Discutii libere/forum

Plata impozit la mobile/imobile

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Plata impozit la mobile/imobile

Mesajde gigi » 11 Mar 2008, 15:53

Salut,

Pot 'doamnele' de la taxe si impozite locale sa NU inti incaseze banii pe impozit la casa si la masina daca nu ai platit (sau nu le-ai dus inca dovada ca ai platit-o) o amenda, ci numai daca achiti acea amenda?
Ce s-a intamplat de fapt.... Masina mea este inmatriculata pe adresa parintilor mei, care locuiesc in Targoviste. Eu am o amenda platita, dar nu am reusit sa-i dau chitanta mamei, ca atunci cand plateste impozitul sa nu mai figurez la taxe si impozite cu acea amenda. S-a dus azi mama sa-si plateasca impozitul la casa si o 'doamna' (ca sa nu-i zic altfel) i-a zis (de fapt a urlat gorila) ca trebuie neaparat sa plateasca si acea amenda sau sa aiba chitanta, ca sa poata plati impozitul la casa . Drept urmare, nu a vrut gorila sa-i incaseze banii pentru impozitul casei.
Eu stiam ca nu te pot obliga la plata amenzilor prin aceasta cale...
2002 Ford FOCUS 1.6 101 CP, HatchBack, Black
gigi
Member

Maşina: Ford

Re: Plata impozit la mobile/imobile

Mesajde bil » 11 Mar 2008, 18:40

Nu exista baza legala pt asa ceva dar o fac ei pe M..S..IIIII ca sa te poate obliga. Sfat...cere sa vb cu un superior de la taxe si impozite.
Daca cerea certificat fiscal (cum ca stai bine cu datoriile catre stat) nu iti dadeau nimic pana cand nu faceai dovada platii amenzilor etc.
Ford Sierra
bil
1nsane Member

Mesajde radulucian » 12 Mar 2008, 10:38

Din pacate cred ca nu poti face nimic pana nu platesti amenda . Eu am patit-o . Am ajuns si la superiorul celei de la ghiseu care m-a aburit in fel si chip . Pana la urma am platit , mai intai amenda , apoi impozitul .
NEW FIESTA 1,25 / 75 HP - 2007
radulucian
Ford Freak

Mesajde gigi » 12 Mar 2008, 12:08

Ideea e ca nu cred ca exista lege care sa-ti interzica sa-ti platesti impozitul pana nu achiti amenda...eu cred ca daca le faci reclamatii scrise, se cam calmeaza.
2002 Ford FOCUS 1.6 101 CP, HatchBack, Black
gigi
Member

Maşina: Ford

Mesajde radulucian » 12 Mar 2008, 14:09

$1 scrie:$2deea e ca nu cred ca exista lege care sa-ti interzica sa-ti platesti impozitul pana nu achiti amenda...eu cred ca daca le faci reclamatii scrise, se cam calmeaza.

La cat de aberante sunt unele legi la noi , nu ar fi exclus sa existe o astfel de lege .
NEW FIESTA 1,25 / 75 HP - 2007
radulucian
Ford Freak

Înapoi la Discutii libere/forum