Imi suna a intrebari.
Pai, ... daca stai pe loc indeva si vrei sa vezi ceva la TV, gen cursa de Formula 1 sau altceva, sau daca te duci la o "iarba verde" si nu vrei sa pierzi meciul, e OK. Daca esti pe post de director si vrei sa vezi un program TV stand pe bancheta din spate e bine sa ai ceva din fabrica sau un kit serios(1-2-3 mii de euroi). A, trebuie sa te testezi daca nu iti versi matzele uitandu-te la TV in timpul mersului. Eu arunc tot afara daca citesc si un prospect de medicament, la TV nu am incercat. Baietelul meu a vizionat 10 minute, dar daca tot fasaia din cand in cand si daca tot nu erau desene animate.... . Eject.
Mai e o varianta cu DVD-urile portabile. Dar numai filme poti vedea si "scorul" e cel putin la fel. Eu am vazut niste walkman-e mp3 si cu posibilitatea redarii (S)VCD-urilor, la 800-1 mil. la Doraly parca) si il poti conecta la TV si o rezolvi intr-un fel si cu desenele si filmele pe ... VCD. O sa apara si DVD player-e auto ieftine. Sau sunt, la ... "baieti".
Tv-ul e marca "ELITE" din ala de la Metro si l-am luat ca era saptamana aia la oferta. Ei, cu 500.000 mai ieftin (4.5 mil.) (
http://www.spot.ro/produs.php?idprod=3917&idcat=984 ) . Pe urma am vazut scule de scule, si mai ieftine pe ebay, iar unele care treceau putin peste "scor" aveau touch-screen si USB putand astfel , in viitorul cat mai apropiat (depinde de "malaiul" disponibil), sa-l conectezi la un receptor GPS si ... gata faza cu orientarea dar si cu dioptriile ca e totusi ecran mai mare decat la un Tom-Tom, nu ?
Cat daca e detasabil. Pai e si nu e. Am luat de pe ebay un sistem de prins in spatele tetierei (pt vizionat din spate). Mai erau unele care il pozitionau intre scaunele din fata (trebuie sa ai ceva loc, masina mare), tot pt locurile din spate dar puteai sa umbli mai usor din fata daca se uita un copil la el. Mai era ceva si pentru prins de parbriz, cu ventuza. Am vazut unele bagate in parasolar dar asa erau ele facute. Ma gandeam si eu sa improvizez cava in genul asta dar pt locul din dreapta ca doar soferul nu e idiot sa se uite in timpul mersului. Ma gandesc la un microbist si aude ca e gol. Ce face ? Se uita ?
Concluzia ?
Deocamdata nu prea am facut mare branza. Nu ma intreba daca se merita. Am dat ceva bani si pot fi partinitor in afirmatii.