Vand Passat 2002 full options
Vand VW Passat Variant:
- an fabricatie 2002
- TDI 131 CP
- piele alcantara neagra
- climatronic
- computer bord plus
- cutie tiptronic
- 4 geamuri electrice
- oglinzi electrice cu incalzire
- incalzire scaune fata
- 145.000 km
- ABS, ESP
- volan + schimbator imbracate in piele
- mp3 player
- jante aliaj 16"
si multe altele care nu mi le amintesc acuma. Masina merge impecabil, atat mecanic cat si electric. Accept orice test.
PRET: 9000 Euro putin neg.
Motivul vanzarii: o masina mai noua.
Masina se poate vedea in Timisoara. Momentan sunt plecat in Germania pana la jumatatea lui mai; masina este la un prieten de-al meu. Are toate actele la el, inclusiv copie dupa buletinul meu, deci masina se poate inscrie si in absenta mea.
Schimbat recent (februarie 2008): ulei Castrol 5W-40, filtru ulei, filtru polen, filtru motorina, filtru aer, senzor temperatura carburant. Nu are parcursi nici macar 100 km cu consumabilele schimbate.
Uleiul schimbat in cutia de viteze la 141.000 km, am factura.
Pentru mai multe detalii si mai multe poze, va rog sunati la numarul de telefon: 0726.339953 --> Tibi
- an fabricatie 2002
- TDI 131 CP
- piele alcantara neagra
- climatronic
- computer bord plus
- cutie tiptronic
- 4 geamuri electrice
- oglinzi electrice cu incalzire
- incalzire scaune fata
- 145.000 km
- ABS, ESP
- volan + schimbator imbracate in piele
- mp3 player
- jante aliaj 16"
si multe altele care nu mi le amintesc acuma. Masina merge impecabil, atat mecanic cat si electric. Accept orice test.
PRET: 9000 Euro putin neg.
Motivul vanzarii: o masina mai noua.
Masina se poate vedea in Timisoara. Momentan sunt plecat in Germania pana la jumatatea lui mai; masina este la un prieten de-al meu. Are toate actele la el, inclusiv copie dupa buletinul meu, deci masina se poate inscrie si in absenta mea.
Schimbat recent (februarie 2008): ulei Castrol 5W-40, filtru ulei, filtru polen, filtru motorina, filtru aer, senzor temperatura carburant. Nu are parcursi nici macar 100 km cu consumabilele schimbate.
Uleiul schimbat in cutia de viteze la 141.000 km, am factura.
Pentru mai multe detalii si mai multe poze, va rog sunati la numarul de telefon: 0726.339953 --> Tibi
New Mondeo 2.0 TDCI
- alinut_1983
- Incepator
- Maşina: Ford Mondeo, 2008, 2000 TDCI 140 CP