$1 scrie:$2imsoc, CryS si-a facut cont in calitate de persoana, utilizator, membru, nu in calitate de reprezentant al firmei la care lucreaza, asa ca nu are rost sa il acuzi de nimic...
Va rog sa incetati cu acest schimb de replici, dialogul pe care il purtati nu are niciun rost. In acest subiect, ne axam pe masina. Multumesc!
O.K.
Este korekt ceea ce spui de calitatea lui CRyS, dar sa lase sefia (daca e sef! ceea ce nu cred din replica lui) la serviciu.
Era un drept la replica. Atat.
Am inteles de la un prieten care a vazut masina in Austria, la un dealer Ford, ca unele elemente de pe consola centrala sunt mai putin reusite decat la varianta precedenta. Ex. prea multa imitatie de aluminiu, iar la varianta Ghia varianta cu lemn este mai putin eleganta.
In orice caz, designul KINETIC este foarte reusit, masina arata bine si nu stiu de ce are stopuri cu led doar pentru versiunile de top. Oare tot pentru ca Ford sa tina pretul jos?
La FF2 fara face-lift nu-mi place capitonajul de pe usi, e banal si prea mult plastic. Dar am trecut peste asta.
De asemenea, la sedan nu are un maner sau o scobitura de care sa tragi ca sa inchizi portbagajul. E destul de nasol cand ploua, te murdaresti.
Stie cineva daca au remediat cele doua kestii (capitonaj usi si treaba cu manerul) la face lift?
Astept cu interes sa vad una pe la mine, in Cluj.