ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

PDF - Word Convertor

12 Mar 2008, 16:42

Am nevoie, daca ma poate ajuta cineva cu un program care sa converteasca documente pdf in documente word, dar care sa nu necesite instalare (sa aiba toate fisierele intr-un singur folder), adica sa poata rula de pe un Stick Memory.
Am cautat pe net dar n-am gasit asa ceva.

Fac cinste !

Re: PDF - Word Convertor

20 Mar 2008, 17:04

Si eu eram curios ! N-a raspuns insa nimeni , probabil nu exista convertorul respectiv.Sal .

20 Mar 2008, 17:08

Vezi aici!
http://download.kappa.ro/action__file/id__5288

20 Mar 2008, 17:19

Pe un stick poti transporta fisierul .pdf pana la un calculator unde poate rula programul.

21 Mar 2008, 01:11

Poti incerca sa faci adobe acrobatu portabil; iti trebuie un programel ce te ajuta sa il faci portabil si atunci il poti rula de pe stick; end of story. Daca nu ai programelul ala, spune si ti-l dau eu

24 Mar 2008, 15:05

pai chiar asta am facut...mi-a dat cineva un program care citeste pdf-uri pe PC pocket, si astfel am rezolvat-o...
Va multumesc pt sugestii

24 Mar 2008, 15:44

$1 scrie:$2ai chiar asta am facut...mi-a dat cineva un program care citeste pdf-uri pe PC pocket, si astfel am rezolvat-o...
Va multumesc pt sugestii

Pai spune frate problema corect, ca aveai raspunsurile de multa vreme... :))

25 Mar 2008, 14:43

$1 scrie:$2ezi aici!
http://download.kappa.ro/action__file/id__5288

...merci, exact asta cautam, pacat ca e trial (15 zile)

@Mihai L : am pus problema corect, in primul post, era vorba de transmiterea unor documentatii catre o firma care are reteaua de calculatoare cu posturi standardizate (nu se pot instala alte programe, deci nici editoare pdf), problema era de facut unele modificari in documente...pana voi face rost de un convertor am instalat pe pc pocket-ul meu un editor pdf, si voi face chiar eu modificarile la fata locului...
Răspunde