ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

joc online cu masini

22 Feb 2008, 12:07

http://s1.metaldamage.ro/c.php?uid=21217

ai masina investesti in ea, te intreci, ciocnesti cu lumea mai multe informatii pe site

Re: joc online cu masini

22 Feb 2008, 12:28

pai si ce echipa aleg...?

22 Feb 2008, 12:37

pai deocamdata fara echipa mai tarziu echipa..

22 Feb 2008, 12:51

Hai frate! Si cand ma joc? ;;)

AM facut echipa. Se numeste clubford :)
Ultima oară modificat de Officer pe 22 Feb 2008, 12:56, modificat 1 dată în total.

22 Feb 2008, 12:55

pai dai la cursa si alegi oponent acolo si ti vine mesaj daca l ai intrecut sau nu

22 Feb 2008, 12:57

aha...deci nu ma joc.. la naiba...

22 Feb 2008, 12:58

da asa am crezut si eu prima data ca o sa dau din sageti dar nimic, pacat ca in prezentarea de pemail avea grafica super misto

22 Feb 2008, 13:57

$1 scrie:$2ttp://s1.metaldamage.ro/c.php?uid=21217

ai masina investesti in ea, te intreci, ciocnesti cu lumea mai multe informatii pe site

Oare nu era mai corect să dai link doar la site-ul jocului, nu să-ţi creşti nr de puncte necinstit putând spune ?

22 Feb 2008, 14:01

m-am bagat si eu!
cunosc genul jocului!
eu joc altul pe acelasi script, sunt la lvl 45!
:)

22 Feb 2008, 14:44

$1 scrie:$2

Oare nu era mai corect să dai link doar la site-ul jocului, nu să-ţi creşti nr de puncte necinstit putând spune ?

poate ca suna cam aiurea dar nu stiam exact linkul direct spre joc, + ca daca cuiva ii place jocul si vrea sa il joace nu cred ca va fi deranjat ca se inscrie pe linkul meu, si sincer sa fiu nici nu stiu ce se intampla daca recrutez pe cineva :D

22 Feb 2008, 15:04

descrierea cursei 22.02.2008 13:56:57
Nume avarii provocate Structură
xdocx 31 80
Officer 16 67
câştigător: xdocx

xdocx a câştigat: 7 Gold
=)) =)) =)) =)) =)) =))

22 Feb 2008, 15:56

hhahahha eu nici nu sunt la calcultor.. si in plus lucrez ca si "curatitor" sa mai fac un ban.... 8 ore ar fi trebuit sa fiu la munca deci nu avea cine sa conduca...

Papi ce joc ne-ai dat? =))

22 Feb 2008, 16:10

pai mai officer,
da si tu in invite, sa facem echipa!

22 Feb 2008, 16:23

Nu stiu cum sa invit. nu am gasit optiunea asta. Iata si raportul detaliat al cursei:
Raport de cursă detaliat
***** Rundă 1 *****

xdocx încearcă să răscucească pe Officer.După această coliziune, o pânză de păianjen acoperă parbrizul lui Officer. (4.9)

Officer împinge pe xdocx foarte aproape de marginea din stânga drumului.După asta, xdocx nu mai are nici o şansă rămasă şi nu mai poate face nimic altceva. (1.94)

xdocx accelerează contra lui Officer.Officer rămâne în spate, dar vede o scurtătură şi o ia pe acolo! (0)

Officer încearcă să răscucească pe xdocx.Piese diferite din maşina lui xdocx zbor în toate direcţiile! (1.98)

xdocx ciocneşte pe OfficerOfficer loveşte bordura la viteză mare, aproape întorcând maşina lui, dar reuşeşte să o controleze şi conduce pe două roţi. (0)

Officer încearcă să intre în xdocx de câteva ori.După această coliziune, o pânză de păianjen acoperă parbrizul lui xdocx. (1.96)

xdocx ciocneşte pe OfficerOfficer iese după pistă şi loveşte un mic pom. Atât Officer cât şi pomul arată foarte rău. (4.91)

Officer se pune în faţa lui xdocx şi pune frână încercând să îl scoată afară din cursă.xdocx pierde controlul maşinii sale, loveşte o rampă şi se planeză elegant prin aer. Ruşine asupra aterizării. (1.95)

xdocx încearcă să lovească din lateral pe OfficerOfficer menţine controlul maşinii lui. (0)
Rezultat Rundă 1
xdocx 9.81 88
Officer 7.83 88

***** Rundă 2 *****

Officer încearcă să intre în xdocx de câteva ori.xdocx scapă de Officer şi găseşte momentul potrivit pentru a trece. (0)

xdocx împinge pe Officer foarte aproape de marginea din stânga drumului.Piese diferite din maşina lui Officer zbor în toate direcţiile! (2.7)

Officer încearcă să intre în xdocx de câteva ori. urcă pe o rampă, atinge butonul de Nitro şi sare peste oponentul lui. Uimitor! (0)

xdocx se pune în faţa lui Officer şi pune frână încercând să îl scoată afară din cursă.Officer pierde controlul maşinii sale, loveşte o rampă şi se planeză elegant prin aer. Ruşine asupra aterizării. (2.89)

xdocx se pare că şi-a pierdut frânele după ultima coliziune, aşa că ţinteşte direct către Officer.xdocx s-a izbit în zid. (0)

xdocx vrea să-l ciocnească pe Officer.Officer îl lasă în urmă pe oponentul lui. (0)

Officer îl întrece pe xdocx şi încearcă să îl orbească cu un masiv nor de gaze de eşapament.xdocx foloseşte frâna de mână şi alunecă pe lângă pom, evitându-l. (0)

xdocx este aproape de Officer şi încearcă să-l zdrobească.Una din roţile maşinii lui Officer este înţepată şi maşina merge rău. (4.19)

Officer împinge pe xdocx foarte aproape de marginea din stânga drumului.Piese diferite din maşina lui xdocx zbor în toate direcţiile! (1.94)

xdocx încearcă s-l împingă pe Officer într-un pom.Officer îl lasă în urmă pe oponentul lui. (0)
Rezultat Rundă 2
xdocx 9.78 86
Officer 1.94 78

***** Rundă 3 *****

Officer încearcă să intre în xdocx din partea stângă.xdocx pierde o oglindă... (1.97)

xdocx împinge pe Officer foarte aproape de marginea din stânga drumului. urcă pe o rampă, atinge butonul de Nitro şi sare peste oponentul lui. Uimitor! (0)

xdocx a fost luat prin surprindere că Officer îl depăşeşte, se pune în faţa lui si deodată pune frână.Maşina lui xdocx a lasat vopsea pentru tot. (1.98)

xdocx incearcă să îl trimită pe Officer în afara circuitului.Câteva flacări, urmate de o imensă explozie şi un mare nor de fum, sunt martorii avarilor interne ale maşini lui Officer. (2.49)

Officer se mută în spatele lui xdocx incercând să cauzeze cât mai multe avari posibile.xdocx blochează drumul oponentului său cu o frână scurtă, frână de mână şi derapare. Şi scapă. (0)

xdocx se pune în faţa lui Officer şi pune frână încercând să îl scoată afară din cursă.Officer are un avantaj în faţa oponentului, dar se ciocneşte intr-un panou. Sponsorul nu va fi prea fericit, era reclama lui pe ea. (4.61)

Officer încearcă să lovească din lateral pe xdocxxdocx iese după pistă şi loveşte un mic pom. Atât xdocx cât şi pomul arată foarte rău. (1.99)

xdocx încearcă să intre în Officer din partea stângă.Officer pierde o oglindă... (4.18)

22 Feb 2008, 23:18

officer halal sofer :))))

cat despre joc nu stiu prea multe sincer sa fiu ca sa intru pe site intru ori pe mail ori aici si dau pe link :)

officer te am razbunat :)))
papi 20 97
xdocx 4 81

câştigător: papi

25 Feb 2008, 23:11

poate ca suna cam aiurea dar nu stiam exact linkul direct spre joc, + ca daca cuiva ii place jocul si vrea sa il joace nu cred ca va fi deranjat ca se inscrie pe linkul meu, si sincer sa fiu nici nu stiu ce se intampla daca recrutez pe cineva :D

"papi te-a lovit! Strălucitoarea şi draguţa ta maşină arde într-un şant la marginea drumului. Pe deasupra, a câştigat 3.44 onoare! Ce ai de gând să faci?"

Cam asa zice dupa ce dai clik pe link :)

25 Feb 2008, 23:20

dai cu altu in sant si cica onoare :D bv tata asta da educatie

26 Feb 2008, 11:06

am facut echipa, si caut recruti
Echipă [CF]

Nume Club_Ford
Pagină de start Nu există o pagină a echipei
Premii câştigate 2.052
Membrii 1 / 3 Membru

cei care vor sa trimita aplicatii si sa ne impunem in joc!

26 Feb 2008, 11:12

245 Club_Ford [CF] 2.052 1 2.053 7

clasamentul general pe echipe!
hai sa o ridicam!

26 Feb 2008, 11:48

astept invite sau ce trebe

26 Feb 2008, 11:50

trimte o aplicate/crere la mine!

26 Feb 2008, 12:06

Echipă
Echipă [CF]

Nume Club_Ford
Pagină de start http://clubford.ro (1 Vizitatori)
am pus pagina club ford in pagina echipei!
sa facem ceva reclama!
:D

26 Feb 2008, 14:06

$1 scrie:$2fficer halal sofer :))))
.....

dap, asa e, e varza :)

Smiley_ smuceşte volanul către dreapta, ţintindu-l în lateral pe Officer.Câteva flacări, urmate de o imensă explozie şi un mare nor de fum, sunt martorii avarilor interne ale maşini lui Officer. (4.62)

Officer încearcă să-l facă pe _Smiley_ să patineze.Caroseria maşinii lui _Smiley_ a fost buşită total, şi el este foarte supărat, maşina este foarte greu de recunoscut. (2.01)

_Smiley_ smuceşte volanul către dreapta, ţintindu-l în lateral pe Officer.Ambele maşini se ciocnesc între ele, dar Officer iese cu un mic avantaj înainte. (0)

Officer incearcă să îl trimită pe _Smiley_ în afara circuitului.Ambele maşini se ciocnesc între ele, dar _Smiley_ iese cu un mic avantaj înainte. (0)

_Smiley_ ciocneşte pe OfficerOfficer loveşte bordura la viteză mare, aproape întorcând maşina lui, dar reuşeşte să o controleze şi conduce pe două roţi. (0)

Officer încearcă să-l împingă pe _Smiley_ în afara drumului.Caroseria maşinii lui _Smiley_ a fost buşită total, şi el este foarte supărat, maşina este foarte greu de recunoscut. (2.05)

_Smiley_ accelerează contra lui Officer.Officer rămâne în spate, dar vede o scurtătură şi o ia pe acolo! (0)

Officer încearcă să lovească din lateral pe _Smiley__Smiley_ menţine controlul maşinii lui. (0)

_Smiley_ vrea să-l ciocnească pe Officer.Această manevră se pare ca l-a rănit mai mult pe Officer decât vehiculul său. Pare un pic cam ameţit. (4.87)

Officer încearcă să intre în _Smiley_._Smiley_ evită elegant manevra. (0)
Rezultat Rundă 1
_Smiley_ 9.49 96
Officer 4.06 91

***** Rundă 2 *****
_Smiley_ se mută în spatele lui Officer incercând să cauzeze cât mai multe avari posibile.Officer trece printr-un gard şi peste iarba, lăsând un mare semn de derapaj în noroi. (3.87)

Officer încearcă să răscucească pe _Smiley_.După asta, _Smiley_ nu mai are nici o şansă rămasă şi nu mai poate face nimic altceva. (2)

_Smiley_ împinge pe Officer foarte aproape de marginea din stânga drumului.Officer scapă de _Smiley_ şi găseşte momentul potrivit pentru a trece. (0)

Officer încearcă să răscucească pe _Smiley_.După această coliziune, o pânză de păianjen acoperă parbrizul lui _Smiley_. (2.06)
Rezultat Rundă 2
_Smiley_ 3.87 92
Officer 4.06 87

***** Rundă 3 *****
_Smiley_ smuceşte volanul către dreapta, ţintindu-l în lateral pe Officer.Câteva flacări, urmate de o imensă explozie şi un mare nor de fum, sunt martorii avarilor interne ale maşini lui Officer. (3.32)

Officer încearcă să izbească pe _Smiley_ din partea dreaptă._Smiley_ termină cu maşina lui foarte zgâriată. (2.05)

_Smiley_ accelerează contra lui Officer.Caroseria maşinii lui Officer a fost buşită total, şi el este foarte supărat, maşina este foarte greu de recunoscut. (4.86)

_Smiley_ a fost luat prin surprindere că Officer îl depăşeşte, se pune în faţa lui si deodată pune frână._Smiley_ pierde o oglindă... (2.02)

_Smiley_ smuceşte volanul către dreapta, ţintindu-l în lateral pe Officer.Câteva flacări, urmate de o imensă explozie şi un mare nor de fum, sunt martorii avarilor interne ale maşini lui Officer. (4.77)

Officer îl întrece pe _Smiley_ şi încearcă să îl orbească cu un masiv nor de gaze de eşapament.Asta a părut ca şi cum _Smiley_ a aruncat o cheie în parbrizul oponentului său, dar a fost doar o rămăşiţă de pe circuit... (0)

_Smiley_ 27 88
Officer 13 74

câştigător: _Smiley_

26 Feb 2008, 14:09

ce aveti ma toti cu Officer?
mai bine hai sa facem echipa tare sa ne impunem!

26 Feb 2008, 17:28

Eu nu mai joc. La naiba.. nici macar nu mai stiu ce parola am pus la cont =))

27 Feb 2008, 12:26

Oricum o porcarie de joc!!!

27 Feb 2008, 13:08

Da da da... sa-i multumim lui papi. Multumim papi!

27 Feb 2008, 19:23

$1 scrie:$2a da da... sa-i multumim lui papi. Multumim papi!

in final cati sunteti? mai jucati?

28 Feb 2008, 18:00

cum dracu intru in echipa,,ma rog ,,cum fac sa aplic pt?? =))

28 Feb 2008, 23:04

$1 scrie:$2um dracu intru in echipa,,ma rog ,,cum fac sa aplic pt?? =))

mi se pare ca am cautat echipa si am facut o cererre.. :-?? #:-S
daca donez bani ma face echipa driver mai bun? 8-}
Răspunde