01 Apr 2008, 21:41
01 Apr 2008, 22:23
$1 scrie:$2Si nici sa aiba golaveraj negativ in liga al treilea an la rand.
$1 scrie:$2Si de fapt ce rost are si liga asta, chiar se bucura, becali ca exemplu, la 10 milioane?
02 Apr 2008, 10:01
$1 scrie:$2apidul isi merita soarta.
Care Rapid? Suporterii minus unu (cel care a aruncat cu bricheta), inclusiv in cazurile enumerate de tine mai jos? Jucatorii, care dupa parerea generala au jucat mai bine pana in min 74 decat adversarii? Conducerea, care trebuia sa adopte o pozitie VERTICALA (mie imi afiseaza aici cand postez data de 2 apr 2008, si nu 2 apr 198zeci si ceva, cand 2 cluburi taiau si spanzurau in tarisoara asta)?
Pe site-ul lor oficial (http://www.fcrapid.ro/default.aspx) prezinta clasamentul in forma in care Rapidul ar fi castigat cu 1-0.
Nici nu stiu cum s-o numesc, instigare la violenta? Lipsa de maturitate? Faza de negatie? Sa le trimitem un psiholog.
Din punctul meu de vedere este o nedreptate. Probabil ca la rezolvarea cu psihologul ai fi recurs si in cazul luarii de pozitie a emisiunilor radiofonice "Europa Libera" din perioada descrisa de mine mai sus. Dar ma rog, inca mai merge lumea la mormantul lui Ceausescu de ziua lui de nastere...
In ritmul asta, Rapid va continua sa fie deschizatoare de drumuri.
Din seria de succes:
- pierderea unui meci prin stingerea nocturnei (cupa UEFA);
Ca unul care locuiesc in zona, pot sa-ti spun ca acea pana de curent a afectat aproape tot cartierul si nu a fost ceva premeditat. Intr-adevar, e un minus ca nu au avut generator de curent, dar "succesul" apartine companiei de distributie a energiei electrice. Iar eu la 2 saptamani o data, si in ziua de azi, mai am parte de cate un "succes" din asta.
- pierderea unui meci prin iesirea de pe teren (cu Brasovul);
E un mijloc de protest, am avut penalty neacordat in prelungiri. Altii au parasit terenul (a se citi fugit) si au castigat la masa verde. Despre cine sa fie vorba oare?
- pierderea unui meci ca urmare a 5 cartonase rosii (ultima etapa din campionatul de acum 2 ani, parca);
Jucatorii si-au pierdut cumpatul auzind ce simulacru de meci era la Vaslui. Nu ii scuz, dar pe undeva ii inteleg.
- pierderea unui meci prin lovirea arbitrului;
Se judeca intotdeauna cu masuri diferite (vezi cazul Ganea din acest campionat)
sunt toate sansele ca intr-un viitor nu foarte indepartat sa urmeze si episodul cu depunctarea.
Este trist sa vezi modul in care oficialii cluburilor din Romania sfideaza cele mai elementare notiuni de bun simt.
Aici suntem de acord ca patronul Stelei e lider detasat, da?
02 Apr 2008, 10:29
$1 scrie:$2Care Rapid? Suporterii minus unu (cel care a aruncat cu bricheta), inclusiv in cazurile enumerate de tine mai jos? Jucatorii, care dupa parerea generala au jucat mai bine pana in min 74 decat adversarii? Conducerea, care trebuia sa adopte o pozitie VERTICALA (mie imi afiseaza aici cand postez data de 2 apr 2008, si nu 2 apr 198zeci si ceva, cand 2 cluburi taiau si spanzurau in tarisoara asta)?
02 Apr 2008, 11:08
$1 scrie:$2$1 scrie:$2Care Rapid? Suporterii minus unu (cel care a aruncat cu bricheta), inclusiv in cazurile enumerate de tine mai jos? Jucatorii, care dupa parerea generala au jucat mai bine pana in min 74 decat adversarii? Conducerea, care trebuia sa adopte o pozitie VERTICALA (mie imi afiseaza aici cand postez data de 2 apr 2008, si nu 2 apr 198zeci si ceva, cand 2 cluburi taiau si spanzurau in tarisoara asta)?
Hai fii serios. Sunt serios, nu glumesc.Doar una a nimerit arbitrul , dar multe altele au fost aruncate, inclusiv aia care cica i-a zburat prin fata a convins arbitrul sa nu continue. Adica vrei sa spui ca doar unul a aruncat cu brichete iar ceilalti rapidisti cuminti stateau si se uitau ?Nu, nu spun asta. Aia cu "suporterii minus unu" era o figura de stil. Poftim, "suporterii minus 30". E ok asa?Daca a fost vreo diversiune stelista inseamna ca a fost prea bine facuta.Am mai scris mai sus ca nu cred in scenarii gen "diversiune stelista".
Conducerea la fel, stia ca are maimute prin tribune (ca orice club din romania), ca doar nu se arunca prima data, a stat si s-a complacut.Pai atunci toate se complac atata timp cat nu construiesc un fel de acvariu in care sa se joace fotbal. Dar am zis, se judeca diferit pe la comisii pe acolo.
Jucatorii... care, aia care incercau sa fure bricheta din mana asistentului ?Da, aia "frati de profesie" cu aia care au incercat "sa faca pierdut" surubul cu care a fost lovit Bozovici la meciul de pe Ghencea, surub aruncat din peluza cu suporteri, nu dintr-o tribuna "oarecum neutra"...
Sigur ca multi rapidisti nevinovati au avut de suferit, dar asta nu justifica faptul ca refuzati sa vedeti si barna din propriul ochi (adica a altora din ograda rapidului).Ce sa facem, in prostia noastra nazuim spre o justitie oarba...
02 Apr 2008, 11:32
02 Apr 2008, 11:44
02 Apr 2008, 12:15
$1 scrie:$2KomandantuR:
"Probabil ca la rezolvarea cu psihologul ai fi recurs si in cazul luarii de pozitie a emisiunilor radiofonice "Europa Libera" din perioada descrisa de mine mai sus."
Nu, in perioada aia am recurs la alte metode, de asemnea copilaresti, pentru care am dat cu subsemnatul intr-o institutie de trista amintire.
Stiu foarte bine ce inseamna nedreptatea si persecutiile, in viata reala. A compara Rapidul cu cei care au avut de condamnat de pe urma comunismului este o tampenie.
02 Apr 2008, 14:49
02 Apr 2008, 15:20
02 Apr 2008, 20:33
02 Apr 2008, 20:35
$1 scrie:$2e acord cu tine 100%. Poate "impartim" o bere odata.![]()
02 Apr 2008, 20:38
02 Apr 2008, 20:46
$1 scrie:$2$1 scrie:$2e acord cu tine 100%. Poate "impartim" o bere odata.![]()
Pai numa' pentru o bere are rost sa ne chinuim?![]()
Om fi trecut noi de prima tinerete, da' 3-4 cred ca tot ducem de caciula ...
Da' chiar, Romania joaca cu Italia in 13 iunie. Asta e vineri seara, la ora 19.00.
O vila undeva la munte? Televizor sau videoproiector in curte?
Cu prelungiri si lovituri de la 11 m la un gratar, sambata dimineata? Amatori?
02 Apr 2008, 21:00
$1 scrie:$2.. nu sunt chiar asa de trecut de prima tinerete...
02 Apr 2008, 21:26
03 Apr 2008, 07:50
$1 scrie:$2$1 scrie:$2e acord cu tine 100%. Poate "impartim" o bere odata.![]()
Pai numa' pentru o bere are rost sa ne chinuim?![]()
Om fi trecut noi de prima tinerete, da' 3-4 cred ca tot ducem de caciula ...
Da' chiar, Romania joaca cu Italia in 13 iunie. Asta e vineri seara, la ora 19.00.
O vila undeva la munte? Televizor sau videoproiector in curte?
Cu prelungiri si lovituri de la 11 m la un gratar, sambata dimineata? Amatori?