Totul despre membri

C-Max

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Mesajde radur » 12 Noi 2007, 01:01

Niste nenorociti

Astazi la intilnirea din Constanta cineva spunea ca a vazut dimineata un BMW pus pe butuci il lasase pe saracul om fara roti.

Ce inseamna asta sa ne parcam masinile in fata geamului (cum am vazut un documentar pe Dicovery despre un bloc ce avea lift pentru maisni si o parcai in fata apartamentului)

Eu la saraca dacie in vara cind m-am dus la masina mai mult dormind pe la 6 dimineata sa iau pe cineva de la Gara am dat cheie si nimic am mai dat una si la fel, cum mai avusesem probleme cu electromotorul am zis ca trebuie impinsa dar cind m-am dat jos am vazut capota saltata si surprize surprize bateria nu mai era au taiat si mufele probabil nu aveau 5 lei sa cumpere altele noi, crezi ca POLITIA a gasit pe cineva in afara de raspunsul daca gasim pe cineva va sunam noi altceva nu stiu sa zica.
Vand Senzor temperatura galeria admisie 3M5A-12A697-AD 30 ron.

Cazare Constanta, Cazare Mamaia, Apartamente in Regim Hotelier

Servicii de Transfer Aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
radur
1nsane Member

Mesajde djxme200 » 12 Noi 2007, 02:18

mie mi-a furat o piulita de la roti chiar in fata garajului..ori a vrut sa imi fure jantele si l-a speriat cineva, ori pur si simplu avea nevoie de o piulita cromata...:| de furat din interior cred ca mai greu la mine, ca am geamuri negre si nu prea se vede ce este inauntru, dar vreo 3 vecini au avut masinile sparte din cauza suporturilor de pda/telefon in bord/parbriz. si unul dnitre ei chiar avea navigatia in torpedou..
Ex-Mondeo Mk3 2.2TDCi Ghia X +
Imagine
Fiesta Mk7 1.25i Titanium
Imagine
djxme200
1nsane Member

Maşina: Fiesta Mk7 1.4i Titanium
VIN: WF0JXXGAJJ9J30749

Mesajde Alen » 12 Noi 2007, 11:33

phiuuuu, ce tampenie....le-as taia mainile... :x
la vechea Dacie aveam 2 lanturi...roata de rezerva era prinsa cu lant+lacat de o consola aflata in interiorul masinii si mai aveam un lant+lacat si la portbagaj...
ajunsesem sa evit sa mai pun bagajele in portbagaj inafara de plecarea la drum lung, fiindca mi-era lene sa desfac lantul...stateam cu ele pe bancheta din spate...de rasu' lumii, mai rau ca la Jilava... :?
acu' am scapat de lanturi si lacate, dar sigur nu am scapat de hotzi...daca vrea sa-ti ia ceva, iti sparge geamul, cu tot cu alarma, ca in cazul tau...cel mai bine e sa nu lasi in masina ABSOLUT NIMIC din ce ar putea constitui motiv de spargere...
ce sa-ti zic, imi doresc sa-i prinda, desi ma indoiesc ca iti vei recupera suportul...
bine ca paguba n-a fost prea mare si ca masina e asigurata...
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde adispan » 12 Noi 2007, 13:08

nasoala faza
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde alexandrusavu » 12 Noi 2007, 14:01

O soluție împotriva handicapaților este geamul securizat.
Eu pe Clio am suportat o lovitură de piatră/levier, ce era și nu s-a spart geamul. Doar s-a făcut un pic de "stea" în locul impactului.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Smiley » 12 Noi 2007, 16:10

Nici eu nu trag nici o speranta sa fie gasit vreun vinovat. De fapt, nici politistul care mi-a luat declaratia nu avea vreo asemenea speranta. Mi-a spus clar: "n-au fost martori, nu s-au luat amprente..... in vest, crezi ca veneau ca aici, 4 politisti, pentru un amarat de geam?". I-am spus si eu ca in vest nu trebuia sa astept 30 de zile pentru dovada, am ras amandoi si gata. Amprente n-au luat deoarece au zis ca zona aia nu e potrivita (trebuie sa fie neteda) si in plus ploua, deci umezeala din aer ar fi afectat praful ala pe care-l folosesc ei.

asta este, am fost la casco, acum trebuie sa-mi pun geamul pe banii mei si sa-i recuperez dupa ce primesc dovada de la politie.

update: am dat comanda la Gimarom, maine ar trebui sa-l aiba. Am mai cautat la Ager(era posibil sa soseasca la sfarsitul saptamanii) si la o firma sugerata de constatator, Robusta. Astia ultimii mi-au spus ca Focus si Focus C-max sunt la fel, apoi m-au intrebat daca masina mea e de dinainte de 2004 sau de dupa, daca e modelul nou sau cel vechi si cate usi are. Deducand eu din asta ca baietii nu prea au habar ce-i ala Focus C-Max si ca l-au confundat cu Focusul, am decis sa nu-mi mai pierd timpul cu ei. Deci, e posibil ca maine seara sa am geam nou :D. Cei de la Gimarom am aproximat 280 RON geamul + montajul.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde TGD » 12 Noi 2007, 17:34

Imi pare rau Smiley pentru incident. Si eu am patit-o acum vreo 3 sapt si tot de la un suport the PDA. Acuma il scot si chiar daca plec 5 min din masina.
Oricum hotul tau a fost mai disperat decat al meu ca si eu aveam harta romaniei si vreo 2 cd-uri dar nu i-au placut.

Eu am montat geamul in aceasi zi la Ager dar am FF2.

Bafta.
Foca 經濟
TGD
Incepator

Maşina: FF2 2007 1.6 TDCI SEDAN
VIN: WF04XXWPD47Y81999

Re: C-Max

Mesajde Smiley » 30 Mar 2008, 11:06

Masinutza a fost cuminte pana acum, asa ca a primit un filtru nou de aer, precum si un capacel pt plafon (sunt 4 capacele pe plafon, acopera golurile in care se monteaza bari de sustinere; mie imi lipsea unul). Ambele au fost cumparate de la Forcar, filtrul a fost 30 si ceva de ron, capacelul vreo 12 ron.

Poze cu filtrul vechi de aer mai jos. Nu are mai mult de 6 luni de cand l-am pus pe masina. Am vazut la intalnirea trecuta, cand ne-am uitat mai multi la filtrele de aer, ca la focus 2 exista si un burete mic, care absoarbe vaporii de ulei. Iar la Forcar era unul care cumparase consumabile pt un focus si in punga filtrului de aer era si un asemenea burete. Mie nu mi-au dat, presupun ca cei de la Ford s-au gandit la chestia asta dupa ce au scos C-Max-ul si au modificat doar la FF2. Oricum, am cumparat un burete de vase(cel mai mic si mai ieftin posibil), i-am jupuit partea tare (chestia aia verde gen jmirghel) si l-am pus in carcasa filtrului de aer, cam in aceasi pozitie ca si la focusurile vazute la intalnire. Data viitoare cand o sa schimb filtrul de aer o sa vad daca a avut vreun efect. La focusuri am vazut ca filtrele au mai putin ulei decat la mine si presupun ca de la buretele ala e.
Fişiere ataşate
2.JPG
1.JPG
Imagine
Smiley

Mesajde Smiley » 30 Mar 2009, 09:07

acum ~1 luna am facut "revizia" :). am schimbat uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer, filtrul de motorina si antigelul.
am vrut sa schimb si lichidul de frana, dar cei de la service-ul ala se temeau ca o sa se dezamorseze ceva pompa de pe la ABS si nu o sa mai mearga, asa ca am amanat operatiunea asta pt urmatoarea revizie, pe care cred ca o sa o fac intr-un service autorizat ford.

costuri: piese ~400 ron, manopera ~150 ron
Imagine
Smiley

Mesajde Smiley » 07 Oct 2010, 15:43

n-am mai scris de mult pe aici :)
prin primavara am facut revizia. a costat o gramada de bani (peste 1000 lei), pt ca am schimbat si placutele de frana(fata-spate) + discurile de frana fata.

2010 a fost un an destul de ghinionist:
-in primavara am gasit masina de dimineata cu un geam stanga-spate spart (in fata blocului am un parculet de joaca, probabil ca vreun kinder a aruncat cu o piatra). rezolvat pe casco (la BDT)
-in mai, in drum spre intalnirea nationala de la brasov, am luat in plin o groapa. rezultatul: janta indoita si galma pe anvelopa. schimbate amandoua pe casco.
-in toamna am gasit masina cu luneta sparta (kinderii astia nu stiu deloc sa se joace frumos). am rezolvat pe casco (tot la BDT), ocazie cu care am rezolvat si zgarieturile de pe masina (in 3 ani s-au tot adunat). a iesit foarte frumos :).
Imagine
Smiley

Anterior

Înapoi la Totul despre membri