Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Unde gasesc copex?

02 Iul 2006, 16:33

as vrea sa stiu unde pot gasi copex pentru firele de la masina vreau sa 'imbrac' firele de la motor am cautat pe la electrice dar aveau pe alb si vreau sa fie pe negru, cred ca stiti la ce ma refer sunt niste tuburi din plastic sunt ca alea care vin la firele electrice din perete

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ford SIERRA 2.0i DOHC EFI 120cp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

02 Iul 2006, 17:06

Calea calarasilor, Strada maica domnului Bricostore si Praktiker
Cu Stima

02 Iul 2006, 17:16

am fost in bricostore si practiker si au doar pe alb :icon_frown: eu vreau pe negru

03 Iul 2006, 13:11

La orice magazin care are fire electrice, corpuri de iluminat etc. Este destul de ieftin. In Brico sau Praktiker nu stiu daca dau la metru. S-ar putea sa dea numai la sul (10-20m)

03 Iul 2006, 13:41

da in brico si praktiker dau la sul nu la metru o sa incerc azi pe la electrice

04 Iul 2006, 16:28

ce`i ala copex si cu ce se mananca el???? :D:D:D:D
deasemnea, cum poate fi util omului sau mai precis, masinii pe care acesta o poseda in dotare??

04 Iul 2006, 16:48

Copex este acel tub elastic, flexibil, ca un acordeon care se foloseste, mai nou in locul tevilor "de cornete", la traseele firelor electice din pereti.

la Metro!

04 Iul 2006, 17:05

eu am vazut la metro....pe la praktiker....
si nu era scump!
eu sunt din bacau...la noi se mai gaseste la Dedeman (magazin de materiale de constructii)

Bafta
Subiect închis