Noutăţi auto

Noul Ford Focus - Focus 3

Noutăţi din lumea automobilistică

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Noul Ford Focus - Focus 3

Mesajde toxicristi » 02 Mar 2008, 21:44

nimsoc, CryS si-a facut cont in calitate de persoana, utilizator, membru, nu in calitate de reprezentant al firmei la care lucreaza, asa ca nu are rost sa il acuzi de nimic...

Va rog sa incetati cu acest schimb de replici, dialogul pe care il purtati nu are niciun rost. In acest subiect, ne axam pe masina. Multumesc!
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde nimsoc » 02 Mar 2008, 21:52

$1 scrie:$2imsoc, CryS si-a facut cont in calitate de persoana, utilizator, membru, nu in calitate de reprezentant al firmei la care lucreaza, asa ca nu are rost sa il acuzi de nimic...

Va rog sa incetati cu acest schimb de replici, dialogul pe care il purtati nu are niciun rost. In acest subiect, ne axam pe masina. Multumesc!

O.K.
Este korekt ceea ce spui de calitatea lui CRyS, dar sa lase sefia (daca e sef! ceea ce nu cred din replica lui) la serviciu.
Era un drept la replica. Atat. :)
Am inteles de la un prieten care a vazut masina in Austria, la un dealer Ford, ca unele elemente de pe consola centrala sunt mai putin reusite decat la varianta precedenta. Ex. prea multa imitatie de aluminiu, iar la varianta Ghia varianta cu lemn este mai putin eleganta.
In orice caz, designul KINETIC este foarte reusit, masina arata bine si nu stiu de ce are stopuri cu led doar pentru versiunile de top. Oare tot pentru ca Ford sa tina pretul jos?
La FF2 fara face-lift nu-mi place capitonajul de pe usi, e banal si prea mult plastic. Dar am trecut peste asta.
De asemenea, la sedan nu are un maner sau o scobitura de care sa tragi ca sa inchizi portbagajul. E destul de nasol cand ploua, te murdaresti.
Stie cineva daca au remediat cele doua kestii (capitonaj usi si treaba cu manerul) la face lift?

Astept cu interes sa vad una pe la mine, in Cluj.
nimsoc
Incepator

Maşina: Focus 2007

Mesajde nimsoc » 02 Mar 2008, 22:06

Toxicristi

Sa-ti spun ce nu-mi place la CRyS, nu-l cunosc personal dar din ceea ce a scris ..., nu stiu ce concluzie sa trag:
In primul post a scris: "Si sper ca in maxim 1 luna sa pot sa pun si primul drive test profesional efectuat innaintea multor reviste de specialitate!"
Apoi, cand mi-a raspuns: "In curand cum am zis mai sus ... voi pune un drive test profesional efectuat de o anumita revista din Romania."

Ce sa cred?

Ati aflat ceva de preturile care vor fi in Romania la varianta cu face-lift?
nimsoc
Incepator

Mesajde CRyS` » 02 Mar 2008, 22:13

Eu am scris cu BOLD din totdeauna!

Si in caz ca nu stii...mai sunt si redactorul unei mari reviste/site auto din Romania ... nu e chiar asa usor sa dai copy/paste!

Enjoy it ... azi am realizat un drive test asa mai lung..de 100 km ... curbe, linii drepte, sprinturi 0-100, distante de franare 100 - 0 m ... cu varianta 1.6 16 V ... frumos atat pot zice!
*Ma destind jongland cu propriile-mi ganduri in vasta cultura de amintiri trecute si viitoare*
CRyS`
Incepator

Maşina: Ford Focus cu "face si lift"

Mesajde CRyS` » 02 Mar 2008, 22:24

Pretzul acestei variante cu AC, geamuri electrice fata,oglinzi, computer .... bla bla ..nu prea multe ...... 8500 Euro avans + 220 Euro rata pe luna timp de 60 de luni in care este inclusa si rata de casco + valoarea reziduala ....Mai departe calculati ....

Si sa nu uit: nu ma intereseaza sa fac reclama noul Ford Focus ... doar am fost entuziasmat si am dorit sa il prezint. Nu am nici un beneficiu de la Ford...!
*Ma destind jongland cu propriile-mi ganduri in vasta cultura de amintiri trecute si viitoare*
CRyS`
Incepator

Mesajde Seeker » 02 Mar 2008, 22:29

Se poate sa pui si pretul DDP , nu in rate , si ce versiune , pe mine ma intereseaza o Ghia platita cash cam cit ajunge . Multumim de poze dar pune te rog si cu interiorul . Sa o stapinesti sanatos si fara evenimente neplacute . :D
PS : Nu mai scrie te rog cu bold ca dai senzatia ca tipi la noi .
Focus 2014, Titanium, Hatchback, 1.5 EB 150 cp
Seeker
Ford Freak

Maşina: Titanium, 1.5 EB

Mesajde toxicristi » 02 Mar 2008, 22:43

Din ce am inteles, ignorand elementele de design, s-a schimbat foarte putin (daca nu cumva deloc) fata de precedentul, deci nu ar trebui sa fie diferente, la condus, intre cele doua modele (inainte si dupa).

Atunci hai sa reformulez : De ce scrii cu bold din totdeauna ? :-/ :D
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde coldone » 03 Mar 2008, 01:07

$1 scrie:$2Si in caz ca nu stii...mai sunt si redactorul unei mari reviste/site auto din Romania ... nu e chiar asa usor sa dai copy/paste!

Asa o sa scrii si in revista? Noul Ford Focus 3? :D

toxicristi, singurele diferente sunt de design. Nu s a umblat la altceva. Eu spun ca ford a facut o alegere gresita. Aceste schimbari majore in design se fac atunci cand vanzarile nu merg bine, ori nu era cazul la focus. In plus, in maxim 2 ani o sa apara focus 3, care, probabil nu va avea un impact prea mare, pt ca va adopta cam acelasi design. Un exemplu de facelift reusit, consider eu, este cel de la megane2 : foarte putine retusuri ale designului, in schimb s au introdus motoare noi, au fost schimbate setarile suspensiei si ale trenului de rulare etc.

LE: de ce sunt asa multe threaduri despre acelasi lucru?
1: viewtopic.php?f=54&t=11765
2: viewtopic.php?f=54&t=13140
3: acesta
coldone
Gold Member

Maşina: Seat Leon FR 2007 2.0tdi 170cp

Mesajde leut27 » 03 Mar 2008, 07:18

NOUL FORD CU FACE LIFT ESTE DEJA IN ROMANIA,
Din Surse Sigure el este deja in parcare la BDT se va lansa in 12 zile, si varianta trend collection benzina 100CP va costa in jur de 15800 sau 16000 E cu TVA

Sunt curios sa vad si eu cum arata si acum ma gandesc caputeam sa mai astept o luna de zile :) sper sa nu regret am luat deja masina
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde CRyS` » 03 Mar 2008, 11:26

Va fi lansat pe 27 Martie ... pana atunci nici unul nu va pleca din cadrul showroom-urilor din tzara...
Momentan variantele hatcback vin doar pe benzina...cele sedan sunt diesel ... Asa au venit in Iasi....nu stiu si de restu` din tzara

Am sa urc si o oferta completa...cat de curand posibil...pt ca aceste date inca sunt confidentiale .. inca

Imagine
Imagine
Imagine
CRyS`
Incepator

Mesajde coldone » 03 Mar 2008, 14:05

E adevarat ce spune @leut27? O sa fie tot in echiparea trend coll? Eu auzisem altceva
coldone
Gold Member

Mesajde leut27 » 03 Mar 2008, 14:14

pai nu este nimic altceva decat un face lift mai oamenii buni, masina mai diferita o sa fie modelul titanium de la focus care av avea aprinderea pe buton si inca cateva chestii mai sofisticate la motor..in rest .. motirizarile din cate am inteles or sa fie cam la fel

se va schimba ceva dar nu va fi o un nou focus si un ff2 reloaded
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde coldone » 03 Mar 2008, 14:19

$1 scrie:$2ai nu este nimic altceva decat un face lift mai oamenii buni, masina mai diferita o sa fie modelul titanium de la focus care av avea aprinderea pe buton si inca cateva chestii mai sofisticate la motor..in rest .. motirizarile din cate am inteles or sa fie cam la fel

se va schimba ceva dar nu va fi o un nou focus si un ff2 reloaded

Daca te uiti mai sus, o sa vezi ca eu am tinut destul de mult sa precizez chestia asta ;).
Insa echiparea trend collection a fost oferta speciala(cu diverse optionale in standard), cum a fost si trend ch league, iar odata cu faceliftul, se va reveni la dotarile standard: ambiente, trend, ghia si titanium.

Altfel, mi se pare extrem de urat acel argintiu de la ceasuri(vitezometru, turometru). Imi place insa schimbatorul :D
coldone
Gold Member

Mesajde bogda1313 » 03 Mar 2008, 14:26

Ceasurile de bord mi se par oribile. Se apropie de cele de la Megane. Si au bagat si o tona de argintiu d-ala... si pe consola centrala, si intre ceasurile de bord, au vopsit si CD-playerul... Cam exagerat.
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde coldone » 03 Mar 2008, 15:06

$1 scrie:$2easurile de bord mi se par oribile. Se apropie de cele de la Megane. Si au bagat si o tona de argintiu d-ala... si pe consola centrala, si intre ceasurile de bord, au vopsit si CD-playerul... Cam exagerat.

Da, se merge in continuare pe aceasta idee de design, cu toate ca in toate revistele auto bordul noului mondeo a fost criticat, tocmai pt acest argintiu, care da un aspect de kitsch
coldone
Gold Member

Mesajde mihai79 » 03 Mar 2008, 17:58

$1 scrie:$2u am scris cu BOLD din totdeauna!

Si in caz ca nu stii...mai sunt si redactorul unei mari reviste/site auto din Romania ... nu e chiar asa usor sa dai copy/paste!

...si e si cel mai modest om din RO... :-t

Are cineva o lista cu dotari standard si optionale? (preturi)
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde inu » 03 Mar 2008, 18:25

era aici pe forum o lista cu preturile ...

o atasaj ...
Fişiere ataşate
Liste auto comanda Noul Ford Focus 18 Februarie 2008-q.rar
(38.87 KiB) Descărcat de 152 ori
Focus C-max 2004, 1.6 TDCI 110 CP - Ghia
Focus Hatchback 2002, 1,8 TDCi 115 CP - Trend
inu
Gold Member

Maşina: Focus C-max 1,6 TDCi 110 CP - Ghia

Mesajde nimsoc » 03 Mar 2008, 21:16

$1 scrie:$2b]Va fi lansat pe 27 Martie ... pana atunci nici unul nu va pleca din cadrul showroom-urilor din tzara...
Momentan variantele hatcback vin doar pe benzina...cele sedan sunt diesel ... Asa au venit in Iasi....nu stiu si de restu` din tzara

Am sa urc si o oferta completa...cat de curand posibil...pt ca aceste date inca sunt confidentiale .. inca

Imagine
Imagine
Imagine

Multumim de pozele cu interiorul.
Se adevereste ceea ce a zis prietenul meu cu privire la prea multa imitatie de al.
E cam naspa asa, cu atata argintiu pe consola centrala.

Cat despre tine, eu as zice sa te hotarasti.
Intr-un post spui ca "lucrez in cadrul Ford", in altul spui ca nu ai nici un beneficiu de la Ford.
As spune ca daca lucrezi in cadrul Ford, ai beneficii, materiale. SALAR + alte kestii care va dau pe acolo si care nu ma privesc, asa ca ar fi bine sa-ti revizuiesti atitudinea fata de FIRMA.
Toate cele bune, modestule ! ;) ;) ;) ;) :) :) :)
nimsoc
Incepator

Re:

Mesajde gabilondo » 03 Mar 2008, 22:43

$1 scrie:$2u-mi place ff3 ... imi pare prea gras si are cam multe linii evazate, dupa parerea mea

Asa am zis si eu cand a aparut ff2,dar totusi modelul sport in doua usi culoare portocalie trebuie sa recunosc ca e marfa.Despre focusul 3 daca asta e adevarata fata,imi place la nebunie dar am mai vazut si alte poze cu ff3 si nu arata asa.Cred ca viitoarea masina la mine va fi un S-Max,e singurul monovolum care imi place.
Fişiere ataşate
focus3..jpg
focus3.jpg
FOCUS 2002 TDCI 115CP hatchback,comp.bord,climatronic,etc. MACHINE SILVER METALLIC
gabilondo
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS (iulie2002) 1.8 TDCI 115cp

Mesajde mihai_florescu_09 » 03 Mar 2008, 23:16

daca era ca in pozele puse de tine...atunci dadea lovitura clar. cred ca multi ar fi ales focusul in loc de golf sau A3 ..daca insa mai stau mult si nu o sa apara ce e in poze curand...cu siguranta concurenta nu va astepta si vor aparea modele noi de VW si nu numai.
mihai_florescu_09
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2005, 1.3i, 70cp@5600RPM, Tonic, Comfort, B-33-MZY

Mesajde coldone » 03 Mar 2008, 23:16

Muult mai frumoase farurile astea..Il fac sa arate mult mai agresiv, in genul celor de la c max facelift/s max
coldone
Gold Member

Mesajde CRyS` » 25 Mar 2008, 15:09

Maine seara are loc lansarea noului Ford Focus in cadrul Tester Iasi la ora 19.00!
CRyS`
Incepator

Mesajde Wlaad » 27 Mar 2008, 08:56

Nu uita ca e imposibil sa nu uiti nimic, niciodata... Si daca totusi uiti, nu le cere celorlalti sa isi aduca aminte...
Wlaad

Maşina: Ford Mondeo MK5 2.0 TDCI

Anterior

Înapoi la Noutăţi auto