:45

BDT - Ionut Oprea. F. amabil, intotdeauna mi-a raspuns la telefon, la e-mailuri, a "percutat" imediat de fiecare data. La fel, dupa achizitie, la vreo saptamana m-a sunat sa se intereseze daca au aparut probleme. Cardul Ford Suport a venit la vreo doua luni distanta. Datorita unei disconcordante intre oferta initiala si ceea ce mi s-a livrat (tamburi pe spate fata de discuri), am obtinut pachetul legislativ (trusa medicala, ectinctor si triunghi reflectorizant). Mi se promisesera si covorase, dar pana la urma a trebuit sa le platesc (230 RON toate 4). Am vrut si cotiera si senzori de parcare pe spate (platie si ele separat). Cand am ridicat masina le aveam montate. Revizia de 2500 am facut-o la ei (locuiesc in zona). Dar e mai mult o verificare... In sfarsit, nu prea am ce sa le reprosez pe partea de achizitie. Voi vedea la un an unde fac revizia.

Cu stima

18 Feb 2008, 09:50

BDT/////o tipa super ,,nu vreau sa dau nume dar servicii ireprosabile in materie de vanzari ,,service-ul il facem in alta parte ca BDT-ul :-t

18 Feb 2008, 10:03

am deschis topicul nu in ideea de a face reclama persoanei care ne-a vandut masina ci din contra de a merge exact la persoana care a fost amabila si a stiu sa vanda
Nu este insa o regula, cu mine cu tine poate sa fie ok dar cu altul nu

cu bine

18 Feb 2008, 15:00

ROMCAR, Daniel Dobre. Am fost foarte multumit de felul in care am fost tratat. Prompt si amabil, atat inainte de a veni masina cat si dupa. Il recomand cu caldura...

19 Feb 2008, 18:53

ROMCAR - Stefan Coman.A fost in regula.

20 Feb 2008, 09:18

$1 scrie:$2m deschis topicul nu in ideea de a face reclama persoanei care ne-a vandut masina ci din contra de a merge exact la persoana care a fost amabila si a stiu sa vanda

cu bine

depinde de prestatie ..., ;) ...

20 Feb 2008, 23:50

$1 scrie:$2DT/////o tipa super ,,nu vreau sa dau nume dar servicii ireprosabile in materie de vanzari ,,service-ul il facem in alta parte ca BDT-ul :-t

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m deschis topicul nu in ideea de a face reclama persoanei care ne-a vandut masina ci din contra de a merge exact la persoana care a fost amabila si a stiu sa vanda

cu bine

depinde de prestatie ..., ;) ...

Si cate tipe vand masini la BDT? Ca acum le faci si de cacao. Asa ca mai bine zi cine s-a ocupat de dosarul tau si ce impresie ti-a facut.

Sa raspund si eu la intrebare :
Cand un coleg cauta sa isi cumpere masina, la Casa Auto Brasov am dat de un agent (cel care i-a vandut masina si lui Trancer din ce am inteles, eu nu ii stiu numele) prietenos, atent cu clientul. Un minus totusi ca a raspuns la telefon in timp ce vorbea cu noi, dar in afara de asta s-a comportat foarte bine, atat la birou cat si la test-drive. Totusi, mai elcovent ar fi comportamentul dupa ce se incaseaza banii.
Ultima oară modificat de toxicristi pe 20 Feb 2008, 23:57, modificat 1 dată în total.
Motiv: greseli de tastare

21 Feb 2008, 07:52

tu consideri un minus ca a raspuns la telefon in timp ce vb cu tine ?
man... dar cred ca exagerezi.. nu vindea castelul bran ci o masina,

21 Feb 2008, 11:53

$1 scrie:$2..
Cand un coleg cauta sa isi cumpere masina, la Casa Auto Brasov am dat de un agent (cel care i-a vandut masina si lui Trancer din ce am inteles, eu nu ii stiu numele) prietenos, atent cu clientul. Un minus totusi ca a raspuns la telefon in timp ce vorbea cu noi, dar in afara de asta s-a comportat foarte bine, atat la birou cat si la test-drive. Totusi, mai elcovent ar fi comportamentul dupa ce se incaseaza banii.

E discutabil acest minus... Daca ai fi fost tu la celalalt capat al telefonului i-ai fi reprosat ca nu raspunde la telefoane... =))
E de bun simt pentru pozitia asta sa raspunda la orice telefon, frumos este sa se scuze fata de cel care l-a sunat si sa promita o revenire cand termina cu clientul cu care discuta in acel moment.
Daca se lungeste la telefon si te neglijeaza atunci doar poti spun ca este un minus...

21 Feb 2008, 12:10

De la Colina (cel din Baneasa), Codruta Radoiu. Foarte ok, a raspuns si la telefoane si la mailuri in timp util si m-a mai ajutat si cu niste chichitze ;)

amabila si inainte si dupa ce am platit masina :D

21 Feb 2008, 12:58

votez si eu pentru Codruta, este un vanzator adevarat.
O recomand cu caldura pentru cei care s-au hotarat la un Ford nou!!

21 Feb 2008, 23:40

Inseamna ca am eu alte exigente. Poate mai mari. Eu cred ca pentru (posibili) 16000 de euro cineva merita atentia totala timp de un sfert de ora.

A vorbit la telefon destul cat sa ma conversez cu colegul meu despre asta, si sa ne dam de acord ca nu a procedat corect. Nu cred ca a trecut de 2 minute.

Cum ar fi daca la selgros, caserita ar raspunde la telefon inainte sa iti scaneze cumparaturile? Nu ti-ar prea conveni sa stai acolo 3-4 minute pana termina ea de vorbit, cu toate ca ai cumparat doua caserole de mici, nu o masina.

Asta e cand lucrezi cu direct cu oamenii.

22 Feb 2008, 07:05

$1 scrie:$2nseamna ca am eu alte exigente. Poate mai mari. Eu cred ca pentru (posibili) 16000 de euro cineva merita atentia totala timp de un sfert de ora.

A vorbit la telefon destul cat sa ma conversez cu colegul meu despre asta, si sa ne dam de acord ca nu a procedat corect. Nu cred ca a trecut de 2 minute.

Cum ar fi daca la selgros, caserita ar raspunde la telefon inainte sa iti scaneze cumparaturile? Nu ti-ar prea conveni sa stai acolo 3-4 minute pana termina ea de vorbit, cu toate ca ai cumparat doua caserole de mici, nu o masina.

Asta e cand lucrezi cu direct cu oamenii.

Haidi bre ca exagerezi... Ai sunat vreo vanzatoare de la Selgros sa-ti trimita oferta? =))

LE: 2 minute e cam mult, 10-20s ar fi fost suficiente pentru a se scuza fata de cel care l-a sunat...

22 Feb 2008, 08:08

asa cred si eu ca se exagereaza un pic, poate ca vb cu un client care dorea 7 transituri deci cred ca suma de 16000 de euro era cam mica
te-ai lasat ofensat prea repede, mi se parea normal sa vb la telefon, decat daca avea contractul tau sau factura in fatza ..asta nu mai era asa de usor de acceptat caz in care cred ca nu mai raspundea la telefon
Lucrez in vanzari si cam asa se procedeaza, mai ales in vanzari masini unde oamenii traiesc si din comisioane

Drum pe verde:)
Răspunde