ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

George Pruteanu a trecut în nefiinţă

27 Mar 2008, 21:39

Pe mine unul, sfaturile si uneori insistenta sa obsesiva m-au facut sa invat cate ceva din tainele limbii romane. Din punctul meu de vedere, am pierdut un simbol al corectitudinii vorbirii limbii romane. Odihneasca-se-n pace!

Re: RIP George Pruteanu

27 Mar 2008, 21:42

As fi zis RIP.. dar.. cred ca l-ar fi deranjat ca folosesc o expresie in limba engleza cand exista una echivalenta in limba romana.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

27 Mar 2008, 21:50

Prima oara credeam ca glumesti. Dar se pare ca e adevarat. Imi pare si mie rau. RIP

27 Mar 2008, 22:13

cred ca am pierdut ultimul aparator infocat al limbii romane. Odihneasca-se in pace...

27 Mar 2008, 22:20

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

27 Mar 2008, 22:24

Am o rugaminte: din respect pt lingvistul George Pruteanu, sa modifice cineva titlul topicului; m-am grabit, ar trebui sa fie in română, ceva gen "George Pruteanu a trecut in nefiinta" sau orice altceva daca aveti mai multa inspiratie.

Multumesc!

27 Mar 2008, 23:13

Lingvistul si omul de televiziunile George Pruteanu a incetat din viata in aceasta seara. El a suferit un infarct miocardic, anunta Realitatea Tv.

George Pruteanu s-a nascut la data de 15 decembrie 1947, la Bucuresti.

Potrivit propriului sau site, nu a fost membru al PCR, iar in noiembrie 1996 s-a inscris in PNTCD, partid pe care l-a parasit in martie 1998. Doi ani mai tarziu, in februarie 2000, s-a inscris in PSD, iar din septembrie 2003 a fost membru PRM.

sursa: hotnews.ro

Odihneasca-se in pace!

Re: George Pruteanu a trecut în nefiinţă

28 Mar 2008, 08:43

Dumnezeu sa il odihneasca!

28 Mar 2008, 08:55

D.s.i.O. :(

28 Mar 2008, 09:59

Incerc sa imi gasesc cuvintele, dar nu reusesc. Simt ca am ramas mai saraci. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

28 Mar 2008, 11:09

S-a stins un om caruia ii port un respect enorm. Cu siguranta ii vom simti lipsa. Dumnezeu sa il odihneasca!

28 Mar 2008, 12:25

Sperăm să existe continuatori in misiunea pe care şi-a asumat-o şi sperăm ca aceştia să nu permită balanţei să se încline în favoarea industriei de divertisment din România, vizând aici emisiunile televizate de calitate îndoielnică şi de manelele (pe acestea din urmă numindu-le "un gunoi", conform articolelor din presa).

Îmi aduc aminte de ultima dată cand l-am vazut pe domnul Pruteanu, într-o secvenţă reprodusă din emisiunea 95-95, pe care am primit-o de la officer, şi pe care a condus-o, fiind în acelaşi timp complet de acord cu el. ( http://buddha.voce.ro/2008/02/25/emo-video-la-9595.html )

Regret totuşi ca nu l-am urmărit mai des cât a fost în viaţă, fiind convins că aş fi putut învăţa foarte multe din lecţiile televizate de limba română.

Odihnească-se în pace şi îi mulţumim pentru nepreţuita moştenire pe care a lasăt-o culturii şi limbii române!

31 Mar 2008, 12:12

Dumnezeu sa-l ierte! A fost cu adevarat un aparator al limbii romane!
Subiect închis