Re: Masina noua sau second-hand ?
$1 scrie:$2DanielArdelian2: Corect, o rezerva de 1000 EUR e binevenita. Dar sunt sanse mari sa ramana rezerva, sa nu fie nevoie sa umbli la ei.
@Mihai L: tocmai de aceea am recomandat un test complet. Lipsa airbagurilor sau alte probleme de acest gen pot fi depistate. Ceea ce nu ai vazut la Discovery si nici n-ai sa vezi vreodata, este cum lucreaza baietii la loturile care le trimit in Europa de Est fata de loturile care le fac pentru ei. Stiu de la persoane demne de incredere ca la Mercedes sunt proceduri de testare a calitatii diferite, nu cred ca Mercedes e un caz singular.
Da-mi voie sa ma indoiesc ca iti carpesc vreo masina din doua bucati de sasiu...

Legat de acea 1000 EUR, poate sa ajunga sau poate sa nu fie suficienta (desi daca te uiti la lista prezentata de DanielArdelian2 te cam apropii de suma aia si atentie, fara eventualele piese cazute din cauza vechimii!!!), de asemenea poti afla ca de fapt nu valoreaza 12.000 EUR ci doar vreo 6-8.000 din varii motive ascunse de vanzator si constate accidental ulterior (airbaguri sarite si nereparate, accidente grave care afecteaza structura de rezistenta, etc).
-
Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey