ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

influenteaza grosimea talpilor incaltarilor stilul de condus

08 Mar 2008, 15:28

influenteaza grosimea talpilor incaltarilor stilul de condus?
eu am mereu impresia ca masina trage mai bine cand sunt incaltat in pantofi sau adidasi cu talpa foarte subtire. ce ziceti?

Re: influenteaza grosimea talpilor incaltarilor stilul de condus

08 Mar 2008, 15:46

Eu cred ca a mea trage cind mai bine cind am talpa mai groasa si implicit mai grea... :D
JOKE :-"

08 Mar 2008, 15:46

nu cred ca influenteaza, cred ca e vorba numai de autosugestie. ( eu nu pot conduce cu tocuri )

08 Mar 2008, 17:24

Eu am condus odata noaptea, pe serpentine, incaltat cu bocanci de munte seriosi. Nu simteam deloc pedalele si am avut un sentiment groaznic tot drumul - aveam impresia ca atunci cand accelerez ating si pedala de frana!
Bineinteles ca a doua zi, pe lumina, m-am uitat si nu aveam cum sa le ating pe amandoua odata. Cert e ca de atunci ma cam feresc sa conduc in bocanci :)) .

08 Mar 2008, 18:16

nici eu nu cred ca influenteaza stilul de condus......
si nu pot conduce cu tocuri... ~X( :-??

08 Mar 2008, 23:37

Stilul de condus nu cred sa il influenteze, personal nu tind sa merg mai sportiv cand sunt incaltat in pantofi sport decat atunci cand sunt incaltat in bocanci.

Se recomanda totusi incaltaminte lejera pentru a spori gradul de confort la volan, probabil, cum zicea si mirceamc, in momentul in care nu ai incaltaminte adecvata, trebuie sa aloci mai multa atentie controlului pedalelor.

09 Mar 2008, 01:19

o incaltaminte mai butucanoasa conduce la posibiltatea "incurcatului" in pedale. la fel se poate intimpla si cu papuci de plaja.
eu de exemplu nu pot conduce cu piciorul gol/descult. mi se pare ca nu am control asupra pedalelor. cu tocuri n-am inceracat... :(( #:-S

asa cum au zis si antescriitorii mei cred ca o incaltaminte comfortabila iti da o senzatie mai confortabila.

09 Mar 2008, 10:25

trebuia sa va luati voi de faza cu tocurile :-w , inca nu sunteti obisnuiti cu faptul ca se inmultesc fetele aici (creste numarul useritelor, ca sa nu imi rasptalmaciti cuvintele)?

09 Mar 2008, 12:41

$1 scrie:$2rebuia sa va luati voi de faza cu tocurile :-w , inca nu sunteti obisnuiti cu faptul ca se inmultesc fetele aici (creste numarul useritelor, ca sa nu imi rasptalmaciti cuvintele)?

Bravos wanna!!! Sunt obisnuiti cred, dar nu le vine usor sa cedeze o mica parte din "suprematia" volanului catre sexul opus, deocamdata!
Apropo de tocuri. Am o colega de job care daca nu are tocuri de minim 10 cm zice ca ii e foarte greu la volan...
Unele fete ascund undeva, in portbagaj, o pereche de mocasini comozi special pentru condus si schimba incaltarile cand se dau jos din masina..

09 Mar 2008, 14:27

Singurul lucru care influenteaza stilul de condus la mine este dispozitia de moment: nervos, calm, bine dispus etc.

09 Mar 2008, 14:31

Mie stilul de condus imi influenteaza dispozitia de moment ! :D

09 Mar 2008, 15:21

influenteaza. cu cit am talpa mai subtire sau cu cit ma simt mai bine in incaltarile cu care conduc, cu atit cresc si performantele masinii. :)

nu degeaba exista pantofi pt curse auto. cit mai usori, cu talpa cit mai subtire dar care sa nu alunece.

09 Mar 2008, 16:20

$1 scrie:$2nfluenteaza. cu cit am talpa mai subtire sau cu cit ma simt mai bine in incaltarile cu care conduc, cu atit cresc si performantele masinii. :)

nu degeaba exista pantofi pt curse auto. cit mai usori, cu talpa cit mai subtire dar care sa nu alunece.

cam asta este si parerea mea...vara cand merg pe la mare, sau cand merg pe la bunici conduc in papuci sau chiar descult...se simte altfel pedala...mai greu e la franare cand sunt descult ca am tendinta sa apas prea tare pe pedala

09 Mar 2008, 16:50

Ehe, daca incalt eu pantofii aia, nu inseamna ca si conduc mai bine (sau ca ma fac pilot de raliu)........

Alea sunt facute sa raspunda anumitor nevoi, care sunt mult mai ridicate decat ale soferului obisnuit. Ideea e ca incaltamintea influenteaza confortul si implicit inputul asupra masinio, dar nu cred ca influenteaza si stilul de condus (mai agresiv/mai relaxat).

09 Mar 2008, 20:26

$1 scrie:$2rebuia sa va luati voi de faza cu tocurile :-w

:)) =D> :-* @};-

10 Mar 2008, 12:39

Mie imi place descult :)

10 Mar 2008, 14:13

Masina mea trage mai bine cand conduc descult!!!
E mai usoara :))) =))

12 Mar 2008, 11:20

Dar abordati si voi niste subiecte...... :))

13 Mar 2008, 09:41

io odata , pe cind conduceam fara carnet ( spre rusinea mea am condus vreo 1500 de km fara carnet ) , intru-cit aveam adidasi am apasat si ambreiajul si frina in acelasi timp la Solenza .

13 Mar 2008, 13:54

Daca vreti sa va distrati un pic incercati o frana cu piciorul drept sa vedeti senzatie...
P.S.: Nu conteaza incaltamintea.

13 Mar 2008, 14:02

$1 scrie:$2aca vreti sa va distrati un pic incercati o frana cu piciorul drept sa vedeti senzatie...
P.S.: Nu conteaza incaltamintea.

da tu cu ce picior frinezi de regula? :-?? 8-}

13 Mar 2008, 14:07

Poate vrei sa spui cu stangul :D . Si avertizeaza oamenii sa aiba centura pusa =)) .

13 Mar 2008, 14:53

poate are volanul pe partea ailalta... 8-}

13 Mar 2008, 15:02

Da, frana cu piciorul stang e o idee proasta, cel putin prima oara, te dai singur cu capul de volan! :))

Cu dreptul insa...daca nu cu dreptul...si nici cu stangul ...cu care? :))

(mijlociul) =))

13 Mar 2008, 15:35

$1 scrie:$2a, frana cu piciorul stang e o idee proasta, cel putin prima oara, te dai singur cu capul de volan! :))

Cu dreptul insa...daca nu cu dreptul...si nici cu stangul ...cu care? :))

(mijlociul) =))

bueyyyy da cine se crede ???terente cumva =))

13 Mar 2008, 16:00

Da scuze... cu stangul vroiam sa zic.

13 Mar 2008, 17:39

Nu ai condus masini praf, de vreme ce-ti pui probleme d-astea :) avea varu-miu o dacie care daca nu o tineai turata, murea motorul, asa ca, pentru a schimba vitezele, trebuia sa apesi frana cu stangu, asta dupa ce o scoteai din viteza :D

13 Mar 2008, 17:55

Aaa.. tu franezi cu stangul ?

PS na ca n-am vazut ca se formase inca o pagina...

14 Mar 2008, 11:56

$1 scrie:$2vea varu-miu o dacie care daca nu o tineai turata, murea motorul, asa ca, pentru a schimba vitezele, trebuia sa apesi frana cu stangu, asta dupa ce o scoteai din viteza :D

Eu mai degraba as mentiona neglijenta si lipsa de interes a varului fata de masina. Dacia e dacie, se strica usor dar se si repara usor... si ieftin. O curatare a carburatorului, un filtru suplimentar de benzina, un capac delco o platina un condensator.....

14 Mar 2008, 12:21

Nu are rost sa discutam despre capitolul asta; asa erau datele problemei si asa se proceda. Stiu ce inseamna dacie, ca am avut 3, dar daca el asa considera ca trebuie sa ii fie masina...
Răspunde