Discutii libere/forum

Completarea cartii de munca / Legislatia muncii

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Completarea cartii de munca / Legislatia muncii

Mesajde lucky_steps » 04 Apr 2008, 13:21

In momentul in care obtii diploma de studii ii dai o copie inspectorului de resurse umane (sau cum s-o numi) de la noua firma si iti va trece respectivul studiile in carnetul de munca. Asa se procedeaza in practica. Adeverinta doar atesta ca poti fi angajat pe un anumit post dar nu se poate face inscrierea studiilor in carnetul de munca doar pe baza ei.
lucky_steps
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2006 2.0 115cp

Mesajde verga_Cip » 06 Apr 2008, 12:06

Bodgan, cred ca tre sa te resemnezi si sa accepti ideea ca in momentul in care vei avea in maa Diploma, vei ruga angajatorul de atunci sa o treaca in cartea de munca. Se dea Dumnezeu sa fie asta ultima ta problema....
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde danim » 06 Apr 2008, 20:04

$1 scrie:$2odgan, cred ca tre sa te resemnezi si sa accepti ideea ca in momentul in care vei avea in maa Diploma, vei ruga angajatorul de atunci sa o treaca in cartea de munca. Se dea Dumnezeu sa fie asta ultima ta problema....

Bogdane, Cip are dreptate. Oricum in anexa aceea tip buzunar al copertei trebuie sa existe macar copia adeverintei de la facultate. Practic va insoti cartea de munca permanent si cand vei avea diploma se limpezesc apele. Cand am terminat eu facultatea (asta prin 1989-adica destul de demul) am patit aceeasi chestie. Dar functia a fost de studii superioare-debutant (asa-i spunea atunci) si oricum la bugetari e perioada aia de 6 luni cu salariul minim al functiei. Dupa obtinerea diplomei, am reintrat pe fagasul normal cu toate.
Ia totul cu rabdare, ca pana la Dumnezeu... te mananca sfintii! 8-}
New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
danim

Maşina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
VIN: WF0FXXWPMFRS79361

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum