Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
02 Feb 2008, 15:28
am o problema cu , cureaua de accesorii scartie rau
02 Feb 2008, 15:53
e cam dificil, dar hai sa incrcam ceva:
- completeaza-ti in profil locatia
- completeaza-ti in semnatura masina (acolo unde ai scris BOGDAN - adica model, an fab, combustibil, CP)
- da mai multe detalii: in ce context scartaie? ce alte simptome mai are masina?
02 Feb 2008, 15:53
cureaua de accesorii??
02 Feb 2008, 20:49
In primul rand sa-l ajute un moderator / adiministrator sa editeze titlul topicului.
Cred ca sunt suficient de subtil....
06 Feb 2008, 23:49
prea subtil... mai multe detalii masina pls ..
07 Feb 2008, 01:06
gata.l-ati speriat cu totul
27 Mar 2008, 13:02
Am si eu aceeasi problema, Ford Fiesta 2003, Duratorq, 1,4 TDCi, VIN din prezentare
28 Mar 2008, 08:49
Cureau se verifica picurand apa pe ea. Daca inceteaza a mai scartzai, e din curea, daca nu, e din rola.
Cureaua si rola se schimba, de preferabil, odata, rola e in jur de 100 ron, cureaua 70, firme bune (GATES). Pe original ceva mai scump.
daca sunt probleme cu rola intinzatoare/intinzatorul, atunci lucrurile se complica pentru ca la Focus intinzatorul e vreo 400 ron.
07 Apr 2008, 08:59
@migdala...
Daca scirtzaie si nu vrei sa risti sa se rupa, eu unul ti-as sugera sa o schimbi...
Sau si mai bine, da o fuga la mecanic, macar sa nu-ti dai cu presupusul ca e cureaua de auxiliare, ca poate nu de acolo e buba