Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
10 Aug 2005, 13:00
sunt in posesia a 4 jante aliaj care au fost candva pe un cosworth. nu arata prea bine, ba chiar sunt indoite. cine stie, daca stie, o adresa, un nr. de tel. unde se pot reconditiona jantele astfel incat sa arata ca noi si sa nu usture la buzunar.
thx.
10 Aug 2005, 13:03
Unde le gasesti, manca-ti-as??!!? ....:icon_confused: :icon_rolleyes: :icon_rolleyes:
10 Aug 2005, 13:15
pe un sierra in 3 usi pe care l`a cumparat un prieten de`al meu aseara :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
proprietarul mai avea 3 (sau 4) masini si voia sa scape de sierra pt. ca ii ocupa locul de parcare aiurea.
offtopic: daca aveti cunostinta de cineva care detine un geam spate dreapta pt. sierra in 3 usi, din '86 bagati pm sa discutam...
11 Aug 2005, 12:40
dupa 10 operatiuni de indreptat jante, cel mai ieftin am gasit pe sos. Fundeni (approx 400.000 per janta) - e o cladire galbena la baza podului
la Sama a fost 600.000
la autozone 500.000
ps: preturile variaza proportional cu dimensiunea jentilor
11 Aug 2005, 12:54
Indreptat jante am gasit si eu la 250k-350k in fct. de cat de afectate sunt, tot pe Fundeni la AutoSoft (s`ar putea sa fie acelasi loc). Ceva adrese/preturi pt. reconditionat?
11 Aug 2005, 16:04
Vorbiti de jante aliaj sau jante tabla? Din cate stiu eu, indreptarea jentilor de aliaj se face in niste conditii mult mai delicate decat in cazul celor de tabla... implicit e si mai scump.
Mi se pare ciudat de ieftin sa indrepti un alloy wheel cu 300k... :icon_confused:
11 Aug 2005, 17:12
Unde mai exact, ca mi-am luat 2 cauciucuri mai noute si vreau sa-mi fac si gentile!!!Sunt din tabla, fara pretentii... :icon_lol: :icon_lol:
11 Aug 2005, 21:32
@elikratos: atata costa la AutoSoft astia. am sunat eu cu manuta mea si mi-au zis intre 250k-350k in functie de cat de belite sunt.
@FLICOFLEC: cica chiar inainte de pod, pe fundeni, pe partea dreapta (am redat textual explicatia interlocutorului). dar iti recomand altceva: mergi tot pe fundeni, dinspre pantelimon spre colentina pe partea dreapta chiar vis-a-vis de benzinaria Shell (care e pe stanga) si chiar dupa ce treci de reprezentanta Opel (care e tot pe dreapta). Firma se cheama Primat Gold si eu acolo mi-am facut jantele la Opel. Tot de tabla, pe 15, si m-a costa cam 100k/bucata. Au lucrat foarte misto si tot acolo am de gand sa ma duc si cu Fordu' cand o sa imi schimb cauciucuri sau jante, mai ales ca e tare de treaba nenea ala sefu' lor... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
12 Aug 2005, 11:20
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Multumesc!O sa le fac o vizita!! I pup you!!
12 Aug 2005, 12:39
Flicoflecule:Eu am fost la aia de la Autosoft pe vremea cand aveam vw, si pot sa-ti spun ca nu prea sant ieftini la cascaval.Jantele le-au facut intr-adevar bine, dar am prestat cu spaga, ca nu prea se uita altfel la masinile mai vechiute.La Primat, n-am fost, dar zi-ne si noua cum e daca te duci, ca se pare ca sant subtirei la bani.
Stii vreun loc cu cauciuce second bune si ieftine :icon_eek: ??Ca tre sa iau si eu 2, si caut un profil V.
12 Aug 2005, 12:59
atasez factura cu scorurile exacte
15 Aug 2005, 18:02
le-ai luat tot plumbu alora :icon_lol:
16 Iul 2006, 18:30
Sal tuturor !
Stie careva ceva despre Sama Service? Sunt mai buni cei din Fundeni sau altii? Ma intereseaza si preturile dar si calitatea serviciilor. La service-urile Ford cum sta treaba? Tnx.