Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Cind ne intilnim

2 FEBRUARIE CASA POPORULUI ORA 15
7
6%
2 FEBRUARIE ACADEMIE ORA 15
2
2%
9 FEBRUARIE CASA POPORULUI ORA 15
11
9%
9 FEBRUARIE ACADEMIE ORA 15
5
4%
16 FEBRUARIE CASA POPORULUI ORA 15
13
11%
16 FEBRUARIE ACADEMIE ORA 15
5
4%
23 FEBRUARIE CASA POPORULUI ORA 15
63
51%
23 FEBRUARIE ACADEMIE ORA 15
17
14%

Voturi totale : 123

Re: Intalnire FEBRUARIE 2008 - BUCURESTI

23 Feb 2008, 22:47

deci sunt speechless ... o intilnire extraordinara, o participare care a eclipsat intilnirile de C4 si Fiat care au avut loc in apropierea noastra ...

sper ca celor care au venit pt prima data sa le fi placut, si sa devina niste "obisnuiti" ai intilnirilor noastre ... si sa ne ierte daca nu toti "cei vechi" apuca sa schimbe impresii si cuvinte cu ei

mai sper ca luna viitoare, tot cam in jurul acestei date sa pot deschide un topic cu denumirea "Prima intilnire nationala clubford.ro si prima adunare generala a Asociatiei Club Ford Romania"

ma bucur sa fac parte din trupa extraordinara de fordisti bucuresteni, si sunt mindru de trupa nationala de fordisti din Romania

fotomodelu'

PS: v-a placut liniuta? =))

23 Feb 2008, 23:04

Am pus si eu poze...
Frumos, lume multa; multumim pentru mere, au fost bune!

23 Feb 2008, 23:11

pana la urma am ajuns si eu....chiar a fost reusita asta...lume multa si voie buna :D

23 Feb 2008, 23:32

$1 scrie:$2ana la urma am ajuns si eu....chiar a fost reusita asta...lume multa si voie buna :D

si vreme buna ca daca nu era vremea buna.....

si cum tot zic de nu stiu cate luni, sper ca luna viitoare sa vina cu masina mea pe care o astept de vreme multa

23 Feb 2008, 23:51

$1 scrie:$2ana la urma am ajuns si eu....chiar a fost reusita asta...lume multa si voie buna :D

frumos ti-ai mai tunat masina cu bun simt as putea chiar spune, mi-a placut la nebunie bravo =D>

24 Feb 2008, 00:23

multzam :D

24 Feb 2008, 00:41

Am pus si eu CATEVA POZE.

24 Feb 2008, 00:53

ce sa zic supertare intalnirea, am sa mai vin... oameni de nota 10 si supermasinutze incepand de KA pana la mondeo si ce au mai fost pe acolo in schimb au rupt norma ST-urile (fiesta) Focusurile ( in special cel blue jeans colection) si mondeo ST si bine inteles al meu gandac pe nume KLY:)si toate masinile de acolo!!ce citroen ce fiat, FORD frate ca aia au venit 5-6 masini dar noi eram peste 40 de masini de acolo:) mai vin si data viitoare si promit ca de data asta il spal pe KLY

24 Feb 2008, 01:03

Super frumos la intalnire. Am avut parte de vreme buna, oameni de treaba si multe Forduri. Multumesc tuturor ca m-au primit in familia Ford.

PS. Cu ocazia asta am vazut si cea mai puternica masina din lume, 1560 KW. Felicitari, Zvony! :))

24 Feb 2008, 01:24

Au fost in jur de 30-35 de masini, aici puteti vedea cea mai tare liniuta =)) http://www.youtube.com/watch?v=wMMPyLfU2fc

Am pus si eu cateva poze aici gallery/recent.php?start=0

24 Feb 2008, 02:41

@adispan: geniala liniuta, dar din pacate la final te-a cam facut :D
o intalnire super :)

24 Feb 2008, 09:22

a cui e celalalt focus de la liniuta. era adispan in diavolu rosu si cealalta masina a cui e? (SB 09023)

24 Feb 2008, 09:26

A celui care loveste bila acum, din pacate nu i-am retinut numele sau nickul :">.

24 Feb 2008, 10:14

i mi pare foarte rau nu am putut sa ajung la intilnirea de ieri dar nu a postat nimeni poze de la intilnire? :(

24 Feb 2008, 10:32

$1 scrie:$2 mi pare foarte rau nu am putut sa ajung la intilnirea de ieri dar nu a postat nimeni poze de la intilnire? :(

vezi ca sunt poze la Galeria de poza

sau da un click aici: gallery/menu.php?album_id=24

24 Feb 2008, 10:54

Oameni buni, rotiti si voi pozele inainte de a le posta in galerie.

24 Feb 2008, 11:11

$1 scrie:$2ameni buni, rotiti si voi pozele inainte de a le posta in galerie.

DE CE ? Ai inca CRT si e greu sa-l intorci ? 8-}

P.S.1: M-am conformat si eu, si am pus pozele facute de mine in galeria mai devreme mentionata.

P.S.2: Astept cu nerabdare un update la modalitatea de UPLOAD al pozelor a.i. sa se poata pune mai mult de o poza cu-n singur click :-" (parca suna a motto / reclama :D)

24 Feb 2008, 11:14

da cu cielo ala ce era pe acolo? trebuia sa-l impinge-ti un pic >:) >:) >:) sau o visa sa se transforme si el in ford sa poata participa la intalniri :)

24 Feb 2008, 11:17

VA rog mai multe atentie cand trimiteti poze (UPLOAD)!!

Cativa dintre dumneavoastra au salvat pozele de la intalnire in ALBUMELE lor PERSONALE . Fiind functie mai noua, ii inteleg :) Daca au dorit sa salveze pozele in albumul dedicat intalnirii, si nu in albumul personal, ii rog sa imi zica, ca sa pot muta pozele.

Acum am tradus si galeria ca sa fie mai simplu de folosit.

Numai bine!

Si, ca sa nu uit, FOARTE TARE INTALNIREA!!

24 Feb 2008, 11:48

$1 scrie:$2 celui care loveste bila acum, din pacate nu i-am retinut numele sau nickul :">.

eu sunt cel care loveste bila acum si nu e masina mea, e masina tipului suparat de la biliard ;)

24 Feb 2008, 13:36

SB 09023 este a lui ADRIAN75PAB ... iar liniuta a fost intre motoarele de 80CP :D

avind in vedere ca io am plecat mai bine, l-am lasat pe ADRIAN75PAB sa "ma faca" pe sfirsit ...

24 Feb 2008, 14:51

Intr`adevar f frumos....ca o adevarata familie :) .....poate data viitoare membrii mai vechi ai clubului propun sa facem o iesire din Bucuresti :D/

24 Feb 2008, 15:06

mii scuze ca n-am putut veni si eu, mi-ar fi facut placere :(
ideea e ca am spalat masina am pregatit-o pt intalnire (care s-a desfasurat la 3 minute de locul unde ma aflam) dar... a intervenit ceva ff important si a trebuit sa plec urgent :-S
poate data viitoare si de ce nu la un gratarel in apropierea Bucurestiului :D

felicitari celor care au reusit sa se tina de cuvant si au ajuns ;)
si mai ales fetelor putine ce-i drept dar... de calitate :D

24 Feb 2008, 15:14

apropo... cand vezi asemenea imagini de la intalniri parca nu mai conteaza prea mult masina si iti doresti sa ai una (oricare ar fi ea) doar pentru a face parte din acest club ;)

24 Feb 2008, 15:20

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ameni buni, rotiti si voi pozele inainte de a le posta in galerie.

DE CE ? Ai inca CRT si e greu sa-l intorci ? 8-}

Dooh.. Daca tie ti-e foarte comod sa te joci cu monitorul, altora poate nu le este.

24 Feb 2008, 15:28

Prea mult entuziasm strica.

De ce spun asta ?
Pai.. acum 10 min, imi suna alarma la masina.. ies pe geam si ce vad.. 2 Politisiti, langa masina mea. Opresc alarma, ii salut si ii intreb respectuos care e problema... ma gandeam ca se iau de mine ca o am parcata pe trotuar. Ma anunta ca am geamul deschis si in acel moment baga bastonul pe geam ca sa imi demonstreze acest lucru. Observ si eu diferenta de lumina, tipic unui geam deschis. Ii intreb cu jumatate de gura, desi trebuia sa vb. destul de tare, fiind cam 100m distanta intre mine si ei, daca e geamul spart. Ei, zambind, ma anunta ca nu este geamul spart, este lasat jos, de vede marginea de sus. Ii anunt ca cobor in 2 min.
Ma imbrac cu ce apuc si cobor repede. Ajung la masina si trag aceleasi concluzii ca si ei. Geamul era lasat jos, masina inchisa cu alarma activata. Intru in masina, verific un pic.. nu prea aveam ce, ca masina fiind la vanzare nu are aproape nimic prin ea. Nici macar suportul de PDA din parbriz, de langa geamul deschis (usa sofer) nu lipsea.
Ma uit si-n torpedou, nimicurile erau tot acolo. Ii anunt pe domnii politisti ca e foarte interesant ca nu lipseste nimic, avand in vedere ca masina a ramas cu geamul deschis de ieri noapte, ora 21 (cand am ajuns acasa de la Ford Meeting); masina fiind parcata pe un trotuar in intersectia dinte Str. Mamulari si Str. Sf. Vineri. Ei, zambesc si spun ironic, ca deh, doar e culoar pe unde trece Politia.

Concluzia.. o trageti voi :P

24 Feb 2008, 19:23

$1 scrie:$2A rog mai multe atentie cand trimiteti poze (UPLOAD)!!

Cativa dintre dumneavoastra au salvat pozele de la intalnire in ALBUMELE lor PERSONALE . Fiind functie mai noua, ii inteleg :) Daca au dorit sa salveze pozele in albumul dedicat intalnirii, si nu in albumul personal, ii rog sa imi zica, ca sa pot muta pozele.

Acum am tradus si galeria ca sa fie mai simplu de folosit.

Numai bine!

Si, ca sa nu uit, FOARTE TARE INTALNIREA!!

Din punctul meu de vedere, pot fi copiate si in galeria generala, dar as dori sa ramana si in a mea (totusi sunt destul de măricele). Am observat ca pot pune si la Evenimente, dar, nestiind ca apare si nickul care a upload-at poza, am zis sa fac eu galeria mea sa se stie de unde sunt pozele.

In alta ordine de idei, imi cer scuze pentru ca am incurcat posesorul masinii cu numar de Sibiu :-".

24 Feb 2008, 20:46

foarte frumos la intalnire ...fata de precedenta intalnire la care am participat cand am degerat acum a fost super si am fost si mai multi. o sa pun si eu 2-3 poze in curand

PS: am vazut ca sunt niste poze in care apar si eu...numai suparat si incruntat... desi am ras mai mereu :)) e una mortala in care apar eu si bogdan cred...(posesor de mondeo ST verde) parca am fi fost un cuplu certat =))

24 Feb 2008, 21:49

Mie nu mi`a facut nimeni poze...si nici lu` Scufi :(

24 Feb 2008, 21:56

$1 scrie:$2ie nu mi`a facut nimeni poze...si nici lu` Scufi :(

PROMIT ca la intalnirea din martie, voi veni special sa iti fac poze ;) VORBESC SERIOS !!
Subiect închis