ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
03 Apr 2008, 15:27
M-a dat summitu peste cap si nu mai stiu pe unde sa merg.
va rog frumos sa imi recomandati un traseu cum sa ajung la UNIRII/DRISTOR
ideea e ca macar pana la unirii ca de acolo stiu sa ajung in dristor. Eu venind de la PITESTI (A1)
03 Apr 2008, 15:32
Fii atent cum faci. Mergi in fata pana la eroilor, faci stanga pe Plevnei parca. In capatul strazii faci dreapta. Mergi in fata pana ajungi la ateneu, si de acolo faci stanga. Dupa aceea te orientezi si tu dupa soare, ca nici eu nu stiu stradutele, si iesi intre Piata Victoriei si Universitate. Ori unde iesi faci dreapta, si de acolo te descurci. Ca pe Magheru se circula.
03 Apr 2008, 15:40
Pai nu e nimic blocat dinspre/spre A1 care sa te impiedice sa ajungi la Unirea/Dristor.
Intrii normal in Militari de pe A1, de acolo mergi drept pana la intersectia cu Apaca (Cladirea LEU a Politehnicii; metrou Politehnica; e o linie de tranvai care e perpendiculara pe sensul tau de mers; daca ai merge inainte, ar mai fi un semafor si apoi panta de la Cotroceni; daca o ratezi, mai ai o sansa sa faci la dreapta inainte de Cotroceni, mergi tinand stanga pana treci de Academia Militara, 2 semafoare, la al 3-lea faci dreapta, pe str. cu sens unic). Aici faci dreapta, mergi 500-600m pana la primul semafor, faci stanga (intrii pe Timisoara). Mergi drept pana la urmatoarea intersectie, Razoare, iesi pe a 3-a (prima e Drumul Sarii, a 2-a e Trafic Greu - are linie de tramvai). Inca un semafor, te incadrezi pe banda din stanga (a 4-a). La primul semafor faci iar stanga (trebuie sa fie strada cu sens unic, imediat dupa ce treci de Academia Militara). Cobori panta, te incadrezi pe banda din stanga; dupa ce ai terminat de coborat o ti tot pe una din benzile din stanga. Mergi 3 semafoare si la ultimul o sa faci dreapta (trebuie sa vezi Dambovita). De aici, ar trebui sa te descurci (o ti tot pe langa Dambovita pana ajungi la Unirea).
03 Apr 2008, 15:55
saracul de el! ce-i faceti mai? il bagati in trepidatii!
Mergi prin militari pana la prima intersectie cu adevarat mare(Lujerului), cea cu megaimage, cora si Romstal(parca acum e toyota acolo), faci stanga in acea intersectie o ti drept pana ai posibilitatea sa faci dreapta pe langa Dambovita dupa care o ti tot inainte si ai ajuns la Unirii.
Ultima oară modificat de
Alma pe 03 Apr 2008, 15:59, modificat de 2 ori în total.
03 Apr 2008, 15:57
$1 scrie:$2aracul de el! ce-i faceti mai? il bagati in trepidatii!
Mergi prin militari pana la prima intersectie cu adevarat mare (cea cu megaimage, cora si Romstal(parca acum e toyota acolo)) faci stanga in acea intersectie o ti drept pana ai posibilitatea sa faci dreapta pe langa Dambovita dupa care o ti tot inainte si ai ajuns la Unirii.

Asa e cel mai simplu!!!
03 Apr 2008, 17:17
va multumesc da intradevar pe acolo e cel mai simplu
fac dreapta la BDT parca e acolo si mcdonalds.
eu deobice mergeam razoare, academia militara-marriot-pe langa cas apoporului si drept tot bulevardu unirii da sigur e inchis acolo